Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος...

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...

Παπασπηλιόπουλος – Σαμαρά: Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει… έρωτας!

«Ο έρωτας κι ο βήχας δεν κρύβονται» λέει ένα...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Influencers «μετανάστες» στο Dubai: Παναγιώταρου και Τανιμανίδης – Μπόμπα μετά των διδύμων τους

Ρε, Σάκη κράτα και κάτι από τη ζωή σου για την πάρτη σου

Χλιδή στο Ντουμπάι για τηλεαστέρες και influencers. Από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία γιόρτασε εκεί τα γενέθλιά της χωρίς να λυπηθεί τα έξοδα, μέχρι το ζεύγος Σάκη ΤανιμανίδηΧριστίνας Μπόμπα, που βρέθηκε στο ίδιο μέρος για διακοπές πολυτελείας με τις δίδυμες κόρες του, το κοσμοπολίτικο εμιράτο έγινε ακόμα μία φορά το απόλυτο… talk of the social media.

Το Instagram, ειδικά, «πλημμύρισε» από βίντεο και φωτογραφίες τόσο της πρώην παίκτριας του «My Style Rocks» και της «Φάρμας» όσο και του οικοδεσπότη του «Dragon’s Den» και της συζύγου του, με την τελευταία να έχει βάλει πλέον στο… παιχνίδι του influencing και τις κόρες τους, φροντίζοντας (ευτυχώς!) να κρύβει τα πρόσωπά τους σε κάποιες από τις αναρτήσεις της – όχι σε όλες. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είχε παραπάνω από έναν λόγους ώστε να θέλει να το διασκεδάσει στο Ντουμπάι, αφού μετά την υποδοχή της νέας χρονιάς γιόρτασε εκεί και τα γενέθλιά της!

panagiotarou04014

Στα κόκκινα

Για την αλλαγή του χρόνου στο Nammos Dubai επέλεξε ένα «καυτό» κατακόκκινο, μίνι, εφαρμοστό φόρεμα που την έκανε να μοιάζει με… πυρκαγιά, ενώ στο πάρτι γενεθλίων που ακολούθησε το επόμενο βράδυ στο επίσης χλιδάτο Milos Dubai εμφανίστηκε με see-through (και αφόρητα sexy!) φόρεμα με κρόσσια.

panagiotarou040141

«Αν μπορούσα να διαλέξω την ημέρα των γενεθλίων μου, θα διάλεγα ακριβώς αυτήν την ημέρα! Γιατί μαζί με τον νέο χρόνο κάθε τέτοια μέρα μεγαλώνω κι εγώ. Ετσι κάνω έναν απολογισμό και βλέπω πιο ξεκάθαρα το μέλλον μπροστά μου. Εύχομαι υγεία, στιγμές που θα με συναρπάζουν, δάκρυα μόνο από συγκίνηση και αληθινούς ανθρώπους με ζεστές καρδιές στη ζωή μου» σχολίασε η ίδια στη γενέθλια ανάρτησή της στο Instagram.

panagiotarou040142

Φυσικά, και στις δύο περιπτώσεις η Αλεξάνδρα και η παρέα της τα περάσαν βασιλικά, με εκλεκτό menu, κοκτέιλ, σαμπάνιες και γλέντι μέχρι το ξημέρωμα. Τα σχόλια, όμως, από τους followers της δεν ήταν όλα θετικά. «Την επόμενη φορά βγες με το βρακί… Δεν διαφέρει και πολύ από αυτό που έριξες πάνω σου» της έγραψε κάποια, με τους θερμόαιμους θαυμαστές της ξανθιάς καλλονής να πέφτουν να τη… φάνε! Η ίδια, η Αλεξάνδρα, πάντως, ούτε που καταδέχτηκε ν’ ασχοληθεί. Αλλωστε, είχε τόση πολλή χλιδή ν’ απολαύσει στο Ντουμπάι, που δεν θα έδινε σημασία σε λίγα αρνητικά σχόλια. Δεν το κάνει και ποτέ… Σε περιβάλλον πολυτελείας πέρασαν τις γιορτές της Πρωτοχρονιάς στο κοσμοπολίτικο εμιράτο και ο Σάκης Τανιμανίδης με τη Χριστίνα Μπόμπα και τις κόρες τους Αριάνα και Φιλίππα.

tanimanidis mpompa04014

Η Εφορία

Περίπου δύο μήνες μετά τα «μπλεξίματά» του με την Εφορία που είδαν το φως της δημοσιότητας μέσω της «Espresso», ο παρουσιαστής και influencer με τους σχεδόν 1.000.000 followers μοιράστηκε μαζί τους εικόνες από έναν κόσμο που λίγοι έχουν την οικονομική δυνατότητα να γευτούν.

tanimanidis mpompa040141

Από κοντά και η γυναίκα του, επαγγελματίας influencer, Χριστίνα Μπόμπα, η οποία μετά το σύντομο break που έκανε από το Instagram έχει επιστρέψει πλέον πιο δυναμικά από πριν, ανεβάζοντας καθημερινά δεκάδες stories. Στο Ντουμπάι, δε, το… τερμάτισε, κάνοντας focus στις δίδυμες κόρες της. Μας τις έδειξε να παίζουν, να βλέπουν τα πυροτεχνήματα, να τρώνε, ακόμα και να κοιμούνται. Περιέγραψε, μάλιστα, το εμιράτο ως «παράδεισο για τα παιδιά».

tanimanidis mpompa040142

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Νίκος Ορφανός: Πατέρας για δεύτερη φορά – Γέννησε η σύζυγός του

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν ο Νίκος Ορφανός και...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Οργισμένη ανάρτηση της Λιόλιου για τις ατάκες του Ψινάκη στο «J2US»

Η Κατερίνα Λιόλιου «άδειασε» μέσω Instagram τον Ηλία Ψινάκη...