Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Μελίνα Νικολαΐδη και Νίκος Οικονομόπουλος έχουν έρθει κοντά και στηρίζουν ο ένας...

Ενας νέος άντρας έχει μπει στη ζωή της Μελίνας...

Πρώτη κοινή εμφάνιση Αλεξάνδρου – Ελληνίδου

Πρώτη κοινή κοσμική εμφάνιση για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και...

Βασίλης Σίμος: «Μαύρα» Χριστούγεννα για τον πρώην παίκτη του «Survivor»

Την ώρα που οι περισσότερες οικογένειες ετοιμάζονται να γιορτάσουν...

H Bάνα Μπάρμπα κοντά στους τροφίμους του Γηροκομείου Αθηνών

Ήταν μια χριστουγεννιάτικη αγκαλιά από εκείνες που δεν ξεχνιούνται....

Πέθανε ο γιος του Γιάννη Φλωρινιώτη

Ανείπωτη τραγωδία για την οικογένεια Φλωρινιώτη. Λίγο καιρό μετά την απώλεια του Γιάννη Φλωρινιώτη έφυγε από τη ζωή ο μικρός του γιος, Νίκος νικημένος από τον καρκίνο.

Ο γιος του, Νίκος

Ο γιος του αείμνηστου Γιάννη Φλωρινιώτη ένα χρόνο πριν είχε μιλήσει για τη μάχη του με τον καρκίνο. Μέσα από το νοσοκομείο πριν από λίγες ημέρες μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Διαβάστε επίσης: Συντετριμμένη η Αννούλα Φλωρινιώτη έξω από το νοσοκομείο για το χαμό του αδελφού της

«Είμαι στο νοσοκομείο, ήρθα να κάνω επαναληπτικές εξετάσεις. Σίγουρα θα κάτσω και μια με δυο μέρες να με παρακολουθούν για να δουν πως πάει η καινούργια θεραπεία. Πρώτα ο Θεός πιστεύω να πάνε όλα καλά.

Διαβάστε επίσης: Ραγίζει καρδιές η Μάχη Φλωρινιώτη: «Ο Θεούλης δεν μου λυπήθηκε το παιδάκι μου»

Είμαι λίγο καταβεβλημένος γιατί έκανα μία εξέταση, η οποία με πείραξε λίγο. Είχα αρκετούς πόνους, έκανα εμετούς. Πιστεύω όμως ότι όλα θα πάνε καλά. Έχω πολύ θετική σκέψη και πιστεύω ότι ο πατέρας μου με προσέχει από εκεί ψηλά».

Η μητέρα του, Μάχη είχε πει πρόσφατα: «Η κατάσταση του γιου μου πάει μία χαρά γιατί έχω εμπιστοσύνη στο νοσοκομείο, στους γιατρούς και θα πάμε πάρα πολύ καλά αύριο πρώτα ο Θεός ξεκινάμε την ανοσοθεραπεία. Το παλεύω να είμαι δυνατή με ενδιαφέρει τώρα πρωτίστως για τον Νίκο και τα άλλα παιδιά και τα εγγόνια μου αλλά θα πάνε όλα καλά, ο Θεός είναι μεγάλος.

Είναι περίεργα και δύσκολα πέρασαν όλα μαζί και δεν έχουμε καταλάβει ακόμα τι μας συμβαίνει. Οι γονείς να είναι δίπλα στα παιδιά τους. να μη λυγίσουν ποτέ, να είναι δυνατοί, να πιστεύουν εκεί που πιστεύουν να πιστεύουν στους γιατρούς τους και όλα θα πάνε καλά. Δεν ξέρω αν ο Γιάννης είναι δυνατός σαν εμένα γιατί δεν είναι εδώ. Πιστεύω ότι εγώ ήμουν πιο δυνατή από τον Γιάννη».

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...






Μποζουκια Αθηνα