Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Όταν ήμουν στο Survivor δεν μπορούσα να υπερασπιστώ τη θέση μου»

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην άγνωστη διαφωνία που είχε με τη Ναταλία Γερμανού, όπου αποκάλυψε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», αλλά και στα ανυπόστατα ρεπορτάζ που αφορούσαν στην προσωπική της ζωή.

Στην αρχή των δηλώσεων της, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αναφέρθηκε στην άγνωστη διαφωνία της με την Ναταλία Γερμανού: «Δεν ήταν καμία διαφωνία, όλα ήταν στο επαγγελματικό πλαίσιο. Δεν έγινε ποτέ τίποτα και γι’ αυτό δεν έχω αναφέρει ποτέ κάτι. Έχω πει ότι η Ναταλία είναι πολύ καλή συνεργάτιδα, ότι ξέρει να ζητά συγγνώμη. Είναι πολύ σημαντικό να ζητάς συγγνώμη, πόσω μάλλον σε αυτή τη δουλειά. Η Ναταλία όμως είναι από τους άλλους ανθρώπους, που ξέρουν να ζητάνε. Εγώ είμαι ο πιο εύκολος άνθρωπος, δεν δημιουργώ εντάσεις, δεν δημιουργώ τίποτα».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Καλό είναι όταν λες κάτι ως ρεπορτάζ, να μπαίνεις στη διαδικασία να παίρνεις τηλέφωνα ως επιβεβαίωση. Αυτό ήταν το μήνυμα που ήθελα να περάσω στην ουσία. Ότι δηλαδή, όταν ήμουν στο Survivor, δεν μπορούσα να υπερασπιστώ τη θέση μου σε ρεπορτάζ που έβγαιναν».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα