Δήμητρα Ματσούκα – Πέτρος Κόκκαλης: Βίντεο με τον πρώτο χορό του γάμου τους

Full in love

Η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης παντρεύτηκαν την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου, το μεσημέρι στον Αγιο Νικόλαο Ραγκαβά, στην Πλάκα κάτω από άκρα μυστικότητα! Μετά από επτά χρόνια σχέσης το ζευγάρι θέλησε να ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης.

Πέτρος Κόκκαλης και Δήμητρα Ματσούκα έξω από την εκκλησία

Η Δήμητρα Ματσούκα είχε αναφέρει για τον γάμο της: «Παντρευόμαστε για καθαρά συναισθηματικούς λόγους. Νομίζω ότι αυτό τα λέει όλα. Είμαστε μαζί επτά χρόνια. Το επτά είναι ένα υπέροχο νούμερο που γενικά εμένα μου αρέσει. Στο σπίτι μου είχα πάντα ένα γλυπτό με αυτόν τον αριθμό. Λένε, και το έχω δει κι εγώ στον εαυτό μου, ότι στα πέντε, έξι, επτά χρόνια οι σχέσεις περνούν κρίση. Αυτό που λέγαμε πριν από καιρό είναι ότι, αν φτάσουμε στα επτά χρόνια κι είμαστε καλά, θα γίνει γάμος. Για καθαρά συναισθηματικούς λόγους. Ήταν μια κοινή απόφαση».

Η εκπομπή «Το Πρωινό» εξασφάλισε αποκλειστικά πλάνα από την δεξίωση του ζευγαριού που πραγματοποιήθηκε σε γνωστό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας. «Είναι πολύ αγαπημένοι κι ερωτευμένοι, εγώ που τους έχω ζήσει» ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.