Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Η καλλονή πεθερά του πρίγκιπα Νικολάου έκλεισε τα 69

«Χρόνια πολλά, Μαμασίτα!»

Τα δύο πρόσωπα που λατρεύει στη ζωή της η πριγκίπισσα Τατιάνα είναι η μητέρα της και ο σύζυγός της, πρίγκιπας Νικόλαος. Η low profile Τατιάνα Μπλάτνικ, που όπου βρεθεί ξεχωρίζει για την ευγένεια, την καλοσύνη και τη γενναιοδωρία της -εκτός από την ομορφιά και την κομψότητά της-, έχει κληρονομήσει τις αρετές και το DNA της μητέρας της Blanca Brillembourg.

  • Από τον Δημήτρη Λυμπερόπουλο

H καλλονή jet-setter μάνα και γιαγιά γεννήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 1954 και η κόρη της εξέφρασε δημόσια την αγάπη και την περηφάνια που τρέφει για τη μητέρα της, με σπάνια στιγμιότυπα από τα ταξίδια και τις εξορμήσεις που έχουν πραγματοποιήσει μαζί, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η γλυκιά και ευαίσθητη σύζυγος του πρίγκιπα Νικολάου δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφίες γράφοντας χαρακτηριστικά: «Χρόνια πολλά, Μαμασίτα! Είναι πάλι εκείνη η εποχή του χρόνου και φέτος είσαι στην Ιαπωνία, αλλά σε γιορτάζω σήμερα από την άλλη άκρη του κόσμου και σε όλα τα μέρη που πήγαμε μαζί φέτος: από την Ελλάδα, στα βουνά. Είσαι η καλύτερή μου φίλη πάντα, style icon, γενναιόδωρο πνεύμα και αγνή καρδιά. Το λέω κάθε χρόνο: Είμαι τόσο ευγνώμων που ήρθα σε αυτόν τον κόσμο ως κόρη σου. Εδώ είναι τα ταξίδια, ο χορός, το γέλιο, το κλάμα, το μαγείρεμα και ο όμορφος χρόνος. Σε αγαπώ μέχρι το φεγγάρι και πίσω, καλή νέα Σελήνη στον Τοξότη, χρόνια πολλά στην καλύτερη mamasita και juju ever! Σε αγαπάμε μέχρι το φεγγάρι και πίσω».

Η Τατιάνα Μπλάτνικ με τη μητέρα της Blanca Brillembourg

Οι συγκινητικές ευχές είναι μόνο ένα μικρό δείγμα της λατρείας της κόρης προς τη μάνα, αφού οι δύο γυναίκες μεγάλωσαν μαζί μετά την αυτοκτονία του Σλοβένου επιχειρηματία συζύγου και πατέρα Λάντισλαβ Μπλάτνικ, όταν η Τατιάνα ήταν 6 ετών και ο αδερφός της Μπόρις 7. Μαμά και κόρη έχουν μια αξιοζήλευτη σχέση και δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τις έχει εντοπίσει μαζί, με φωτό που δημοσιεύει η Τατιάνα για την όμορφη μητέρα της, που τη θαυμάζει και της οφείλει τα πάντα στη ζωή της – από τις αρχές που της έδωσε ως το μοναδικό της στιλ.

Πολίτις του κόσμου, η μητέρα της Τατιάνας, χάρη στην κόρη της, έχει αγαπήσει την Ελλάδα και τη θεωρεί δεύτερη πατρίδα της. Είναι εδώ, δίπλα της, και στις χαρές και στις λύπες, όπως στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ο οποίος την ξεχώριζε, αλλά και στον γάμο του πρίγκιπα Φιλίππου με τη Νίνα Φλορ, όπου επίσης έκλεψε την παράσταση η εντυπωσιακή αριστοκράτισσα.

Την πρώτη της εμφάνιση στην Ελλάδα η Blanca Brillembourg την έκανε στον γάμο της κόρης της με τον πρίγκιπα Νικόλαο, στις Σπέτσες, όπου την Τατιάνα συνόδευσε νύφη στην εκκλησία ο πατριός της και δεύτερος σύζυγος της μητέρας της Atilio Brillembourg, κοντά στον οποίο η πεθερά του Νικολάου ζει μια ήρεμη και ευτυχισμένη, πολυτελή ζωή, με τα τρία παιδιά που έχει αποκτήσει μαζί του, ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...




Μποζουκια Αθηνα