Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Πάρης Ευαγγέλου: Η ιστορία ζωής πίσω από το μεγάλο σουξέ που τα σπάει στο TikTok

«Mr hit» από... πλασιέ βιβλίων

Μπορεί να τραγουδάει επαγγελματικά 30 ολόκληρα χρόνια, ωστόσο του πήρε μόνο λίγες ώρες για να «γκρεμίσει» το TikTok και μόλις τρεις μέρες για να τον μάθει το πανελλήνιο.

  • Από τον Ηλία Μαραβέγια

Ο Πάρης Ευαγγέλου είναι ο ταλαντούχος καλλιτέχνης που τραγουδά το viral σουξέ των ημερών «Πουτ@ν@ αμνησία», το οποίο πρωταγωνιστεί στα βίντεο των χρηστών τού δημοφιλέστερου στη νεολαία μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

paris euaggelou050146

Μικροί και μεγάλοι, άντρες και γυναίκες, μαθητές και φοιτητές βάζουν το σουξέ να παίζει και σκηνοθετούν ευφάνταστα TikTok clips, αναπαριστώντας τον τραγουδιστή την ώρα που ερμηνεύει το κομμάτι πάνω στην πίστα νυχτερινού κέντρου και δέχεται… βροχή από πανέρια με γαρίφαλα.

Hashtag κορυφής

Στα εν λόγω clips παρατηρείται, μάλιστα, μεγάλη ποικιλία, αφού οι μιμητές είναι από ποδοσφαιριστές και πυροσβέστες μέχρι λουλουδούδες και ψήστες! Με τούτα και μ’ εκείνα, το hashtag #pout@n@_amnisia έφτασε να φιγουράρει στην κορυφή των trends στα social media και ο Πάρης Ευαγγέλου να απολαμβάνει από τη μια μέρα στην άλλη μια απροσδόκητα μεγάλη επιτυχία, που μέχρι πριν από λίγους μήνες δεν μπορούσε ούτε καν να διανοηθεί. Κι όλα αυτά επειδή ανέβασε ένα βράδυ στο TikTok το βίντεο από μια live εμφάνισή του στο Ισραήλ, όπου τραγουδούσε συχνά πυκνά τις τελευταίες δύο δεκαετίες.

paris euaggelou050144

«Το κομμάτι “Πουτ@ν@ αμνησία” έχει κυκλοφορήσει εδώ και οκτώ χρόνια, σε στίχους Μαρίας Κουφανδριοπούλου και μουσική Μπάμπη Λιόλη. Από την πρώτη στιγμή έγινε μεγάλη επιτυχία στο Ισραήλ. Και στην Ελλάδα, όμως, όπου και να το έλεγα γινόταν χαμός!» εξηγεί ο ίδιος, περιγράφοντας στην «Espresso» την ιστορία του viral σουξέ του.

paris euaggelou050142

«Τα τελευταία χρόνια εμφανιζόμουν σε ένα πολύ όμορφο μαγαζί, στο Μοναστηράκι, το οποίο δούλευε με κόσμο από το Ισραήλ που επισκεπτόταν την Ελλάδα. Πριν από λίγο καιρό είχαμε πρεμιέρα στον εν λόγω χώρο και ήμασταν sold out. Δυστυχώς, την επόμενη μέρα ξεκίνησε ο πόλεμος κι έτσι σταματήσαμε, αφού η πελατεία μας ήταν ως επί το πλείστον από το Ισραήλ.

paris euaggelou050141

Εναν μήνα μετά το συμβάν, αφού είχα χρόνο πια, ανέβασα ένα βίντεο από μια επιτυχημένη συναυλία που είχα κάνει τον περασμένο Μάιο στο Ισραήλ, όπου έλεγα το κομμάτι αυτό. Ηταν 2 το πρωί όταν ανέβασα το βίντεο στο TikTok και μετά έπεσα για ύπνο. Την επόμενη μέρα, μόλις ξύπνησα, δεν πίστευα στα μάτια μου.

