Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση: «Όσα (δε) λέμε» κάθε Δευτέρα στο...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση και μας προσκαλεί...

Η έκπληξη που ετοιμάζουν παιδιά του συλλόγου «Μουσικό Οραμα» στη «Γιορτή Μητέρας...

Πλησιάζει η ημέρα για τη δεύτερη «Γιορτή Μητέρας Παιδιού...

Δημήτρης Καλλιβωκάς: «Ανάσταση» στην Τήνο!

Μπορεί να πέρασε από σαράντα κύματα με την υγεία...

Ξεσάλωμα για «λιονταρίνες» στο… κάστρο της Νταϊάνα!

Στο «καταφύγιο» των συντρόφων των Αγγλων ποδοσφαιριστών στο Μουντιάλ της Γερμανίας έχει γυριστεί μέρος της ταινίας «Spencer»

Να πίνουν όσο αλκοόλ τούς κάνει κέφι, να κυκλοφορούν με τα εσώρουχα χωρίς να τις πιάσουν στα πράσα οι παπαράτσι, αλλά ταυτόχρονα να νιώθουν και σαν πριγκίπισσες θέλουν οι «Wags» της Εθνικής Αγγλίας, που θεωρούν σίγουρη την πρόσκληση των συντρόφων τους στην ομάδα ποδοσφαίρου της χώρας τους για το Euro 2024 του Ιουνίου.

  • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Πώς συνδυάζονται όλα αυτά; Οι πέντε καλλονές στην καρδιά των οποίων «σκόραρε» η άμυνα των «τριών λιονταριών», όπως είναι το προσωνύμιο της Εθνικής Αγγλίας, έβαλαν ήδη μπροστά για να ενοικιάσουν ένα από τα πιο επιβλητικά κάστρα της Γερμανίας, που έχει αυτοκρατορικό παρελθόν και αίγλη από… Χόλιγουντ.

ntaiana151238
Το κάστρο-ξενοδοχείο «Schlosshotel» στη Φρανκφούρτη

Η σύζυγος του αμυντικού Κίραν Τρίπιερ, Σάρλοτ Τρίπιερ, η γυναίκα του τερματοφύλακα Τζόρνταν Πίκφορντ, Μέγκαν Ντέιβισον, η σύζυγος του αμυντικού Χάρι Μαγκουάιρ, Φερν Χόκινς, η σύντροφος του αμυντικού Λουκ Σο, Ανούσκα Σάντος και η γυναίκα του αμυντικού Κάιλ Γουόκερ, Ανι Κίλνερ θέλουν να βγάλουν τα απωθημένα που τους έμειναν από το Μουντιάλ στο Κατάρ. Σύμφωνα με πηγή της «Sun», οι «Wags», όπως αποκαλούνται στη Βρετανία οι σύντροφοι διάσημων αθλητών, «περιμένουν με ανυπομονησία το τουρνουά» της Γερμανίας. «Στο Κατάρ υπήρχαν εξαιρετικά πολλοί περιορισμοί» ανέφερε η πηγή, εξηγώντας ότι στο Euro της Γερμανίας οι καλλονές «θέλουν να διασκεδάσουν “όπως πρέπει”, χωρίς να ανησυχούν» ότι θα τις δουν ή ότι θα τους επιβληθεί κάποιο πρόστιμο.

ntaiana151236
Λουκ Σο και Ανούσκα Σάντος

Τουριστικός πράκτορας

Για να τα καταφέρουν, όπως είπε η πηγή του δημοσιεύματος, «πέρασε από το μυαλό τους η ιδέα να ενοικιάσουν ένα κάστρο». Οι πέντε «Wags» της Εθνικής Αγγλίας δεν έμειναν στα λόγια, αλλά έσπευσαν να προσλάβουν εξειδικευμένο τουριστικό πράκτορα. Του έδωσαν εντολή να τσεκάρει τα πιο γραφικά κάστρα της Γερμανίας, τα οποία είναι διαθέσιμα για ενοικίαση το ερχόμενο καλοκαίρι. Εχουν το πλεονέκτημα ότι θα τους επιτρέψουν «να φέρονται με απόλυτη ελευθερία, μετά τους περιορισμούς που είχαν στο Κατάρ, αλλά παράλληλα να διατηρούν την ιδιωτικότητά τους». Για αυτό θεωρούν ιδανικά τα κάστρα «που βρίσκονται βαθιά στην ενδοχώρα, περιτριγυρίζονται από δάση και προσφέρουν προστασία από τα αδιάκριτα βλέμματα».

