H παγίδα περί απιστίας της βασίλισσας Λετίθια στο κρεβάτι του γαμπρού της που έστησε ο Χουάν Κάρλος

Η εκδίκηση του έκπτωτου

Για εκδίκηση του εξαναγκασμένου σε παραίτηση βασιλιά από τον γιο του που τον διαδέχτηκε μιλούν στην Ισπανία, με κορυφαίο δημοσιογράφο να υποστηρίζει ότι πίσω από την κυκλοφορία του βιβλίου που έκανε άνω κάτω την οικογένεια του βασιλιά Φελίπε με τους ισχυρισμούς για απιστία της βασίλισσας Λετίθια με τον γαμπρό της κρύβεται ο πρώην βασιλιάς Χουάν Κάρλος.

Πηγές που επικαλέστηκε ο Ισπανός ραδιοφωνικός παραγωγός Φεντερίκο Χιμένεζ Λοσάντος υποστήριξαν ότι από το Αμπού Ντάμπι όπου ζει αυτοεξόριστος ο Χουάν Κάρλος έβαλε ανθρώπους από τον κύκλο του να παρακινήσουν τον Χάιμε ντελ Μπούργκο να βγει μπροστά με τις καταγγελίες του. Ο γηραιός πρώην βασιλιάς της Ισπανίας φέρεται ότι έπεισε τον Μπούργκο να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο το βιβλίο «Η Λετίθια κι εγώ».

Σε αυτό ο Μπούργκο, που από το 2012 μέχρι το 2014 ήταν παντρεμένος με την αδερφή της Λετίθια, Τέλμα, υποστηρίζει ότι είχε ερωτική σχέση με τη Λετίθια τόσο πριν όσο και μετά τον γάμο της με τον Φελίπε το 2004. Αρχικά το βιβλίο πέρασε απαρατήρητο, ωστόσο ήρθε στη δημοσιότητα χάρη στην επιμονή του Μπούργκο, ο οποίος έκανε ανάρτηση στο Χ με selfie της Λετίθια στην οποία την εμφάνιζε να του λέει ότι τον αγαπάει.

«Είναι η πολλοστή εκστρατεία που έχει ενορχηστρωθεί εναντίον του βασιλιά Φελίπε» σχολίασε ο δημοσιογράφος Λοσάντος στη ραδιοφωνική εκπομπή του, σύμφωνα με την «Daily Mail», πριν προσθέσει ότι «είναι κύκλοι του Χουάν Κάρλος που την υποκινούν». Το θέμα είναι ότι οι ισχυρισμοί του Μπούργκο ήταν αρκετοί για να ξεσπάσει νέο σκάνδαλο στη βασιλική οικογένεια της Ισπανίας, μόνο που αυτή τη φορά δεν έπληξε τον συνήθη ύποπτο πρώην βασιλιά Κάρλος, αλλά τον γιο του, τον βασιλιά Φίλιππο. Αυτό έκανε πολλούς να πιστεύουν ότι ο Κάρλος, που αναγκάστηκε να παραιτηθεί πριν ξεσπάσει οικονομικό σκάνδαλο στο οποίο πρωταγωνίστησε, ενορχήστρωσε το ξέσπασμα του σκανδάλου για να εκδικηθεί τον γιο του, χτυπώντας τον σε αυτό που αγαπάει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, την οικογένειά του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...