Ο Κώστας Κόκλας υπήρξε παντρεμένος για δέκα χρόνια και απέκτησε ένα γιο με την αδελφή του Σπύρου Σούλη, Κατερίνα.
Ο ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Ενώπιος ενωπίω» και μίλησε για τις γυναίκες της ζωής του ενώ στη συνέχεια η πρώην σύζυγός του μίλησε για εκείνον.
«Αγάπησα πάρα πολύ τις γυναίκες και τις θαυμάζω. Τις έχω πάντα ψηλά και τις έχω εξιδανικεύσει κάπως.

Μεγάλωσα μέσα στα πατρόν, επειδή η μητέρα μου ήταν μοδίστρα, μέσα σε γυναίκες που άλλαζαν, μέσα στις μυρωδιές τους, στον τρόπο που με αγγίζανε. Όλα αυτά με έκαναν να τις θαυμάζω και να τις αγαπάω.
10 χρόνια γάμου και 10 χρόνια που δεν είμαστε μαζί αλλά είμαστε πάρα πολύ κοντά και έχουμε το παιδί μας, τον γιο μας που είναι 15 χρονών. Είναι από τις σχέσεις που δεν τελειώνουν και δεν θέλω να τελειώσει. Τον Κώστα τον αγαπάω, γιατί τον ξέρω μια ζωή. Είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος».Και αυτή τη στάση κρατάω μέχρι σήμερα. Ήμουν για 10 χρόνια με κάθε σύζυγο, ήμουν πιστός αλλά έφευγα όταν δεν μπορούσα πλέον να είμαι σε αυτή τη σχέση. Ήμουν πάντα ειλικρινής και έχω κρατήσει καλές σχέσεις με όλες τις πρώην σχέσεις μου», ανέφερε ο ηθοποιός.

