Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025

Γιάννης Νταλιάνης: «Κάποια σχόλια για τα προσωπικά μου με στεναχωρούν γιατί φτάνουν...

Ο Γιάννης Νταλιάνης απέκτησε από τον γάμο του με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου δύο κόρες και σε συνέντευξή του μίλησε γι’αυτές.

Οι αποκαλύψεις του Νικολά Σαρκοζί για την φυλάκισή του – «20...

Σκέτη «κόλαση» ήταν η παραμονή είκοσι ημερών του Νικολά...

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που...

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Πένθος για τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη

Δύσκολες ώρες περνάει ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.Ο ηθοποιός έχασε τον...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Έχει πολλή τοξικότητα η τηλεόραση, είναι ευλογία που είμαι από έξω»

«Έχει σταματήσει αυτή η παροχή χρηματοδότησης για σίριαλ εποχής οπότε πιστεύω θα ξαναγυρίσουμε στις εκπομπές. Δεν μου αρέσει κάποιο σίριαλ ή εκπομπή»

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στην αποχή της από την τηλεόραση και στην τοξικότητα που υπάρχει σε αυτή.

«Αποφάσισα να ασχοληθώ με το life coaching γιατί είναι κάποιες «φωνές» που υπάρχουν μέσα σου και οφείλεις να τις ακούσεις. Ασχολούμαι πολλά χρόνια με την εσωτερικότητα, έχω πάνω από 10 χρόνια που έχω παρακολουθήσει κύκλους σεμιναρίων, πήρα το πτυχίο μου από το ΕΚΠΑ, είναι κάτι που σε λυτρώνει. Έχει πολλή τοξικότητα η τηλεόραση. Και το να πάρεις μια δύναμη από μέσα σου, είναι σωτήριο. Όλοι έχουμε αυτή τη δύναμη μέσα μας, αλλά εν υπνώσει. Πρέπει να την αφυπνίσεις. Νιώθω ότι έχω επιτελέσει το χρέος μου».

Και συνέχισε εξηγώντας από πού  πρόκυπτε η τοξικότητα. «Δεν είχα το άγχος της τηλεθέασης, όχι ότι δεν με ενδιέφερε γιατί ήταν το εισιτήριό σου για την επόμενη σεζόν, τη διάρκειά σου, την χρηματική ανταμοιβή σου. Υπήρχε πάντα τοξικότητα, και παντού. Το θέμα είναι πώς την εισπράττεις, την αφομοιώνεις και μετουσιώνεις. Είμαστε ό,τι εκπέμπουμε. Τα πάντα είναι ενέργεια. Θέλεις δεν θέλεις εκπέμπεις κάθε στιγμή ένα συγκεκριμένο ενεργειακό πεδίο, με αυτό συνδέεσαι με το συμπάν. Το συμπάν ακούει τα πάντα και ανταποκρίνεται, το θέμα είναι εσύ σε τι συχνότητα εκπέμπεις. Είναι δόνηση δεν είναι λόγια».

Όσο για τη συνεργασία που τελικά δεν έγινε με τον ΑΝΤ1 είπε: «Με τους ανθρώπους του ΑΝΤ1 ήμασταν σε διαφορετική συχνότητα. Έχω πολλά πράγματα να δώσω στον κόσμο απλά πρέπει να βρεθεί ο μεταφορέας για να δοθεί αυτή η πληροφορία. Με τον ΑΝΤ1 δεν γινόταν. Μου λείπει και δεν μου λείπει η τηλεόραση. Λείπει μια εκπομπή στον κόσμο που να δώσει στον κόσμο ωραία συναισθήματα. Δεν θα μακροημερεύσουν τα σίριαλ, νομίζω θα ξαναγυρίσουμε στις εκπομπές.

Έχει σταματήσει αυτή η παροχή χρηματοδότησης για σίριαλ εποχής οπότε πιστεύω θα ξαναγυρίσουμε στις εκπομπές. Δεν μου αρέσει κάποιο σίριαλ ή εκπομπή. Είναι ευλογία που είμαι έξω αυτό διάστημα από τον χώρο. Θα μπορούσα να κάνω στην τηλεόραση κάτι σχετικό με αυτό που ασχολούμαι. Δεν ξέρω αν είναι έτοιμη η τηλεόραση γι’ αυτό.

Θα μπορούσα να κάνω μια παραλλαγή του «Πακέτου» με θετικά συναισθήματα και να συνδέεται με την ουσία. Ο κόσμος μου λέει ότι του λείπω από την τηλεόραση. Δεν έχω ανάγκη την προβολή, θέλω να κάνω κάτι που να αφήνει ουσιώδες αποτέλεσμα στον κόσμο».

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Η εξομολόγηση της Νάντιας Κοντογεώργη για την υγεία της: «Πέρυσι ξεκίνησε η περιπέτειά μου»

Η Νάντια Κοντογεώργη αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας της και πόσταρε φωτογραφία της έξω από το νοσοκομείο.

Μυστική νοσηλεία για την Έλενα Παπαρίζου πριν από έναν μήνα

Θρίλερ επικρατεί γύρω από την κατάσταση της υγείας της Έλενας Παπαρίζου, η οποία συνεχίζει να νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.




Μποζουκια Αθηνα