Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ο κανίβαλος του Βέγκας

Κομμάτια ωμής σάρκας είχε στο στόμα του κανίβαλος που...

Οι ιστορίες διάσημων γυναικών που σε μικρή ηλικία παντρεύτηκαν μεγαλύτερούς τους αλλά...

Πρόωρα «στέφανα» υπό την επήρεια ναρκωτικών, νεανικά παντρολογήματα που...

Έλενα Κουντουρά: «Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι αυθεντικός»

Συμμετείχε σε τέσσερις από τις πιo σημαντικές επιτροπές του...

Λαχανάκια Βρυξελλών στην κουζίνα της Βέφας Αλεξιάδου

Η Βέφα Αλεξιάδου αποτελεί την «εθνική μας μαγείρισσα» και...

Μούφα ο γάμος Σιακαβάρα – Πλεύρη

Πανηγυρική διάψευση για ευφάνταστο πρωτοσέλιδο ταμπλόιντ

Ποιος παντρεύτηκε; Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης πάντως όχι! Και μπορεί να άργησε λίγο, αλλά τελικά διέψευσε κατηγορηματικά το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα εφημερίδας που τον ήθελε να ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τη Γεωργία (ή Τζόρτζια) Σιακαβάρα.

siakavara plevris34195

«Μούφα» ήταν, καθώς φαίνεται, το ρεπορτάζ που φιλοξενήθηκε στο ταμπλόιντ, το οποίο διαβάζεται ως επί το πλείστον από τους ίδιους τους εργαζομένους σε αυτό, άντε κι από μερικούς φίλους και συγγενείς τους (όχι όλους!). Ο 84χρονος νομικός ακύρωσε το γαμήλιο δημοσίευμα σε δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες, ενώ ακόμα και η αρτίστα σύντροφός του, η οποία υποτίθεται πως είχε επιβεβαιώσει κιόλας την πληροφορία του γάμου, όταν ρωτήθηκε σχετικά… σφύριξε αδιάφορα. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι διασκέδασε το βράδυ της Πέμπτης στο Εν Μοσχάτω, με τη Γεωργία να παίρνει κάποια στιγμή και το μικρόφωνο, αφιερώνοντας στον αγαπημένο της ένα τραγούδι του Κώστα Χατζή, το «Σπουδαίοι άνθρωποι». Στην παρέα τους ήταν επίσης η Σοφία Βόσσου, που τραγουδούσε το εν λόγω βράδυ στο γνωστό στέκι στο Μοσχάτο, η επιχειρηματίας του χώρου Αναστασία Κατηφόρη, ο PR-man Νεκτάριος Σκαμνάκης και ο performer Διονύσης Ζάχος.

siakavara plevris26321

Λίγο νωρίτερα οι τηλεοπτικές κάμερες είχαν πλησιάσει το ζευγάρι, ρωτώντας το για τον υποτιθέμενο γάμο του. «Να ζήσετε» τους είπαν, με τον Κωνσταντίνο Πλεύρη να απαντά «Οχι τέτοια», ενώ στην επόμενη, συγκεκριμένη ερώτηση αν ευσταθεί το δημοσίευμα, ο ίδιος απάντησε κατηγορηματικά: «Οχι, δεν αληθεύει… Δεν μας ενόχλησε αυτό που γράφτηκε. Εχουμε συνηθίσει στις βλακείες και τα ψεύδη». Οσον αφορά τα σχόλια των παιδιών του στο άκουσμα της γαμήλιας «είδησης», του βουλευτή Θάνου Πλεύρη που έγραψε στα social media «Αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα» και της αδελφής του, Φένιας, η οποία ανέβασε το τραγούδι «Πατέρα, κάτσε φρόνιμα, μη γίνεσαι ρεζίλι», ο Κωνσταντίνος Πλεύρης υπήρξε ακόμα πιο δηκτικός.

SIAKAVARA PLEVRIS14977

«Ποια παροιμία είπατε; Τα τέκνα… Εγώ ξέρω βλακείες τέκνων παιδεύουσι πατέρες» είπε χαρακτηριστικά, «καρφώνοντας» τον πρώην υπουργό Υγείας για την αντίδρασή του. «Ο γιος μου ασχολήθηκε με κάτι που δεν συνέβη. Με πήρε τηλέφωνο και πίστευε ότι παντρεύτηκα. Οπωσδήποτε είναι σκοπός μας να παντρευτούμε κάποια στιγμή. Εσάς τους δημοσιογράφους και τους βουλευτές δεν τους καλώ στον γάμο μου, ούτε τον γιο μου που είναι βουλευτής, ποτέ» πρόσθεσε!

siakavara plevris5442

«Δεν με ενοχλεί τίποτα. Το έχω ξαναπεί. Ο καθένας έχει τη γνώμη του. Απολαμβάνω τη σχέση μου με τον κύριο Πλεύρη. Δεν με ενόχλησαν οι αναρτήσεις των παιδιών του. Το κάθε παιδί θέλει τους γονείς του να είναι μαζί» δήλωσε από τη δική της πλευρά η Τζόρτζια Σιακαβάρα, όταν ρωτήθηκε αν ενοχλήθηκε από το fake δημοσίευμα. «Για να το αποσαφηνίσουμε, δεν παντρευτήκατε, έχει γίνει πρόταση γάμου και αναμένουμε…» επανέλαβε στη συνέχεια ένας εκ τον ρεπόρτερ με τον 84χρονο Πλεύρη να απαντά: «Ναι, ωραία!» Αξίζει να σημειωθεί πως και ο ηγούμενος της Ιεράς Μονής του Αγίου Κυπριανού και Ιουστίνης στη Φυλή, όπου γράφτηκε πως τελέστηκε ο γάμος, φρόντισε να διαψεύσει το γεγονός, τονίζοντας πως δεν γίνονται τέτοιου είδους τελετές στο μοναστήρι.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Η Καγιά αντίπαλος της Καραμπέτη στα Βραβεία Ιρις

Αυτό κι αν είναι είδηση: η Βίκυ Καγιά θα...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...