ntaiana151235
Η Ανι Κίλνερ, γυναίκα του αμυντικού Κάιλ Γουόκερ

ntaiana151234
Κάιλ Γουόκερ

Μάλιστα, ήδη έχουν βάλει στο μάτι ένα παραμυθένιο κάστρο το οποίο προσφέρει τέτοιες πολυτελείς υπηρεσίες, η διαμονή στο οποίο κοστίζει πάνω από 2.000 ευρώ το βράδυ. Δεν είναι άλλο από το κάστρο-ξενοδοχείο «Schlosshotel», το οποίο βρίσκεται στην εξοχή στο Κρόνμπεργκ, σε απόσταση… βολής όμως από τη Φρανκφούρτη. Αυτό που δελέασε περισσότερο τις Αγγλίδες «Wags» είναι ότι αν δεν θέλουν να ενοικιάσουν μία από τις Porsche που έχει στη διάθεσή τους το «Schlosshotel», θα μπορούν να μετακινούνται με τις λιμουζίνες του κάστρου. Για να χαλαρώσουν στο δωμάτιό τους θα μπορούν να καλέσουν οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμούν προσωπικό μασέρ, ενώ το φαγητό τους θα το σερβίρει ο προσωπικός τους μπάτλερ.

ntaiana151231
Χάρι Μαγκουάιρ και Φερν Χόκινς

Αίγλη

Οι εσωτερικοί του χώροι διατηρούν ακόμη την αίγλη των αυτοκρατορικών χρόνων της Γερμανίας του 19ου αιώνα, με αυθεντικές τοιχογραφίες και έπιπλα εποχής, που θα κάνουν τις Αγγλίδες επισκέπτριες να νιώσουν σαν πριγκίπισσες. Αυτό διότι το «Schlosshotel» είναι ένα κάστρο-παλάτι με μεγάλη ιστορία. Κατασκευάστηκε το 1893 για την αυτοκράτειρα της Γερμανίας Βικτόρια, η οποία θρηνούσε τον θάνατο του συζύγου της, αυτοκράτορα της Γερμανίας Φρειδερίκου Γ’. Προς τιμήν του νεκρού αυτοκράτορα το κάστρο λεγόταν αρχικά Schloss Friedrichshof, παραπέμποντας στο όνομά του. Η αυτοκράτειρα, που ήταν κόρη της θρυλικής βασίλισσας Βικτόρια της Βρετανίας, άφησε το αποτύπωμά της στο κάστρο, καθώς πέρασε σε αυτό το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της, μέχρι τον θάνατό της το 1901.

ntaiana151233
Ο Κίραν Τρίπιερ με τη σύζυγό του Σάρλοτ

ntaiana151232
Τζόρνταν Πίκφορντ και Μέγκαν Ντέιβισον

Μάλιστα, οι φίλοι του κινηματογράφου είχαν την ευκαιρία να το «επισκεφτούν» καθισμένοι στην πολυθρόνα κάποιας κινηματογραφικής αίθουσας. Αυτό διότι στο «Schlosshotel» γυρίστηκε ένα μεγάλο μέρος από τις σκηνές της ταινίας του 2021 «Spencer», στην οποία πρωταγωνίστησε η Κρίστεν Στιούαρτ υποδυόμενη τη θλιμμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα. Ο σκηνοθέτης Πάμπλο Λαρέν επέλεξε να χρησιμοποιήσει το «Schlosshotel» για τις σκηνές που αφορούσαν την ιδιωτική κατοικία της βασίλισσας Ελισάβετ, γνωστή ως οικία Σάντρινγκχαμ, μια και το παλάτι του Μπάκιγχαμ δεν του έδωσε άδεια να τραβήξει σκηνές στο αυθεντικό παλάτι στην Αγγλία.

ntaiana151237
Η Κρίστεν Στιούαρτ στον ρόλο της Νταϊάνα

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...