Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν μπορεί να παραλύει μια οικονομία επειδή βρέχει»

Ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» ξέσπασε με τις πλημμύρες λόγω της κακοκαιρίας.

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει...

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της...

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Σοφία Παυλίδου: «Ο γάμος όπως τον έχουμε στο μυαλό μας είναι για εμένα χάσιμο χρόνου»

«Έχω εμμονικούς θαυμαστές από τότε που χώρισα»

Η Σοφία Παυλίδου, παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega καλημέρα». Η όμορφη ηθοποιός, μέσα σε όλα, αναφέρθηκε στα παιδιά της, στον πρώην σύζυγό της, Χρήστο Φερεντίνο, στον θεσμό του γάμου, αλλά και στην νέα σειρά του Mega «Famagusta» στην οποία συμμετέχει.

Στην αρχή της συνέντευξης και μετά από σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου η Σοφία Παυλίδου απάντησε για το ωραιότερο χριστουγεννιάτικο δώρο που έχει πάρει: «Το ωραιότερο χριστουγεννιάτικο δώρο που πήρα ήταν ο ερχομός των γιων μου. Το πιο ερωτικό ταξίδι μας με τον Χρήστο Φερεντίνο ήταν στην Αυστρία. Ο Χρήστος ντυνόταν Άη Βασίλης, άλλα τα παιδιά μου το κατάλαβαν στα πέντε τους. Αισθάνομαι για τον πρώην σύζυγο μου, αγάπη και σεβασμό».

Στην συνέχεια, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στα παιδιά της, αλλά και στον θεσμό του γάμου: «Ζω μόνη μου πλέον, γιατί ο ένας μου γιος σπουδάζει και ο άλλος μένει με τον πατέρα του. Ως μητέρα εξακολουθώ να μαγειρεύω για τους γιους μου και να τους πηγαίνω ταπεράκια. Δεν τους παίρνω τηλέφωνο για να βάλουν ζακέτα.

Θα αγκαλιάσω όποια κοπέλα μου γνωρίσουν οι γιοι μου ως σχέση τους, γιατί θα είναι η επιλογή τους. Δεν πιστεύω στον θεσμό του γάμου. Δεν ήθελα να παντρευτώ στην εκκλησία με τον Χρήστο Φερεντίνο, αλλά το έκανα με χαρά και αγάπη. Ο γάμος όπως τον έχουμε στο μυαλό μας είναι για εμένα χάσιμο χρόνου και πολλά έξοδα».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Σοφία Παυλίδου απάντησε για το αν την φλερτάρουν οι άνδρες: «Οι άντρες δεν με φοβούνται πλέον. Στην αρχή υπήρχε ένας φόβος. Το χιούμορ και η εξυπνάδα είναι βασικά χαρακτηριστικά σε έναν άντρα. Όταν είμαι σε μία σχέση είμαι πάντα εκεί, είμαι πολύ δοτική. Έχω εμμονικούς θαυμαστές, που από τότε που χώρισα, επί 7 χρόνια μου στέλνουν καθημερινά emails».

Στο τέλος, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην νέα σειρά του Mega «Famagusta» στην οποία συμμετέχει: «Το 2023 μου έφερε ένα μεγάλο δώρο, τη συμμετοχή μου της νέας μεγάλης παράγωγης του Mega, Famagusta. Είναι μία σειρά που αναφέρεται στην εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο, με αφορμή τη μαύρη επέτειο τον Ιούλιο. Με αφορμή μία ιστορία αγάπης φωτίζονται και τα γεγονότα που συνέβησαν τότε».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα