Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

«Akis’ Food Tour»: Χίος & Ψαρά: Δυο ακριτικοί θησαυροί εμπειριών και γεύσεων

Είστε έτοιμοι για ένα ακόμη ανατρεπτικό γαστρονομικό ταξίδι; Ένα...

54χρονη ασθενής στις ΗΠΑ απέκτησε «μηχανική καρδιά» και νεφρό γουρουνιού

Πρώτη φορά ασθενής με δύο σοβαρές παθήσεις στο τελικό...

Αυνανισμός κατά του… καρκίνου του προστάτη

Τελικά στο χέρι των ανδρών είναι να μειώσουν τον...

Πάμε πλατεία Φίνου;

Ηταν τέλη Αυγούστου του 2022, όταν με αποκλειστικό της...

«Πυρά» παρουσιαστών κατά Kαινούργιου: «Να μπουν κάποια όρια»

«Σοκαριστικό, αηδιαστικό και σάπιο»!

Στο… απόσπασμα η Κατερίνα Καινούργιου!

Η απόφαση των συντελεστών της εκπομπής «Super Κατερίνα» να στείλουν συνεργείο για να πετύχουν το comeback του Νίκου Πολυδερόπουλου στο θέατρο λίγες ημέρες μετά τον αιφνίδιο θάνατο του αδερφού του, Παντελή, και να παίξουν τα πλάνα στην εκπομπή εξόργισε συναδέλφους της παρουσιάστριας, που ο ένας μετά τον άλλον άρχισαν να την πυροβολούν κατά ριπάς, με τη ζώνη του Σαββατοκύριακου στη μικρή οθόνη να γίνεται εμπόλεμη ζώνη!

poluderopoulos08014
Ο άτυχος Παντελής Πολυδερόπουλος

Κώστας Τσουρός, Μπέττυ Μαγγίρα, Δημήτρης Μακαλιάς και Μαρία Μπακοδήμου μέσα από τα πλατό των εκπομπών τους «όπλισαν» στοχεύοντας στην «Barbie της TV»! «Αυτό που έγινε ήταν απάνθρωπο, ούτε καν ανθρωποφαγικό.

kainourgiou08014
Η Κατερίνα Καινούργιου στο στούντιο της εκπομπής της

Είναι απάνθρωπο να κυνηγάει μία κάμερα από πίσω έναν άνθρωπο που πάει στη δουλειά του στο θέατρο, ο οποίος έχει χάσει τον αδερφό του, 28 χρονών, πριν από λίγες ημέρες» ανέφερε από την εκπομπή του ο Κώστας Τσουρός, και συνέχισε: «Λες και θα αποκαλύψουν κάποιο έγκλημα. Ας μπουν κάποια όρια για την προσωπική ζωή των ανθρώπων και ας μπουν και στη θέση του άλλου. Δεν γίνεται επειδή εμείς θέλουμε να κάνουμε εκπομπές και να έχουμε περιεχόμενο να φέρνουμε σε τόσο άθλια θέση τους ανθρώπους γύρω μας. Ας το προσέξουμε λίγο» συμπλήρωσε.

Τη σκυτάλη στα πυρά πήραν οι Μαγγίρα και Μακαλιάς, με τον δεύτερο να λέει χαρακτηριστικά: «Δεν είναι θέμα εκπομπών, είναι θέμα αξιοπρέπειας. Δεν υπάρχει μέτρο… Να ακολουθείς έναν άνθρωπο που έχασε τον αδερφό του είναι σοκαριστικό, αηδιαστικό, σάπιο. Είναι ακραίο να συμβαίνει». «Ούτε να στέλνω κάμερα και μετά να λέω “παρ’ το”. Αφού το έχω στη σκαλέτα μου, το βλέπω. Κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας. Αυτό πρέπει λίγο να μετριαστεί. Είμαστε άνθρωποι και πρέπει να σκεφτόμαστε: αν αυτό το πράγμα συνέβαινε σ’ εμάς, πώς θα αισθανόμασταν;» συμπλήρωσε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Οσο για τη Μαρία Μπακοδήμου; Η παρουσιάστρια του «Γεια σου» ήταν ιδιαίτερα καυστική, σημειώνοντας: «Εγώ θέλω αν ασχοληθεί από αύριο η “Super Κατερίνα” με αυτό το θέμα να μας απαντήσει τι θα έδινε στην τηλεόραση και στο κοινό και σε όλους μας, αν συναντούσαμε έναν άνθρωπο που πριν από μία ημέρα είχε χάσει τον αδερφό του, να μας πει τι; Τι θα πρόσθετε στο ρεπορτάζ;

Ήταν υλικό αυτό για να το δούμε; Όταν εσύ περνάς μια τραγωδία, έχεις χάσει έναν άνθρωπο νέο, τόσο κοντινό σου, αυτό κουβαλάει πάρα πολύ πόνο. Να πάω εγώ να βγάλω τον πόνο σου να σε πιέσω να το δείξεις; Άλλο να παρακολουθήσεις μια κηδεία ενός ανθρώπου που τον ήξερες, όπως στον Καρρά, είναι σαν να είσαι μέρος της, και άλλο να κυνηγάς έναν άνθρωπο για να βγάλεις τον πόνο του. Δεν είναι το ίδιο. Και στις κηδείες δεν έχουμε δει κανέναν να πιέζει συγγενείς. Μακάρι να απαντήσει η “Super Κατερίνα” στο τι εξυπηρετούσε αυτό το θέμα».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...