Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Οι χωρισμοί της σόουμπιζ του 2023

Οι χωρισμοί και τα διαζύγια των celebrities έπεσαν βροχή μέσα στο 2023

«Ο χωρισμός ελαττώνει τα μέτρια πάθη και δυναμώνει τα μεγάλα, όπως ο άνεμος σβήνει τα κεριά, αλλά φουντώνει τις φωτιές». Τα λόγια του Γάλλου συγγραφέα Φρανσουά ντε λα Ροσφουκό, ο οποίος πέρασε στην Ιστορία ως ο μεγαλύτερος γνωμικογράφος όλων των εποχών, αποτυπώθηκαν στο χαρτί πριν από περίπου 400 χρόνια, αλλά παραμένουν επίκαιρα μέχρι σήμερα. Αλλωστε, οι άνθρωποι πάντα χώριζαν και πάντα θα χωρίζουν… Ετσι και το 2023 στην ελληνική showbiz τα «the ends» σε σχέσεις και γάμους έπεσαν… βροχή!

zevg celeb221238
Μπουρδούμης και Δροσάκη

Ηταν αρχές Απριλίου όταν έσκασε σαν βόμβα η είδηση πως η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης παίρνουν διαζύγιο, έπειτα από σχεδόν τέσσερα χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση ενός παιδιού. «Προτεραιότητα και των δύο παραμένει ο γιος τους, Αναστάσης. Μάλιστα, ακόμη παίζουν μαζί στο θέατρο, οπότε οι ισορροπίες είναι δύσκολες. Δεν είναι ένας χωρισμός που έγινε χθες. Δεν είναι μαζί εδώ και τρεις μήνες» είχε αποκαλύψει τότε πηγή από το περιβάλλον τους. Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη έγιναν ζευγάρι στα τέλη του 2018 και παντρεύτηκαν το καλοκαίρι του 2020, λίγο προτού έρθει στον κόσμο ο γιος τους. Οι πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι να ήταν σε διάσταση από την περίοδο που εξελισσόταν η δίκη σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη για σεξουαλική παρενόχληση, μεταξύ άλλων, και της ηθοποιού. Παρ’ όλα αυτά ο Αλέξανδρος έμεινε δίπλα στη Λένα στο δικαστήριο έως το τέλος αυτής της δυσάρεστης διαδικασίας.

zevg celeb221239
Σαμαρά και Ποιμενίδης σε νυχτερινή έξοδό τους

Την ίδια περίπου περίοδο, στα τέλη Μαρτίου δηλαδή, έγινε γνωστό και το άδοξο φινάλε του πολύχρονου δεσμού της Ευγενίας Σαμαρά με τον Γιάννη Ποιμενίδη. Οπως μαθεύτηκε μάλιστα εκ των υστέρων, το τέλος είχε γραφτεί σχεδόν δύο μήνες νωρίτερα. Το ζευγάρι, που γνωρίστηκε το 2014 στα γυρίσματα της σειράς «Η εκδρομή», συγκατοικούσε κιόλας στο κέντρο της Αθήνας, ενώ στις συνεντεύξεις τους μιλούσαν πάντοτε με αγάπη ο ένας για τον άλλον. «Με τον Γιάννη είμαστε μαζί εφτά χρόνια και ούτε που το έχω καταλάβει. Δεν πιστεύουμε στον γάμο ως θεσμό, τουλάχιστον όπως υπάρχει στην ελληνική κοινωνία» είχε πει σε μια από αυτές η ηθοποιός.

zevg celeb221237
Μαρκέλλα Γιαννάτου και Λευτέρης Χαρίτος

Λίγους μήνες προτού έρθει στη ζωή το πρώτο τους παιδί, η Μαρκέλλα Γιαννάτου και ο Λευτέρης Χαρίτος αποφάσισαν να χωρίσουν, έπειτα από 14 χρόνια σχέσης. Η είδηση του χωρισμού της ηθοποιού και του σκηνοθέτη διέρρευσε τον Απρίλιο, εν μέσω μάλιστα και της συνεργασίας τους στο σίριαλ «Η Μάγισσα», προκαλώντας αίσθηση, καθώς, παρά το γεγονός ότι η απόφαση να αποκτήσουν παιδί ήρθε από κοινού και δεν ήταν απρόσμενη, ο χωρισμός τους έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία. Σε δηλώσεις που έκανε η τηλεοπτική «Γερακίνα» πριν από λίγες εβδομάδες στο «I Love ΣουΚου» του ΑΝΤ1, όπου εμφανίστηκε ως καλεσμένη, εξομολογήθηκε πως ο χωρισμός της από τον σκηνοθέτη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της την επηρέασε πάρα πολύ και αν δεν είχε τη μητέρα της, θα ήταν πολύ δύσκολο να συνδυάσει καριέρα και παιδί.

