Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Μου χτυπάνε καμπανάκια από την κούραση»

«Είμαι αισιόδοξος άνθρωπος, βλέπω μόνο την θετική πλευρά»

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day». Η γνωστή ηθοποιός, μέσα σε όλα, αναφέρθηκε στα «καμπανάκια» της κούρασης και στο τι κάνει στον ελεύθερο χρόνο της.

Στην αρχή της συνέντευξης, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου αναφέρθηκε στα «καμπανάκια» της κούρασης: «Μου χτυπάνε καμπανάκια του οργανισμού μου από τη κούραση, τώρα πια δεν θέλω να κάνω παράλληλες εργασίες. Από θέμα σκέψης δεν θέλω να μπαίνω από τον έναν ρόλο στον άλλον, θέλει μια διαδικασία. Δεν θέλω να καταρρεύσω σωματικά, αλλά έχω φτάσει σε ένα σημείο πριν. Τα τελευταία χρόνια προσέχω τον εαυτό μου, είμαι αισιόδοξος άνθρωπος, βλέπω μόνο την θετική πλευρά. Ο καθένας έχει τη δική του πορεία και σκέψη. Συμβαίνουν διαφορετικά πράγματα στον κάθε άνθρωπο. Εγώ δεν θέλω να έλκω δυσάρεστα πράγματα. Ανεπιθύμητα έχουν έρθει και τα αντιμετωπίζω όταν έρθουν».

«Η αποστασιοποίηση είναι κάτι που διαχειρίζομαι ακόμα. Οι φίλοι μου, μου λένε, ”κάθε χειμώνα το ίδιο λες Ελισάβετ και δεν το κάνεις”. Κάτι δεν πάει καλά ακόμα σε αυτή τη σκέψη. Η εργασία από τη μια είναι κούραση, από την άλλη σου λέει ότι είσαι επαρκής, ικανός και μέσα στα πράγματα. Με αυτή τη παγίδα δεν τα έχω βρει ακόμα. Απολαμβάνω την παρέα με τους φίλους μου αλλά και αυτό με την εργασία που βάζω στον εαυτό μου, περιορίζονται» ανέφερε στη συνέχεια η γνωστή ηθοποιός.

Στο τέλος της συνέντευξης, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ευχήθηκε για τις γιορτές: «Για τον εαυτό μου εύχομαι να κερδίσω στάδια που δεν έχω κερδίσει με την νέα χρονιά, αυτοκυριαρχία, εναρμόνηση, χαρά και μετριοφροσύνη!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Ποια ηθοποιός εμφανίστηκε σε πρωινή εκπομπή με αυτά τα χαριτωμένα παπούτσια;

Η ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και εμφανίστηκε φορώντας παπούτσια με χοντρό τακούνι σαν σαμπό σε ροζ χρώμα με σχέδια.