Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Τρεις νέες δικογραφίες έσκασαν στα κεφάλια των υπευθύνων του κέντρου αισθητικής

Οι απάτες με «χρυσό» κόστος

Φρίκη προκαλούν οι περιγραφές θυμάτων τού υπό έρευνα ινστιτούτου ομορφιάς που απευθυνόταν σε πασίγνωστες σταρ της TV για τη διαφήμιση των υπηρεσιών του, όπως αυτές ξεδιπλώνονται σε τρεις νέες δικογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας.

institouto omorfias11123 kentriki

Το παζλ της δυσώδους υπόθεσης, που έχει μπει στο «μικροσκόπιο» των Αρχών, συνθέτουν από μαρτυρίες για επιθέσεις σε πρώην υπαλλήλους, οι οποίες παραπέμπουν σε… μεθόδους μαφίας, μέχρι καταγγελίες ασθενών για ενέσιμα υλικά αμφιβόλου ποιότητας και αισθητικές επεμβάσεις που θα μπορούσαν να έχουν αποβεί μοιραίες για τις ζωές τους!

Απρίλιος του 2022

Χαρακτηριστική είναι η καταγγελία μίας γυναίκας, η οποία επισκέφθηκε στις αρχές Απριλίου του 2022 τα γραφεία του κέντρου αισθητικής στη Θεσσαλονίκη, που συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά, διαφημίζοντας εν όψει των φετινών Χριστουγέννων προσφορές για «θαυματουργές» θεραπείες σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, προκειμένου να βελτιώσει το οβάλ του προσώπου της. Οπως κατήγγειλε το θύμα, η τότε διευθύντρια του ίδιου ινστιτούτου στην Αθήνα παρουσίασε την ιδιοκτήτρια της επιχείρησης ως «κορυφαία πλαστική χειρουργό» που πραγματοποιεί επιτυχημένες επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής όχι μόνο στα ιατρεία του συγκεκριμένου κέντρου αισθητικής, αλλά και σε πολύ γνωστές ιδιωτικές κλινικές.

institouto omorfias111234

«Ξεκίνησε, λοιπόν, να μου κάνει θεραπείες με πεπτίδια, αλλά, δυστυχώς, δεν είδα κάποιο αποτέλεσμα. Το επόμενο βήμα ήταν να βάλω ίνες στο πρόσωπο και να προστεθεί λίπος, που έπαιρνε με σύριγγες η ίδια από τους γλουτούς μου, ώστε να το εγχύσει στο πρόσωπο σε σημεία όπου υπήρχαν ατέλειες. Για τις διαδικασίες αυτές, μου ζητούσαν τεράστια ποσά γιατί δήθεν θα έβαζαν τις καλύτερες ίνες, τις πιο ακριβές, που δεν θα μου δημιουργούσαν κανένα απολύτως πρόβλημα. Μάλιστα, έδωσε (ενν. την ιδιοκτήτρια επιχείρησης) ιδιαίτερη έμφαση κατά τη διάρκεια της εξέτασης, λέγοντάς μου “καλά που το βρήκα αυτό, καθώς πρέπει να γίνει άμεση επέμβαση και αν δεν κάνεις αυτές τις ενέσιμες θεραπείες που θα σου προτείνω, είναι βέβαιο ότι θα πάθεις καρκίνο”…» τόνισε η καταγγέλλουσα. Σύμφωνα με την ίδια, για να μην πάθει καρκίνο από τις κύστες πείστηκε να πληρώσει χρηματικά ποσά της τάξης των 10.000 και 15.000 ευρώ. Οταν, όμως, έφτασε η ώρα να υποβληθεί σε υπέρηχο για να δει η δήθεν πλαστικός αν εξαλείφθηκαν οι κύστες, εκείνη τής απάντησε ότι «δυστυχώς, δεν εξαλείφθηκαν όλες» και ότι έπρεπε να γίνουν περισσότερα ενέσιμα, όπως αναφέρει το protothema.gr.

institouto omorfias111235

«Με λίγα λόγια, έδωσα συνολικά πάνω από 40.000 ευρώ, τα οποία έπρεπε να προπληρωθούν για να τα φέρει ο περιβόητος προμηθευτής…» ανέφερε η παθούσα, η οποία δέχτηκε, στη συνέχεια, να υποβληθεί σε νέες θεραπείες, με αποτέλεσμα να παραμορφωθεί τελείως το πρόσωπό της! «…Δεν μπορούσα να φάω, να ανοίξω το στόμα μου, να μιλήσω, να έχω αίσθηση. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ, έκλαιγα από τους πόνους και δεν με έπιαναν τα παυσίπονα. Τα ανήλικα παιδιά μου, που με έβλεπαν σε αυτήν την κατάσταση, έκλαιγαν και μου έλεγαν “μην πεθάνεις, μαμά”» κατέληξε στη μήνυσή της.

