Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

H Bάνα Μπάρμπα κοντά στους τροφίμους του Γηροκομείου Αθηνών

Ήταν μια χριστουγεννιάτικη αγκαλιά από εκείνες που δεν ξεχνιούνται....

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

«Άγιος έρωτας»: Η Χλόη πληροφορείται τον θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω...

Η Χλόη πληροφορείται το θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω στον πατέρα Νικόλαο στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας»

Θεοφανία Παπαθωμά – Πασχάλης Τσαρούχας: Έξοδος με τον 19χρονο γιο τους

Ο Πασχάλης Τσαρούχας και η Θεοφανία Παπαθωμά υπήρξαν παντρεμένοι και έχουν αποκτήσει έναν γιο τον Αχιλλέα.

Θύελλα αντιδράσεων κατά της Θάλειας Ματίκα στα social μετά τις δηλώσεις της για το μεταναστευτικό

Διαδικτυακή επίθεση δέχτηκε η Θάλεια Ματίκα με αφορμή κάποιες δηλώσεις της για το μεταναστευτικό ζήτημα.

Μιλώντας στο «Enjoy» της «κυριακάτικης δημοκρατίας», η ηθοποιός έκανε λόγο για «μεγάλο πρόβλημα» που «θα γίνεται μεγαλύτερο αν, μέσω της ελληνικής παιδείας και της κουλτούρας, δεν αφομοιώσουμε τους μετανάστες μας. Αν δεν καταφέρουμε να τους ενσωματώσουμε. Θα παραμείνουμε μια ρατσιστική κοινωνία, αν δεν δώσουμε βάση στην εκπαίδευση των παιδιών τους».

Οπως πρόσθεσε η Θάλεια Ματίκα, «Οι άνθρωποι αυτοί που μπαίνουν με κίνδυνο της ζωής τους σε βάρκες ξέρουν πολύ καλά από τα κινητά τους ότι μπορούν και να πνιγούν, όπως και άλλοι που ξεκίνησαν το ταξίδι για την Ευρώπη. Τι τους ωθεί και παίρνουν το ρίσκο; Η οικονομική ανέχεια, η κλιματική αλλαγή και ο πόλεμος. Ενας αμόρφωτος άνθρωπος, αν δεν βρει να φάει, να δουλέψει, να επιβιώσει, τι μπορεί να κάνει;

Και οι Ελληνες όταν πήγαμε στην Αμερική ήμασταν από τους πιο βίαιους λαούς μετά τους Τούρκους. Επειδή, λοιπόν, και οι παππούδες μας ήταν μετανάστες ή πρόσφυγες, πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη ευαισθησία. Αν και σήμερα πάλι οι Ελληνες γίναμε μετανάστες, αλλά με πτυχία. Η Ελλάδα λόγω της γεωγραφικής της θέσης πάντα θα δέχεται ξένους. Το θέμα είναι πώς δέχεσαι και πώς αφομοιώνεις το ξένο μέσα από τις ευκαιρίες που δίνεις για να αγαπήσει την Ελλάδα, ώστε να μη θεριέψει το μίσος ή ο φανατισμός».

«Αντε να περπατήσεις βραδιάτικα μόνη σου σε περιοχές που έχει από αυτούς, να δεις πώς θα σε αφομοιώσουν αυτοί… τρελά. Μετά μην παραπονιέσαι όμως ότι η αφομοίωση πονάει» σχολίασε με χυδαίο τρόπο κάποιος. «Μετά τις απόψεις της κυρίας Ματίκα επί του θέματος περιμένουμε με ενδιαφέρον και τις επ’ αυτού απόψεις της Τούνη και της Αλεξανδράτου, οι οποίες μετά βεβαιότητος θα είναι το ίδιο καλά τεκμηριωμένες και σημαντικές» την ειρωνεύτηκε άλλος.

«Θα περίμενε κανείς από “μορφωμένους” ανθρώπους να είναι και ρεαλιστές. Αυτοί πλέουν στα δικά τους συννεφάκια πως ο Πακιστανός που μπαίνει παράνομα θέλει να του χαϊδέψεις το κεφαλάκι και να το κάνεις μάκια», επισήμανε ένας τρίτος.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...






Μποζουκια Αθηνα