Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Στάη – Μουνδρέας: Γιόρτασαν την επέτειό τους με λαμπερό πάρτι με live τους Καραφώτη – Σεβοπούλου

Ρεβεγιόν επταετίας

Με διακριτική πολυτέλεια, αγάπη και κέφι υποδέχθηκαν το 2024 ο εφοπλιστής Νίκος Μουνδρέας και η σύντροφός του Ελλη Στάη. Το κλασικό αρχοντικό σπίτι του εφοπλιστή με τα μοναδικά έργα τέχνης στην Εκάλη στολίστηκε και φωταγωγήθηκε για να υποδεχτεί την παραμονή της Πρωτοχρονιάς λίγους αλλά εκλεκτούς φίλους του ζεύγους, που σε λίγες ημέρες θα γιορτάσει την επέτειο της σχέσης του, η οποία στηρίζεται στην αγάπη και την αμοιβαία κατανόηση.

elli stai040142

Τα άψογα στολισμένα τραπέζια με τα κόκκινα γιορτινά τραπεζομάντιλα και τα κόκκινα λουλούδια στο κέντρο έκλεβαν την παράσταση στο ρεβεγιόν της παραμονής, ενώ το πιάτο κάθε καλεσμένου συνόδευε ένα γούρι για το «καλό» με την υπογραφή του κοσμηματοπωλείου Kessaris.

elli stai04014
Νίκος Μουνδρέας και Ελλη Στάη

Κομψή όπως πάντα, η οικοδέσποινα του ρεβεγιόν Ελλη Στάη με ένα μαύρο αμάνικο φόρεμα και ένα διαμαντένιο κολιέ και south sea δαχτυλίδι, στο πλευρό του Νίκου Μουνδρέα, δεχόταν ευχές από τους καλεσμένους της, μεταξύ των οποίων ήταν ο εφοπλιστής Αντώνης Κομνηνός με τη σύζυγό του Ολγα Κομνηνού, ο επιχειρηματίας Σωκράτης Κόκκαλης με τη σύζυγό του Ελένη, αδερφική φίλη της Ελλης Στάη, ο Γιώργος Νταλάρας, ο γλύπτης Κώστας Βαρώτσος, η ζωγράφος Μίνα Παπαθεοδώρου – Βαλυράκη, αλλά και η Μαρία Δαμανάκη. Η βραδιά άρχισε με το καθιστό δείπνο και στις 12 ακριβώς όλοι σηκώθηκαν από τα τραπέζια τους για να υποδεχθούν το ελπιδοφόρο 2004.

Το κέφι των καλεσμένων ανέλαβαν ο Κώστας Καραφώτης και η ωραία Ιωάννα Σεβοπούλου, παρασύροντας τους καλεσμένους σε χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, αφού η βραδιά τελείωσε μετά τις 5. Σε μεγάλα κέφια, εκτός από την απαστράπτουσα Ελλη Στάη, ήταν και ο εφοπλιστής Νίκος Μουνδρέας, πρόεδρος της ΝGM Energy, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες στην 20ή επέτειο των Ελληνικών Ναυτιλιακών Βραβείων τιμήθηκε με το Bραβείο Επιτεύγματος Ζωής Lloyd’s List/Propeller Club.

elli stai040143
Καραφώτης και Σεβοπούλου τα δίνουν όλα για χάρη του ζεύγους

Η γνωριμία τους

Η γνωριμία και η ακαταμάχητη έλξη ανάμεσα στην Ελλη Στάη και στον Νίκο Μουνδρέα άρχισαν στις αρχές του 2016, σε ένα κλειστό δείπνο, για λίγους και εκλεκτούς, που διοργάνωσε ο εφοπλιστής στην οικία του στην Εκάλη, με καλεσμένους μεταξύ άλλων την Ελένη Κόκκαλη, στενή φίλη της δημοσιογράφου, στην οποία οφείλεται και η γνωριμία του ζεύγους. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της εποχής εκείνης, ο εφοπλιστής και συλλέκτης Νίκος Μουνδρέας εντυπωσιάστηκε από τη χάρη και τη δεξιοτεχνία στον χειρισμό του λόγου, την ευστροφία και την πολύπλευρη ενημέρωση της σιδηράς κυρίας της δημοσιογραφίας.

elli stai040141

Αλλά και εκείνη γοητεύτηκε από την προσωπικότητα του εφοπλιστή, ενός άνδρα εξαιρετικά χαμηλών τόνων, διακριτικού και μετριόφρονος, που κάνει οτιδήποτε άλλο εκτός από το να επαίρεται για τα επιχειρηματικά του επιτεύγματα -όσο σπουδαία και αν είναι αυτά- και που λατρεύει την Πάτμο, την τέχνη και τη θάλασσα. Από τότε η Στάη και ο Μουνδρέας είναι συνέχεια μαζί και μάλιστα πριν από περίπου έναν χρόνο κυκλοφόρησαν και φήμες περί γάμου, οι οποίες διαψεύστηκαν από την Ελλη Στάη, η οποία σε παλαιότερη τηλεοπτική συνέντευξή της είχε χαρακτηριστικά δηλώσει: «Οσο περνούν τα χρόνια, γίνεται όλο και πιο επιτακτικό το να ζεις έντονα, σύμφωνα με αυτό που είσαι εσύ και αυτό που θέλεις την κάθε ώρα».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...