Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Βρήκαμε τον Γιάννη Λάτσιο να βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας

Ο Γιάννης Λάτσιος κομψά ντυμένος έκανε βόλτα στο κέντρο...

Η σόουμπιζ στη θεατρική αυλή της «Κυράς της Ρω»

Αποθέωση γνώρισε η «Κυρά της Ρω» στην πρεμιέρα της...

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Αποκαλύψεις στο «Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος λέει στη Ζωή για τα συναισθήματά...

Πολλές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Να μ’αγαπάς».

Λαοθάλασσα στα σινεμά για τη «Φόνισσα» Καρυοφυλλιά Καραμπέτη

«Σαρώνει»

«Σαρώνει» η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη ως «Φόνισσα» στο εγχώριο box office. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα μέχρι στιγμής, η νέα ταινία της σπουδαίας ηθοποιού, που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, μέσα από τη σκηνοθετική ματιά της Εύας Νάθενα, αναμένεται να ξεπεράσει εισπρακτικά την προηγούμενη μεγάλη της κινηματογραφική επιτυχία, την «Ευτυχία».

Η «Φόνισσα» βγήκε στις σκοτεινές αίθουσες πριν από μία εβδομάδα και έκοψε 105.000 εισιτήρια μέσα σε έξι μέρες (από Πέμπτη ως Τρίτη), ανεβάζοντας έτσι τον ελληνικό κινηματογράφο στο εγχώριο box office έπειτα από πολύ καιρό που στο top 5 με τις προτιμήσεις των θεατών κυριαρχούσαν οι ξένες παραγωγές. H ταινία «Φόνισσα», η οποία στοίχισε περί το 1.290.000 ευρώ, φαίνεται λοιπόν πως όχι μόνο θα βγάλει τα λεφτά της, αλλά θα έχει και μεγάλο κέρδος.

Χαρακτηριστικό είναι πως την πρώτη μέρα που βγήκε στα σινεμά, δηλαδή την προηγούμενη Πέμπτη, έκοψε 10.500 εισιτήρια. Και μπορεί η Πέμπτη ως πρώτη μέρα για τις κυκλοφορίες των ταινιών να θεωρείται δύσκολη, αλλά δίνει πάντοτε το στίγμα του πώς θα πάει η ταινία εισπρακτικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως η «Ευτυχία» την πρώτη μέρα είχε κάνει 8.500 εισιτήρια. Επομένως η «Φόνισσα», όπως δείχνουν τα μέχρι στιγμής δεδομένα, θα την ξεπεράσει. Σύμφωνα με το στόρι του φιλμ, η χήρα Φραγκογιαννού έχει μάθει να επιβιώνει στην ανδροκρατούμενη, πατριαρχική κοινωνία του 1900. Μέσα της, όμως, αντιστέκεται στα στερεότυπα και τελικά επαναστατεί έμπρακτα. Ετσι, αντιτίθεται στον ηθικό νόμο της τοπικής νησιωτικής κοινωνίας και αποφασίζει να «λυτρώσει» όσα περισσότερα κορίτσια μπορεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα