Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Βασίλης Σίμος: «Μαύρα» Χριστούγεννα για τον πρώην παίκτη του «Survivor»

Την ώρα που οι περισσότερες οικογένειες ετοιμάζονται να γιορτάσουν...

H Bάνα Μπάρμπα κοντά στους τροφίμους του Γηροκομείου Αθηνών

Ήταν μια χριστουγεννιάτικη αγκαλιά από εκείνες που δεν ξεχνιούνται....

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

«Άγιος έρωτας»: Η Χλόη πληροφορείται τον θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω...

Η Χλόη πληροφορείται το θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω στον πατέρα Νικόλαο στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας»

Άννα Κουτσαφτίκη: «Η Μουρμούρα δεν γίνεται ποτέ σούπερ μάρκετ»

«Αφουγκραζόμαστε τις εξελίξεις, θέλουμε να συμμετέχουμε στη ζωή του Έλληνα»

Η Άννα Κουτσαφτίκη σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Με αφορμή την 11η σεζόν της σειράς η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό Τηλεθεατής.

«Αφού ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που επιλέγουν μέσα από το τηλεκοντρόλ να μας βάλουν στο σπίτι τους, να επισημάνω ότι αυτή η δουλειά είναι πολύ φροντισμένη σε όλα τα επίπεδα. Η «Μουρμούρα» δεν γίνεται ποτέ… σούπερ μάρκετ. Αφουγκραζόμαστε τις εξελίξεις, θέλουμε να συμμετέχουμε στη ζωή του Έλληνα.

Διαβάστε επίσης: Αγνώριστη η Άννα Κουτσαφτίκη 17 χρόνια πριν όταν εμφανίστηκε στη σειρά «Αστυνόμος Μπέκας»

Να γίνουμε ένα κομμάτι της καθημερινότητας του και μέσα από την κωμωδία να το ελαφρύνουμε και να επικοινωνήσουμε μαζί του. Με τον Σπύρο (σ.σ. Τσεκούρα) είχαμε γυρίσει – και αυτό είναι προς τιμήν της σεναριογράφου – ένα επεισόδιο αφιερωμένο στο λάδι και στην αυξημένη τιμή του.

Χρησιμοποιήσατε την έκφραση «σούπερ μάρκετ» για τις σειρές. Υπερισχύει αυτό το μοντέλο ή βλέπουμε αισθητή αλλαγή;

Ως επί το πλείστον, είναι φροντισμένες. Βλέπουμε συγκλονιστικές σειρές στην ελληνική τηλεόραση, που δεν θα βλέπαμε πριν από κάποια χρόνια. Με πολύ σημαντικούς ηθοποιούς, με ένα άνοιγμα στους θεατρικούς ηθοποιούς, που είναι πολύ σημαντικό.

Το άνοιγμα στους θεατρικούς ηθοποιούς γίνεται από τις εταιρίες παραγωγής ή από τους ίδιους τους ηθοποιούς, καθώς μέχρι πριν από λίγα χρόνια η τηλεόραση ήταν απαξιωμένη και της γύριζαν την πλάτη;

Ήμουν μία από αυτούς τους ηθοποιούς. Πολύ σωστά το έθεσες. Έχει αλλάξει η σχέση των ηθοποιών αλλά και των παραγωγών. Παλιότερα οι παραγωγοί δεν θα επέλεγαν εύκολα ηθοποιούς που έχουν κάνει θέατρο και οι ηθοποιοί αντίστοιχα, γνωρίζοντας ότι δεν είναι ευπρόσδεκτοι όσο τώρα. Το πεδίο έχει διευρυνθεί από όλες τις πλευρές. Η «Μουρμούρα» όταν ξεκίνησε πήρε θεατρικούς ηθοποιούς.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...






Μποζουκια Αθηνα