zevg celeb2212310
Μαυρίδης και Καθάργια

Την απόφαση να πάρουν διαζύγιο κοινή συναινέσει, μόλις εννέα μήνες μετά τον γάμο τους, πήραν φέτος ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια. Ο γνωστός παρουσιαστής και η ψυχολόγος παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο τον Μάιο του 2022, ενώ λίγο αργότερα ταξίδεψαν στην Ασία για τις ανάγκες του reality περιπέτειας «Asia Express». Τα μαντάτα για τον χωρισμό τους έγιναν γνωστά τον Φεβρουάριο κάνοντας… θόρυβο, αφού ήταν λίγοι εκείνοι που γνώριζαν για την κρίση στον γάμο τους. «Κανένας χωρισμός δεν είναι εύκολος. Δεν είμαι καθόλου χαρούμενη για το διαζύγιό μου. Δεν είμαι καθόλου περήφανη που χώρισα» δήλωσε η Κρίστη Καθάργια όταν ρωτήθηκε σχετικά σε συνέντευξή της τρεις μήνες αργότερα.

zevg celeb221236
Παναγιώταρου και Σχίζας

Στις αρχές Μαΐου χώρισαν οριστικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας, έπειτα από ενάμιση χρόνο σχέσης και δύο breaks λόγω της συμμετοχής του επιχειρηματία σε δύο κύκλους του «Survivor». Και μπορεί από τον «All Star» κύκλο ο Στάθης να αποχώρησε τελικά οικειοθελώς, μπας και προλάβει να σώσει τη σχέση τους, ωστόσο το γυαλί ανάμεσα σε εκείνον και την καλλονή influencer είχε προλάβει ήδη να… ραγίσει. Αν και έγιναν προσπάθειες και από τους δυο να προχωρήσουν μαζί, τελικά η Αλεξάνδρα τού… έδωσε τα παπούτσια στο χέρι και «πέταξε» μακριά του.

zevg celeb221232
Πυλαρινός και Χατζηθεοδώρου

Απρόσμενος χωρισμός ήταν και του Πέτρου Πυλαρινού από τη Βάλια Χατζηθεοδώρου. Επειτα από δύο χρόνια κοινής πορείας, ο έρωτάς τους, που γεννήθηκε την περίοδο της καραντίνας, έλαβε τέλος μαζί με το φετινό καλοκαίρι. Η συμβίωση του frontman του συγκροτήματος Alcatrash και του hot μοντέλου ολοκληρώθηκε στις αρχές Σεπτεμβρίου, με το μαντάτο για το άδοξο φινάλε στη σχέση τους να γίνεται γνωστό στα μέσα Οκτωβρίου από συνεργάτη της πρωινής εκπομπής του Open, ο οποίος έκανε λόγο για φθορά στον δεσμό τους και κοινή, οριστική απόφαση.

zevg celeb221231
Θανάσης Τότσικας και Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη με τον σκύλο τους

Στα ζευγάρια που χώρισαν μέσα στο 2023 συμπεριλαμβάνονται και η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη με τον Θανάση Τότσικα, οι οποίοι ήταν μαζί τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Η γνωριμία τους έγινε όταν η ηθοποιός πρωταγωνιστούσε στις «Αγριες μέλισσες». Στη συνέχεια έτυχε να συνεργαστούν στο σίριαλ «Σιωπηλός δρόμος», όπου ο σκηνοθέτης αδελφός του Αποστόλη Τότσικα έκανε το μοντάζ. Τον Ιούνιο του 2022 ο Θανάσης και η Χριστίνα είχαν δώσει μαζί το «παρών» στον γάμο του Ορφέα Αυγουστίδη με τη Γεωργία Κρασσά, ενώ λίγες εβδομάδες μετά εκείνη είχε ποστάρει στο Instagram για πρώτη φορά φωτογραφία με τον σύντροφό της από το πλοίο με το οποίο ταξίδευαν για τις διακοπές τους.

