Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Η Χλόη πληροφορείται τον θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω...

Η Χλόη πληροφορείται το θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω στον πατέρα Νικόλαο στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας»

Θεοφανία Παπαθωμά – Πασχάλης Τσαρούχας: Έξοδος με τον 19χρονο γιο τους

Ο Πασχάλης Τσαρούχας και η Θεοφανία Παπαθωμά υπήρξαν παντρεμένοι και έχουν αποκτήσει έναν γιο τον Αχιλλέα.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Δεν σας βοηθούν ούτε η εγωκεντρική συμπεριφορά ούτε...

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εξομολογείται: «Όταν ήρθε ξανά στη ζωή μου ο Γιάννης, κατάλαβα ότι…»

«Είναι μεγάλη δύναμη αυτό για μένα»

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ!» και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στον σύντροφό της, Γιάννη, αλλά και στην πιθανότητα ενός θρησκευτικού γάμου.

Αναρωτιέμαι αν είναι θέμα ασφάλειας να επιστρέφεις σε έναν άντρα που σε είχε ερωτευτεί πριν γίνεις διάσημη, με την έννοια ότι δεν χρειάζεται να προβληματιστείς για ποιους λόγους θέλει να είναι δίπλα σου.

Έχει τεράστια διαφορά, γιατί έχω την τύχη να έχω σχέση με έναν άνθρωπο που ήμουν ξανά μαζί του στο παρελθόν. Ήμουν πολύ μικρή την πρώτη φορά, με ξέρει πολύ καλά, μεγάλωσα μαζί του. Είναι μεγάλη δύναμη αυτό για μένα. Έχουμε κάνει πολλά πράγματα όλο αυτό το διάστημα, και μαζί αλλά και παράλληλα. Αντιλαμβάνομαι ότι είμαι σε έναν πολύ καλό δρόμο και στη ζωή μου και στη δουλειά μου. Έχω αλλάξει προς το καλύτερο και αυτό με καθησυχάζει λίγο. Γιατί όταν κάνεις αυτή τη δουλειά έχεις πάντα το άγχος αν σε έχει επηρεάσει αρνητικά. Αναρωτιέσαι “έχω κάνει το καλύτερο για τους φίλους μου και την οικογένειά μου;”. Όταν ήρθε ξανά στη ζωή μου ο Γιάννης, κατάλαβα ότι όλα είναι καλά τελικά. Γιατί μέχρι τότε είχα μέσα μου αυτή την απορία, ειδικά για την οικογένειά μου.

Νυφικά έχεις φορέσει πολλά στη δουλειά σου, στη ζωή σου όμως δεν έχεις φορέσει ακόμα. Την πρώτη φορά με τον σύντροφό σου παντρευτήκατε στο δημαρχείο. Σε ρωτάω επειδή ξέρω ότι πιστεύεις πολύ στον Θεό.

Είναι αλήθεια αυτό. Αν παντρευόμουν τώρα, θα ήθελα να είναι θρησκευτικός ο γάμος. Αν δεν συμβεί όμως, δεν τρέχει και κάτι. Ένα νυφικό ωστόσο θα το βάλω, μόνο και μόνο για να το δω στον καθρέφτη.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...






Μποζουκια Αθηνα