Θεραπεία

Άλλο θύμα ανέφερε ότι επισκέφθηκε το γνωστό κέντρο αισθητικής, το οποίο έχουν διαφημίσει λαμπερά τηλεοπτικά πρόσωπα (σ.σ.: όπως η Φαίη Σκορδά, η Κατερίνα Καινούργιου και η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία είχε χριστεί στο παρελθόν ambassador της εταιρίας), χωρίς να γνωρίζουν, βεβαίως, για τις καταγγελίες, προκειμένου να υποβληθεί σε θεραπεία υαλουρονικού οξέος και μπότοξ, αξίας 200 ευρώ. Στη συνέχεια, όμως, πείστηκε να κάνει και μια ενέσιμη θεραπεία «για σύσφιξη της χαλάρωσης στην περιοχή του λαιμού», αξίας 600 ευρώ, που της προκάλεσε αφόρητους πόνους. Σύμφωνα με την ίδια καταγγέλλουσα, το πρόβλημα επιτάθηκε έπειτα από δέκα ημέρες, καθώς εμφάνισε πρήξιμο γύρω από το στόμα! Οταν επέστρεψε, δε, στο κέντρο αισθητικής για το επαναληπτικό μπότοξ και είπε στους υπαλλήλους τι της συμβαίνει, εκείνοι την ειρωνεύτηκαν και την προέτρεψαν να πάει αλλού να το ψάξει.

institouto omorfias111237

institouto omorfias111236

katerina kainourgiou09093

Υστερα από αυτό, το θύμα ζήτησε πίσω τα χρήματά του και μαζί με άλλες δύο πελάτισσες έκαναν φασαρία γιατί οι υπάλληλοι αρνούνταν να τους τα δώσουν, με τη δικαιολογία ότι το λογιστήριο ήταν κλειστό. «Για να μας ξεφορτωθούν, προφανώς, μας έδωσαν μια υπεύθυνη δήλωση ότι μετά τις γιορτές θα μας τα επιστρέψουν, όμως δεν πήραμε ποτέ πίσω τα χρήματά μας» διευκρίνισε η άτυχη γυναίκα στην καταγγελία της.

institouto omorfias111231

institouto omorfias111232

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα protothema η δικηγόρος Αγγελική Σουγλέ, η οποία εκπροσωπεί δεκάδες θύματα του εν λόγω κέντρου αισθητικής, οι μηνύσεις κατά των ιδιοκτητών της συγκεκριμένης επιχείρησης και των συνεργατών τους βρίσκονται στο στάδιο της προανάκρισης και γίνεται προσπάθεια να συσχετιστούν με άλλες παρόμοιες υποθέσεις.

institouto omorfias111233
Αγγελική Σουγλέ

O 50xρονος, το υαλουρονικό και η ψευδομοναδα «εφιάλτης»

Στην τρίτη δικογραφία περιγράφεται η περιπέτεια ενός 50χρονου πελάτη του «αμαρτωλού» κέντρου αισθητικής, ο οποίος κοίταξε κατάματα τον θάνατο, όταν προσβλήθηκε από ψευδομονάδα!

Οπως τονίζει στην έγκλησή του, αγόρασε ένα κουπόνι για την παροχή υαλουρονικού και μπότοξ προσώπου, αξίας 190 ευρώ, αλλά όταν επισκέφτηκε το ινστιτούτο, οι υπάλληλοι τον έπεισαν να αγοράσει επιπλέον υπηρεσίες. Σύμφωνα με τον ίδιο, η ιδιοκτήτρια της κλινικής, η οποία του παρουσιάστηκε ως κορυφαία δερματολόγος και πλαστική χειρουργός, του σύστησε να βάλει νήματα στο πρόσωπό του για καλύτερα αποτέλεσμα. Μετά την επέμβαση όμως βρέθηκε να έχει τεράστιες ουλές κάτω από τα αυτιά και παραμορφώσεις στις παρειές του.

institouto omorfias11123

«Μου είπαν να μην ανησυχώ και ότι όλα αυτά θα περάσουν σε πέντε ημέρες. Τις επόμενες ημέρες, όμως, έγινα προδήλως χειρότερα, πρήστηκα και είχα πόνους. Τελικά, κάποια στιγμή που τη βρήκα (σ.σ.: τη δήθεν πλαστική χειρουργό) μού είπε να παίρνω Brufen και Medrol, και ότι έτσι θα γίνω καλύτερα. Παρ’ όλα αυτά, δεν έβλεπα καμία διαφορά στην κατάστασή μου, ούτε ύστερα από δύο μήνες» καταγγέλλει ο 50χρονος. Ωστόσο, όταν η κατάστασή του παρουσίασε μικρή βελτίωση, πείστηκε να κάνει υαλουρονικό στις παρειές.

«Αφελώς δέχτηκα και αφού μού το εφάρμοσε πάλι η ίδια “γιατρός”, άρχισα να πρήζομαι και να έχω απίστευτη δυσφορία. Υστερα από τέσσερις ημέρες το πρήξιμο από την αριστερή ρινοπαρειακή ρυτίδα άνοιξε και άρχισε να τρέχει πύον και αίμα. Η μικροβιολογική εξέταση έδειξε μόλυνση από ψευδομονάδα, άκρως επικίνδυνη για τη ζωή μου» καταλήγει στη μήνυσή του ο 50χρονος.

{{-PCOUNT-}}23{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...