Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο άπιστος Μπον Τζόβι

Την επιτυχία του Δημήτρη Κοντολάζου «Δεν σου κάνω τον...

Τα δάκρυα της Σάττι για την απώλεια του πατέρα της

Σε μια ανθρώπινη και συγκινητική στιγμή, λόγω της πρόσφατης...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο Ιωάννης Καραγεώργης τιμήθηκε για την προσφορά του στο Φοιτητικό Οικοτροφείο της...

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο...

Πού βρήκε το 2024 εγχώριους celebrities, τηλεστάρ και influencers

Σπιτόγατοι, ξενύχτηδες και λάτρεις των πτήσεων

Πού βρήκε τους celebrities το 2024; Αλλους με τις οικογένειές τους, άλλους διακοπές στο εξωτερικό και άλλους σε μεγάλες πίστες! Οι εκπρόσωποι της showbiz άνοιξαν τα σπίτια τους σε φίλους και συγγενείς, οι κουζίνες μύρισαν γαλοπούλες, βασιλόπιτες και πλούσια εδέσματα, τα σαλόνια γέμισαν μουσικές, δώρα, θαλπωρή και χαμόγελα, και φυσικά έγιναν και οι ανάλογες αναρτήσεις στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης. Οσοι δεν κάθισαν πάντως σπίτι τους είπαν «happy new year» είτε σε νυχτερινά κέντρα είτε στα… ξένα! Οπως και να έχει, τα πέρασαν… ζάχαρη και μας το έδειξαν και στο Ιnstagram!

Αντριάνα Παρασκευοπούλου

«Καλή χρονιά!!! Ευτυχισμένο το 2024 με υγεία!» έγραψε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ και ancorwoman Αντριάνα Παρασκευοπούλου από το εξωτερικό. Με το μπουφανάκι της και με γούνινη κουκούλα μάς ευχήθηκε χρόνια πολλά από μια γέφυρα της παραμυθένιας Γάνδης στο Βέλγιο, ενώ το ποτάμι και κουκλίστικα κτίρια φαίνονται στο βάθος.

Μιμή Ντενίση – Μαριτίνα

H Μιμή Ντενίση ευχήθηκε στους followers της για τη νέα χρονιά μαζί με την κόρη της Μαριτίνα, που έχει γίνει σωστή δεσποινίδα! Η δημιουργός, που φορούσε ένα statement sparkly παντελόνι όλο παγιέτες και ένα φουλάρι στον λαιμό, πέρασε την τελευταία μέρα του χρόνου στο σπίτι της, που ήταν στολισμένο φουλ, ενώ έστειλε και τις ευχές της για «Καλή χρονιά σε όλους! Αγάπη, υγεία, ευτυχία». Από την άλλη, η Μαριτίνα προτίμησε ένα φόρεμα επίσης με παγιέτες, με σκίσιμο, με την ίδια να είναι σε εξίσου γιορτινό mood.

Τζώρτζογλου – Μαριόλα

«2024 φορές σε λατρεύω» γράφει ο ηθοποιός Στράτος Τζώρτζογλου στη σύζυγό του Σοφία Μαριόλα, στον επίσημο λογαριασμό του στο Ιnstagram. «2024 λόγους για υγεία και ευτυχία» συμπληρώνει. Οι δυο τους, ντυμένοι επίσημα στα μαύρα, κρατούσαν χρυσά γούρια και φαίνονταν πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Ζέτα Μακρυπούλια

«Καλή χρονιάαααα! Καλώς ήρθες 2024!» έγραψε η Ζέτα Μακρυπούλια στον επίσημο λογαριασμό της στο Ιnstagram. Λαμπερή και απαστράπτουσα σε εορταστική διάθεση, φόρεσε το πράσινο καπελάκι της και προϋπάντησε γελαστή το 2024. Κόκκινο μανικιούρ, πορτοκάλι φόρεμα με έξω τους ώμους και το σκηνικό θύμιζε περισσότερο καλοκαίρι παρά χειμώνα για τη δημοφιλή παρουσιάστρια του «Rouk Zouk» στον ΑΝΤ1. Πάντως, ήταν κουκλάρα!

Αλεξάνδρου – Τούνη και υιος

Στην Τουλούμ του Μεξικού υποδέχτηκαν τη νέα χρονιά η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μαζί με τον μπόμπιρά τους! Το ζευγάρι θέλησε να εκμεταλλευτεί το διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις κάνοντας μια μακρινή απόδραση! Οι τρεις τους μάλιστα, σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η influencer, ποζάρουν μέσα σε μια πισίνα, φορώντας τα μαγιό τους και σκουφάκια Αϊ-Βασίλη!

Οικονομάκου and friends

«Γεια σου 2024. Το επόμενο κεφάλαιο θα είναι φαντασμαγορικό» γράφει η αγαπημένη ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου, την οποία βλέπουμε στη σειρά του ΑΝΤ1 «Ο πρώτος από εμάς». Ρεβεγιόν με καλούς φίλους στο σπίτι τους με τον σύζυγό της, τον ξενοδόχο Φίλιππο Μιχόπουλο, έκανε η ωραία ηθοποιός. Μάλιστα, στην ανάρτησή της στο Ιnstagram έβαλε και μια φωτογραφία των δύο παιδιών της να κοιτάνε τη βασιλόπιτα με… περίεργες διαθέσεις.

Η παρεά του «Σασμού»

Μια αξέχαστη παραμονή Πρωτοχρονιάς πέρασαν κάποιοι από τους συντελεστές της σειράς «Σασμός» στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται η Δέσποινα Βανδή και Γιώργος Σαμπάνης, με τον Ορφέα Αυγουστίδη μετά της συζύγου του Γεωργίας και την Ευγενία Σαμαρά μετά της μητέρας της, κυρίας Αναστασίας, να «ξεναγούνται» από τον Μπισμπίκη, που ξέρει τα κατατόπια στο μαγαζί! Στην παρέα τους ήταν και οι Σάντυ Χατζηιωάννου και Στρατής Χατζησταματίου, και όλοι μαζί τα πέρασαν μούρλια!

Δέσποινα Βανδή – Μελίνα Νικολαΐδη

Πρωτοχρονιά στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται έκανε η Δέσποινα Βανδή, η οποία υποδέχτηκε το 2024 μαζί με την κόρη της, τη Μελίνα Νικολαΐδη! Η 19χρονη κόρη της τραγουδίστριας έκλεψε την παράσταση με την εντυπωσιακή της εμφάνιση, ποζάροντας δίπλα στη σέξι μαμά της, που το έχει παρακάνει πάντως με τα μπότοξ! Η σύντροφος του Μπισμπίκη λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου μάς ευχήθηκε και ιντερνετικά, γράφοντας: «Καλή χρονιά παιδιά!!! Υγεία αγάπη και αρμονία!!!».

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...