Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

To Vegas Live Stage έχει αναδειχθεί στον απόλυτο προορισμό της διασκέδασης!

Το Vegas Live Stage αυτόν τον χειμώνα έχει γίνει ο απόλυτος προορισμός διασκέδασης στην πόλη της Αθήνας! Από την Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2023, όπου έκαναν τη λαμπερή τους πρεμιέρα μέχρι και σήμερα, δύο μήνες αργότερα, το πιο καυτό τρίδυμο διασκέδασης της πόλης χαρίζει μοναδικές βραδιές. 

Θέμης Αδαμαντίδης, Γιάννης Καψάλης και Κατερίνα Στανίση ενώνουν τις φωνές και τις δυνάμεις τους και απογειώνουν το κέφι κάθε Παρασκευή και Σάββατο από τον Ταύρο. Το μοναδικό τους πρόγραμμα ολοκληρώνει ένας πολύ αγαπημένος και σπουδαίος μουσικός, ο Μάκης Τσίκος με το κλαρίνο του.

Ζήσε το πιο αυθεντικό πρόγραμμα διασκέδασης από τον χώρο του Vegas Live Stage, κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ. Οι πόρτες ανοίγουν και υποδέχονται το κοινό τριών μεγάλων καλλιτεχνών οι οποίοι μετρούν κορυφαίες επιτυχίες όλα αυτά τα χρόνια. Και γι αυτό τον λόγο άλλωστε δεν είναι τυχαία η επιτυχία που έχουν γνωρίσει μέχρι τώρα. 

Κάθε εβδομάδα, στο αγαπημένο νυχτερινό στέκι του Ταύρου επικρατεί το αδιαχώρητο, τα λουλούδια πέφτουν ‘βροχή’ και οι τρεις καλλιτέχνες δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και απογειώνουν για τα καλά το κέφι και τη διασκέδαση στην Αθήνα. Αναμφίβολα, πρόκειται για μια συνεργασία που όχι μόνο θα αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα της φέτος, αλλά και θα μας μείνει αξέχαστη για πολύ καιρό ακόμα.

vegas191231
Ο Θέμης Αδαμαντίδης, με δεκαετίες εμπειρίας στις πίστες αλλά και αμέτρητες διαχρονικές επιτυχίες να τον συνοδεύουν είναι ένα όνομα που κανείς λάτρης του λαϊκού τραγουδιού δεν πρέπει να χάσει. Κάθε του σειρά εμφανίσεων γίνεται το απόλυτο talk of thw town και όχι άδικα, όπως άλλωστε έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο και φέτος. Από την άλλη, τον καλλιτέχνη συνοδεύουν δύο εξίσου δυναμικά ονόματα.

Η Κατερίνα Στανίση έχει γράψει τη δική της ιστορία στα μουσικά δρώμενα, έχει αφήσει ένα ανεξίτηλο σημάδι μέσα από τις επιτυχίες της, οι οποίες ακούγονται διαχρονικά εδώ και δεκαετίες. Τέλος, ο Γιάννης Καψάλης είναι ένα από τα κορυφαία ονόματα του είδους του, μιας πιο παραδοσιακής κατεύθυνσης, και ολοκληρώνει αυτό το τρίδυμο με τον δικό του, μοναδικό τρόπο. 

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, οι τρεις καλλιτέχνες συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό την επιτυχία και γίνονται το απόλυτο επίκεντρο στη διασκέδαση από την πίστα του Vegas Live Stage. Ένας προορισμός στη διασκέδαση της Αθήνας που σίγουρα πρέπει να βάλεις στη λίστα με τους must προορισμούς σου για τον χειμώνα 2024 και τη διασκέδασή σου. Το πρώτο διάστημα εμφανίσεών τους έχει δείξει ότι πρόκειται για ένα σχήμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις τη φετινή σεζόν. 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...