zevg celeb221234
Γρηγόρης Πετράκος και Θεοφανία Παπαθωμά

Παρά τον χωρισμό τους, πάντως, οι πληροφορίες θέλουν τους δύο πρώην να διατηρούν καλές σχέσεις. «Ηχηρό» διαζύγιο ήταν και αυτό της Θεοφανίας Παπαθωμά από τον Γρηγόρη Πετράκο. Η άλλοτε τηλεοπτική «Βιολέτα» από τις «Αγριες μέλισσες» και ο τραγουδιστής, τον οποίο γνώρισε το ευρύ τηλεοπτικό κοινό από το πρώτο «Fame Story», πριν από 20 χρόνια, πορεύονται πλέον χωριστά, γεγονός που γνωστοποιήθηκε τον Οκτώβριο. Οι λόγοι που φαίνεται να οδήγησαν τους δύο καλλιτέχνες να πάρουν αυτήν την απόφαση είναι κατά κύριο λόγο ιδεολογικοί, ενώ, όπως έγινε γνωστό από το στενό περιβάλλον τους, κύριο μέλημα αμφότερων είναι να έχουν σε απόλυτη προτεραιότητα τις δύο τους κόρες, την 8χρονη Αγάπη και την 6χρονη Αθηνά.

zevg celeb221233
Λάσπα και Νικολόπουλος

Τέλος και στον γάμο της Κατερίνας Λάσπα με τον Νεκτάριο Νικολόπουλο, έπειτα από 14 χρόνια. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας, που έχουν αποκτήσει μαζί δύο κόρες, τη 13χρονη Σάρα και την 6χρονη Αντρια, αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο κοινή συναινέσει, γεγονός που έγινε γνωστό στις αρχές Δεκεμβρίου. Το ζευγάρι ήταν μαζί από το 2006 και ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας το 2009, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο τους ήταν σε διάσταση τα τελευταία δύο χρόνια.

zevg celeb221235
Αντωνοπούλου και Αρκουμανέας

Σαν βόμβα έπεσε πριν από λίγες εβδομάδες η είδηση ότι η Εύα Αντωνοπούλου και ο Παναγιώτης Αρκουμανέας αποφάσισαν να χωρίσουν, ύστερα από 14 χρόνια συμπόρευσης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που γνωστοποιήθηκαν, η γνωστή δημοσιογράφος και ο πρώην πρόεδρος του ΕΟΔΥ θέλησαν να προχωρήσουν αθόρυβα προς το διαζύγιο, κάτι που κατάφεραν να πετύχουν, αφού το τέλος, αν και έγινε γνωστό στα μέσα Νοεμβρίου, είχε έρθει εδώ και αρκετούς μήνες. Το πρώην ζευγάρι είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο στη Νέα Υόρκη την 1η Αυγούστου του 2013, έπειτα από σχεδόν τέσσερα χρόνια σχέσης.

zevg celeb22123
Ολγα Τρέμη και Νίκος Νικητέας

Οσο για το διαζύγιο που έγινε… viral, δεν ήταν άλλο από αυτό της Ολγας Τρέμη από τον Νίκο Νικητέα, που αποκάλυψε η «Espresso» με πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της τον περασμένο Μάιο. Επειτα από 12 χρόνια κοινής πορείας, η «σιδηρά κυρία» της ενημέρωσης και ο γνωστός χειρουργός αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους. Κατάφεραν όμως να κρατήσουν κρυφό το τέλος του γάμου τους για αρκετό καιρό, αφού, όπως δήλωσε η ίδια η Ολγα Τρέμη, λίγο καιρό μετά την αποκάλυψη της εφημερίδας μας: «Ο χωρισμός συνέβη πριν από τρία χρόνια και το διαζύγιο πριν από περίπου δύο χρόνια. Δεν θεώρησα ότι είναι ένα ζήτημα το οποίο θα πρέπει να απασχολήσει και να συγκλονίσει το πανελλήνιο. Ηταν μία προσωπική εξέλιξη στη ζωή μου και τίποτε άλλο».

{{-PCOUNT-}}24{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...