Ελένη Ράντου: «Ο άντρας μου με ερωτεύτηκε από έναν εμετό»

«Στο πρώτο ραντεβού με τον Παπακωνσταντίνου έκανα εμετό στο αμάξι του και δεν το έπλυνε για 15 μέρες»

Η Ελένη Ράντου καλεσμένη της εκπομπής «The 2night show» αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

«Είμαι φανατική καπνίστρια. Αν άφηνα ελεύθερο τον εαυτό μου, θα ήμουν χαρτόμουτρο. Τρελαίνομαι για τον τζόγο αλλά με έχει σώσει το ότι είμαι control freak. Πιο μικρή προσπάθησα να ξεκινήσω να πίνω για να μην είμαι αντικοινωνική αλλά με ενοχλεί, το κάνω αμέσως εμετό. Έτσι με ερωτεύτηκε ο άντρας μου, από έναν εμετό. Βγήκαμε πρώτο ραντεβού, ήμασταν και οι δύο πάρα πολύ αμήχανοι.

Είχε φέρει και όλη την παρέα του αυτός, εγώ ήμουν μόνη. Αρχίσαμε να πίνουμε σε ένα μπαρ και στο δεύτερο ποτό αρχίζω τους εμετούς και κάνω εμετό στο αμάξι του… δεν το έπλυνε για 15 μέρες. Μου λέει: δεν θα το πλύνω, γιατί είναι ο δικός σου εμετός. Εκεί κατάλαβα ότι μάλλον κάτι θα κρατήσει περισσότερο», ανέφερε.
Όσο για την κόρη της που είναι φοιτήτρια απάντησε: «Τώρα που η κόρη μου έχει φύγει στο εξωτερικό, κατέληξα ότι δεν μας ανήκουν τα παιδιά μας. Τα παιδιά τα φτιάχνεις για να τα βγάλεις στην κοινωνία, να τους δώσεις και μία σπρωξιά για να κατακτήσουν για να κατακτήσουν τη δική τους ζωή.
Δεν μπορείς να έχεις την απαίτηση να ακολουθήσουν τη δική σου ζωή. Είμαι ο κλασικός τύπος που θα είμαι η κακή πεθερά, θεωρώ ότι δεν υπάρχει ο άνθρωπος που της αξίζει. Δεν υπάρχει αυτό, είμαι κακούργα. Είναι οργανωμένο το έγκλημα, είμαι σίγουρη ότι δεν θα περνάει καλά μαζί μου ο γαμπρός».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η αποκάλυψη Λιάγκα για τον Τσαγκαράκη και το ρολόι που δεν πούλησε

Στην υπόθεση του Γιώργου Τσαγκαράκη, που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες και συνεχίζει να απασχολεί έντονα την επικαιρότητα με διαρκείς αποκαλύψεις, αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό».

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου