Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Έλενα Κουντουρά: «Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι αυθεντικός»

Συμμετείχε σε τέσσερις από τις πιo σημαντικές επιτροπές του...

Λαχανάκια Βρυξελλών στην κουζίνα της Βέφας Αλεξιάδου

Η Βέφα Αλεξιάδου αποτελεί την «εθνική μας μαγείρισσα» και...

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 04 Μαϊου

ΚΡΙΟΣ: Η φαντασία σας θα δουλέψει δημιουργικά και θα...

Ο πρώην παίκτης του «Survivor» Παναγιώτης Κωνσταντινίδης: «Δεν είμαι εγώ ο «δήμιος» του Όλιβερ»

Ο πρώην παίκτης του «Survivor» πήρε θέση για όσους τον «φωτογραφίζουν» ως τον βασανιστή του άτυχου χάσκι

Η οργή του κόσμου στα social media εναντίον του πρώην παίκτη του «Survivor» που φέρεται από κύκλους ως βασικός ύποπτος της κακοποίησης του χάσκι στην Αράχοβα προκάλεσε την αντίδραση του Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, ο οποίος απάντησε στις φήμες, λέγοντας πως δεν εμπλέκεται στα βασανιστήρια που υπέστη το σκυλί.

Κάποιοι είχαν «φωτογραφίσει» τον πρώην παίκτη του τηλεοπτικού παιχνιδιού επιβίωσης ως βασικό ύποπτο για τον βασανισμό και την κακοποίηση του Ολιβερ, με αποτέλεσμα να κατακλυστούν τα social media του με βρισιές και κατάρες.

Photo by panagiotis konstantinidis on November 22 2020Για τον λόγο αυτό ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης απάντησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, λέγοντας πως δεν έχει καμία σχέση με την κακοποίηση του χάσκι και εκφράζοντας την ευχή να βρεθεί το «ανθρωπόμορφο τέρας» και «να σαπίσει στη φυλακή».

panagiotis konstantinidis08123

Απάνθρωπη υπόθεση

«Προς μεγάλη μου έκπληξη και με μεγάλη μου λύπη, βλέπω από σήμερα το πρωί να εμπλέκεται το όνομά μου με ανυπόστατες κατηγορίες για την απάνθρωπη υπόθεση με το αδικοχαμένο σκυλάκι στην Αράχοβα. Δεν μπορώ να καταλάβω από πού έχει προκύψει αυτό, μια κι εγώ προσωπικά έχω να μεταβώ στην Αράχοβα από τον Γενάρη του 2023 και έχω μεταπωλήσει και το ποσοστό που διατηρούσα σε μαγαζί της περιοχής εδώ και μήνες» αναφέρει στην ανάρτησή του και συνεχίζει:

«Με όλο αυτό που έχετε δημιουργήσει ορισμένοι, αποπροσανατολίζετε και τις Αρχές και τον κόσμο από το να εντοπίσουν τον δράστη. Μην ανακυκλώνετε ψευδείς και μη έγκυρες πληροφορίες. Εύχομαι να βρεθεί το ανθρωπόμορφο τέρας που έκανε αυτήν την πράξη και να σαπίσει στη φυλακή. Δεν θα ανεχτώ όμως αυτήν τη λάσπη, που δέχομαι αναίτια, και την ανθρωποφαγία στα σόσιαλ, ειδικά για κάτι τόσο φρικαλέο όσο αυτό».

Κλείνοντας ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης αναφέρει πως θα κινηθεί νομικά εναντίον όποιου αναφέρει το όνομά του είτε άμεσα είτε έμμεσα, υποστηρίζοντας πως «τη μέρα που συνέβη αυτό το τραγικό γεγονός εγώ ήμουν χιλιόμετρα μακριά από την Αράχοβα, πράγμα που αποδεικνύεται από πολλούς τρόπους, αν και όποτε μου ζητηθεί, αλλά από τις αρμόδιες Αρχές, και όχι από τους δικαστές των σόσιαλ. Σταματήστε να είστε ανθρωποφάγοι, να βρίζετε μάνες και να εύχεστε καρκίνους χωρίς να έχετε ιδέα».

Photo by panagiotis konstantinidis in Athens

Βάναυση κακοποίηση

Την ίδια ώρα η κτηνίατρος που εξέτασε το χάσκι εμφανίζεται πεπεισμένη πως κακοποιήθηκε βάναυσα από άνθρωπο, εν αντιθέσει με κτηνιάτρους της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, που δεν διαπίστωσαν ίχνη κακοποίησης στον πρωκτό του ζώου από αμβλύ αντικείμενο.

