Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 27 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΑκούστε κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα, που προσπαθούν να σας...

Μυστήριο με τη δολοφονία 33χρονης ράπερ στο Μεξικό

Μυστήριο καλύπτει τις συνθήκες του θανάτου 33χρονης ράπερ στο...

Εξώδικη δήλωση της κυρίας Ζωής Κωνσταντοπούλου για πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso»

Με εξώδικη δήλωση που απέστειλαν στην εφημερίδα «Espresso» και...

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Οι προφητείες για το 2024: O Nοστράδαμος έχρισε βασιλιά τον άσωτο Χάρι

Τα σενάρια πολέμου που πυροδοτεί η Κίνα στον Ειρηνικό Ωκεανό και το Βατικανό που θα θρηνήσει την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου

«Να ζήσει ο βασιλιάς Χάρι!» θα αναφωνήσουν οι Βρετανοί το 2024, με βάση τις προφητείες του Νοστράδαμου, ο οποίος για το νέο έτος προέβλεψε το ξέσπασμα πολέμου ανάμεσα στην Κίνα και την Ταϊβάν, που θα βάλει «φωτιά» στον Ειρηνικό Ωκεανό, μεγάλη πείνα και τον θάνατο του Πάπα, σύμφωνα με εφημερίδες των ΗΠΑ και της Βρετανίας.

  • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Ο αυτοεξόριστος στις ΗΠΑ Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ μπορεί να ανακηρύχτηκαν «οι πιο αποτυχημένοι του Χόλιγουντ» για τη φετινή χρονιά και να είδαν τα έσοδα από το φιλανθρωπικό τους ίδρυμα Archewell να κάνουν βουτιά 10.000.000 ευρώ, όμως το 2024, σύμφωνα με τον Νοστράδαμο, θα γίνουν ο νέος βασιλιάς και η νέα βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου. Σύμφωνα με αναφορές στο βιβλίο του Νοστράδαμου «Οι προφητείες» που επικαλείται η «New York Post», ο λαός της Βρετανίας θα διώξει με το ζόρι από τον θρόνο τον βασιλιά Κάρολο και τη βασίλισσα Καμίλα. Φαίνεται ότι το τωρινό βασιλικό ζευγάρι θα δεχτεί επιθέσεις από όλες τις πλευρές έπειτα από έναν καταστροφικό πόλεμο που θα κλονίσει τον θεσμό της βασιλείας.

nostradamos141232
Μέγκαν Μάρκλ και πρίγκιπας Χαρι

Γι’ αυτό για διάδοχος του Καρόλου δεν θα επιλεγεί ο πρωτότοκος γιος του, ο πρίγκιπας Ουίλαμ, όπως ορίζει η επίσημη σειρά διαδοχής. Θα προτιμηθεί ο «άσωτος υιός» του Καρόλου, ο πρίγκιπας Χάρι, διότι, όπως γράφει η «Daily Mail» ερμηνεύοντας τους στίχους που έγραψε το 1555 ο Γάλλος αστρολόγος και φαρμακοποιός, δεν φέρει «τη σφραγίδα του βασιλιά», καθώς βρίσκεται εκτός του «συστήματος» του παλατιού. Μάλιστα, η ιστοσελίδα IFLScience, ερμηνεύοντας τους στίχους, διαβλέπει ότι ο Χάρι θα εξελιχθεί σε χαρισματικό βασιλιά, ο οποίος «για μεγάλο χρονικό διάστημα θα φέρει ειρήνη στη Γη».

Δεν αποκλείεται ο πόλεμος που θα ρίξει από τον θρόνο τον βασιλιά Κάρολο να αρχίσει στον Ειρηνικό Ωκεανό από την Κίνα. Ο Νοστράδαμος, σύμφωνα με την εφημερίδα της Νέας Υόρκης, κάνει λόγο για «πόλεμο και ναυμαχία» και αναφέρει ότι «ο κόκκινος αντίπαλος θα γίνει άσπρος από τον φόβο του και θα σπείρει τον τρόμο στον Μεγάλο Ωκεανό». Οι ερμηνευτές των στίχων πιστεύουν ότι ο Νοστράδαμος προβλέπει πως το 2024 θα ξεσπάσει πόλεμος ανάμεσα στην Κίνα και την Ταϊβάν, οι οποίες ήδη βρίσκονται «στα μαχαίρια». Θα γίνει ναυμαχία ανάμεσα στις δύο, ενώ γρήγορα ο πόλεμος θα γενικευτεί σε ολόκληρο των Ειρηνικό Ωκεανό με τη συμμετοχή κι άλλων κρατών.

nostradamos141231
Ο Πάπας Φραγκίσκος

Σαν να μην έφτανε ο πόλεμος, ο Γάλλος αστρολόγος φέρεται ότι προέβλεψε πως τη νέα χρονιά η κλιματική κρίση θα χειροτερέψει σε τέτοιο βαθμό, που τα ακραία καιρικά φαινόμενα θα φέρουν πείνα. «Η ξηρή γη θα ξεραθεί ακόμα πιο πολύ και θα υπάρξουν μεγάλες πλημμύρες» έγραψε, προβλέποντας ότι θα ακολουθήσει «μεγάλος λιμός».

Οσον αφορά το Βατικανό, οι προφητείες προβλέπουν ότι του χρόνου θα θρηνήσει τον θάνατο του 87χρονου Πάπα Φραγκίσκου, ο οποίος είναι γνωστό ότι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, και μάλιστα χθες δήλωσε ότι «ετοίμασαν τον τάφο μου σε βασιλική εκκλησία της Ρώμης», εκτός του Βατικανού. «Μετά τον θάνατο ενός πολύ ηλικιωμένου Ποντίφικα, κάποιος από τη Ρώμη σε καλή ηλικία θα εκλεγεί» γράφει ο Νοστράδαμος, προβλέποντας ότι ο νέος Πάπας θα κατηγορηθεί ότι δεν βλέπει καθαρά, αλλά θα κάθεται στον παπικό θρόνο για χρόνια και θα είναι δραστήριος.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...