Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Ο εξαπατημένος Φουρθιώτης και ο… άφαντος καναλάρχης!

Ξανά στα... μαχαίρια ο παρουσιαστής με τον Φίλιππο Βρυώνη, με αφορμή συμβάσεις με μεγάλο οικονομικό αντικείμενο

Καταζητούμενος για απάτη σε βάρος του άλλοτε «αυτοκόλλητού» του, στενού του συνεργάτη Μένιου Φουρθιώτη, αλλά άφαντος μέχρι σήμερα είναι ο  καναλάρχης Φίλιππος Βρυώνης! Την εξέλιξη αυτή έκανε χθες γνωστή ο Μένιος Φουρθιώτης μέσω του δικηγόρου του, Αλέξη Κούγια, δηλώνοντας εξαπατημένος «για μια ακόμη φορά» από τον ιδιοκτήτη του Epsilon, με τον οποίο, όπως λέει, βρίσκεται στα… μαχαίρια, υποβάλλοντάς του μήνυση για κακούργημα. Το άλλοτε… αχτύπητο τηλεοπτικό δίδυμο αντιδικεί αυτή τη φορά με αφορμή συμβάσεις με μεγάλο οικονομικό αντικείμενο. Και εκεί που πήγαν να τα βρουν εξωδικαστικά, ο καναλάρχης, σύμφωνα με την εκδοχή Φουρθιώτη, έκανε πίσω και έγινε… Λούης.

menios fourthiotis21123

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Κούγιας, ο τηλεπαρουσιαστής και ο πρώην εργοδότης του Φίλιππος Βρυώνης έχουν έντονη νομική αντιπαράθεση με αφορμή «συμβάσεις οι οποίες έχουν υπογραφεί μεταξύ τους, με τεράστιο οικονομικό ενδιαφέρον». Για την υπόθεση αυτή -σύμφωνα πάντα με την ίδια ανακοίνωση- είχε προσδιοριστεί για πριν από περίπου μία εβδομάδα η συζήτηση ενώπιον προέδρου Πρωτοδικών των ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει Μ. Φουρθιώτης κατά του πρώην συνεργάτη του και καναλάρχη. Αντικείμενο του αιτήματος χορήγησης προσωρινής διαταγής ήταν η λήψη προσωρινών μέτρων σε βάρος του Φίλιππου Βρυώνη με σκοπό την εξασφάλιση των οικονομικών απαιτήσεων του παρουσιαστή.

vrionis21123

Ωστόσο, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του δικηγόρου του Μένιου Φουρθιώτη, λίγη ώρα πριν από τη συζήτηση της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων ο τηλεπαρουσιαστής αποφάσισε την παραίτησή του από τη συζήτηση της υπόθεσης, ερχόμενος σε εξωδικαστική ρύθμιση των οικονομικών του διαφορών με τον αντίδικό του. Εν ολίγοις, οι δυο πλευρές κατάφεραν να τα «βρουν» μεταξύ τους χωρίς την παρέμβαση της Δικαιοσύνης. Ομως, η παραπάνω συμφωνία, όπως αναφέρει ο κ. Κούγιας, «χάλασε» το βράδυ της περασμένης Τρίτης, με τον Μένιο Φουρθιώτη να του τηλεφωνεί και να τον ενημερώνει «ότι για άλλη μία φορά παραπλανήθηκε – εξαπατήθηκε από τον συγκεκριμένο επιχειρηματία».

FOURTHIOTIS

Υστερα από αυτή την εξέλιξη, αποφασίστηκε η κατάθεση μήνυσης σε βάρος του καναλάρχη για το αδίκημα της κακουργηματικής απάτης κατ’ εξακολούθηση. Αμέσως ενεργοποιήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία, ωστόσο μέχρι τώρα ο Φίλιππος Βρυώνης παραμένει άφαντος, επισημαίνει στην ανακοίνωσή του ο γνωστός δικηγόρος, γνωστοποιώντας μάλιστα ότι εις βάρος του επιχειρηματία «έχουν επιβληθεί από τακτικό ανακριτή Αθηνών περιοριστικά μέτρα της ελευθερίας του, διότι αντιμετωπίζει αντίστοιχες κατηγορίες για κακουργηματικές πράξεις, τις οποίες έχει διαπράξει εις βάρος άλλων θυμάτων του». Μάλιστα, η εκδίκαση της συγκεκριμένης υπόθεσης είχε προσδιοριστεί για τις 20/12/2019, αλλά έχει αναβληθεί αρκετές φορές για διάφορους λόγους.

meniosfourthiotis 167511477 1043107622881317 1979306544695280487 n

Οι σχέσεις άλλωστε του Μένιου Φουρθιώτη με τον Φίλιππο Βρυώνη είναι από καιρό προβληματικές. Οι δυο πρώην στενοί συνεργάτες έχουν ανταλλάξει πολλές φορές εξώδικα και μηνύσεις, και είναι ενδεικτικό ότι ο τηλεπαρουσιαστής, στη δίκη του τον Οκτώβριο του 2022 για τις «στημένες επιθέσεις» στο σπίτι του στον Διόνυσο, είχε «φωτογραφίσει» ως εγκέφαλο της ποινικής του περιπέτειας τον επιχειρηματία.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...