«Αυτό δεν μπορούσαν να το διαπιστώσουν έπειτα από τόσες ώρες και σε αυτό συμφωνήσαμε με τους συναδέλφους. Εγώ είμαι κάθετη σε αυτό που έχω γράψει και δεν αλλάζω τίποτα. Ο σκύλος ήταν εν ζωή όταν τον έφεραν στο ιατρείο μου και το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να βγάλω φωτογραφίες. Ως γιατρός, λοιπόν, είμαι πολύ σίγουρη για όσα είδα και όσα περιγράφω. Τα υπόλοιπα είναι έργο της Αστυνομίας. Δηλαδή να βρει εάν ήταν κάποιος περαστικός ή μόνιμος κάτοικος Αράχοβας» δήλωσε η κτηνίατρος Κλεονίκη Τόλα, επιμένοντας πως ό,τι έγινε έγινε από άνθρωπο, και όχι από ζώο ή άλλη αιτία, όπως τροχαίο.

«Διαπίστωσα υποδόρια αιματώματα σε όλο του το σώμα. Είχε χτυπηθεί πολύ άσχημα, είχε και κάταγμα σε ένα πλευρό του, μάλλον με κάποιο ξύλο έγιναν αυτά. Είναι 100% κακοποίηση από άνθρωπο, ούτε άλλος σκύλος μπορεί να το κάνει αυτό ούτε αγριογούρουνο» τονίζει.

Εξάλλου, η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ενωσης Κτηνιάτρων Δημόσιων Υπαλλήλων Βασιλική Ζαφειροπούλου δήλωσε πως «δεν υπάρχει διάσταση απόψεων μεταξύ των κτηνιάτρων που εξέτασαν το χάσκι πριν και μετά τον θάνατό του. Υπάρχουν σαφή σημάδια κακοποίησης. Τραύματα από τέμνων όργανο» ανέφερε.

Photo by panagiotis konstantinidis in La Romana Dominican Republic

Κρύος ιδρώτας λούζει τους ξενοδόχους της περιοχής, εν όψει των γιορτών, λόγω του ιντερνετικού κινήματος #CancelArachova! Αντιδρούν με ανακοινώσεις

Μορφή… χιονοστιβάδας παίρνει η οργή χρηστών του διαδικτύου για την κακοποίηση που υπέστη το χάσκι στην Αράχοβα, δημιουργώντας το hashtag CancelArachova και μποϊκοτάροντας τον δημοφιλή χειμερινό τουριστικό προορισμό, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων, μέχρι να βρεθούν ο ή οι δολοφόνοι του Ολιβερ.

«Κανείς να μην πατήσει το πόδι του στην Αράχοβα. Δεν είναι ένοχος μόνο αυτός που βασάνισε φριχτά τον Ολιβερ, αλλά και όλη η κοινωνία που ξέρει και δεν μιλάει. Η σιωπή είναι συνενοχή» αναφέρει tweet. «Οσοι περνάτε από Αράχοβα σταματήστε, κατουρήστε και συνεχίστε για άλλον χειμερινό προορισμό. Ούτε φράγκο σε όσους γνωρίζουν και συγκαλύπτουν βασανιστές ανθρώπινων και μη ανθρώπινων ζώων» αναφέρει χαρακτηριστικά άλλος χρήστης του διαδικτύου.

Η #ΑΡΑΧΩΒΑ ήταν χθες το απόγευμα τρίτο trend στο X (πρώην twitter) στην Ελλάδα, τέταρτο το #CancelArachova με 3.638 δημοσιεύσεις και πέμπτο το #ολιβερ με 7.685 δημοσιεύσεις. Από την πλευρά τους, οι ξενοδόχοι της περιοχής κάνουν λόγο για «μηνύματα μίσους και ιδεοληψίας από φιλοζωικές ομάδες που προτρέπουν τους επισκέπτες της Αράχοβας να μην ξανάρθουν». «Δεν συγκαλύπτουμε κακουργηματικές πράξεις σε ζωάκια!

Με τη λογική αυτή μην ξαναπάμε στη Σαλαμίνα, διότι έγινε ανθρωποκτονία» αναφέρει -μεταξύ άλλων- η ανακοίνωση του Συλλόγου Ξενοδόχων και Ενοικιαζόμενων Δωματίων Αράχοβας. Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Αράχοβας Γιάννης Σταθάς απευθύνει έκκληση σε όποιον δημότη γνωρίζει οτιδήποτε να μιλήσει με τις αρμόδιες Αρχές, ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη. «Οποιος γνωρίζει να μιλήσει στην Αστυνομία και να βρεθεί επιτέλους ο δράστης.

Μέχρι να εντοπιστεί εμείς δεν κοιμόμαστε, φοβούνται μανάδες με τα παιδιά να κυκλοφορήσουν μόνες» δήλωσε ο δήμαρχος. Ο ιδιοκτήτης του χάσκι που πέθανε ύστερα από άγρια βασανιστήρια ξέσπασε σε δηλώσεις του. «Θα το πάω μέχρι τέλους, πρέπει να βρεθεί ο εγκληματίας».

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...