Είχε πάει πάνω από 200.000 views. Μέσα σε τρεις μέρες απλά έγινε χαμός! Είναι το πιο viral τραγούδι που έχει περάσει από το ελληνικό TikTok μέχρι σήμερα» συνεχίζει ο καλλιτέχνης, συμπληρώνοντας πως καταγράφει μεγάλη επιτυχία και στο Spotify.

paris euaggelou050143

«Εμεινα έκπληκτος»

Πώς αντέδρασε ο ίδιος απέναντι σε αυτή την τεράστια επιτυχία; «Απλά δεν το πίστευα! Εμεινα έκπληκτος! Μέσα μου ήξερα ότι το τραγούδι κάποια στιγμή θα γινόταν επιτυχία, όπως και οι συντελεστές του. Ηταν θέμα χρόνου. Εισέπραξα υπερβολική αγάπη και θαυμασμό, μηνύματα από ανθρώπους που θέλουν να με φιλοξενήσουν στο σπίτι τους, να μου κάνουν το τραπέζι. Κάποιος μου χάρισε το Rolex του ως ένδειξη αγάπης, αλλά φυσικά δεν το δέχτηκα. Είναι υπέροχο να σε αγαπούν τόσο!» σημειώνει ο Πάρης Ευαγγέλου, ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, τραγουδάει από 16 ετών, γράφει στίχους και μουσική, κι έχει δώσει τραγούδια του σε γνωστούς και άγνωστους καλλιτέχνες.

paris euaggelou050145

«Ο πατέρας μου είχε υπέροχη φωνή. Ετσι μπήκε και σ’ μένα το… μικρόβιο της μουσικής. Τραγουδώ από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Συνολικά απασχολούμαι στον χώρο του τραγουδιού 30 χρόνια, από παιδί, κι έχω συνεργαστεί με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες στη διάρκεια αυτής της πορείας. Θα ξεχωρίσω τους Τζένη Βάνου, Σταμάτη Γονίδη, Πίτσα Παπαδοπούλου, Κατερίνα Στανίση, Αντζελα Δημητρίου και Θέμη Αδαμαντίδη» μας λέει, ξετυλίγοντας το νήμα της προσωπικής διαδρομής του.

paris euaggelou05014 kentriki

Ο Πάρης Ευαγγέλου έχει απασχοληθεί κατά καιρούς και σε άλλα επαγγελματικά πόστα, πέρα από τη μουσική. «Είναι πολλές οι άλλες δουλειές που έχω κάνει παράλληλα με το τραγούδι. Μεταξύ άλλων, υπήρξα υδραυλικός, τεχνικός μηχανών espresso, αλλά και πλασιέ βιβλίων. Μάλιστα, πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο, στα βιβλία δηλαδή, γνώρισα και τη γυναίκα μου. Πουλούσαμε μαζί βιβλία πόρτα πόρτα. Της μάθαινα εγώ πώς να πουλάει (σ.σ.: γέλια). Τελικά αποδείχτηκε η γυναίκα της ζωής μου και αποκτήσαμε μαζί δύο παιδιά, που είναι σήμερα 20 και 12 ετών. Μάλιστα, ο γιος μου ακολουθεί τα βήματά μου στο τραγούδι και είναι και πολύ καλός» εξομολογείται.

paris euaggelou050147

«Δεν φοβάμαι τις ρουκέτες»

Οσο για τη σχέση του με το Ισραήλ, όπως αναφέρει ο καλλιτέχνης στην «Espresso», μόνο καλές εμπειρίες έχει πάρει τα τελευταία 20 χρόνια που πηγαινοέρχεται στη χώρα. «Η πιο όμορφη εμπειρία και δίδαγμα που κέρδισα από τους ανθρώπους εκεί ήταν ότι με έμαθαν να ζω την κάθε μου στιγμή. Διότι, δυστυχώς, το ξεχνάμε αυτό και νομίζουμε ότι θα ζούμε αιώνια. Ο κόσμος στο Ισραήλ είναι δύσκολος με τους τραγουδιστές, αλλά τους καλοδέχεται. Αν τους αρέσει η φωνή σου και ο χαρακτήρας σου, γίνεσαι είδωλο. Τους Ελληνες μας λατρεύουν και μας στηρίζουν. Είναι ένας υπέροχος λαός, έχουμε πολλά κοινά κι εγώ προσωπικά τους χρωστάω πολλά!» αναφέρει.

paris euaggelou05014

Ο Πάρης Ευαγγέλου ήταν στην Ελλάδα όταν έγινε η επίθεση της Χαμάς που πυροδότησε τη νέα σύρραξη με τη Γάζα. «Είμαι σ’ επαφή με τους φίλους μου εκεί και, δυστυχώς, κάποιοι έχασαν τα παιδιά τους και είναι πολύ λυπηρό. Θέλω να ξαναπάω να τραγουδήσω, δεν φοβάμαι… Είχε τύχει να πάω και το 2015, όταν είχε ξαναγίνει επίθεση. Είχα μείνει τότε εκεί έναν μήνα με πόλεμο, δεν μπορούσα να γυρίσω» καταλήγει.

{{-PCOUNT-}}23{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...