Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Ζώδια: Μάτια και στην πλάτη, γιατί υπάρχει έντονο παρασκήνιο σε εργασία

Η σημερινή ημέρα δεν είναι πολύ εύκολη γι'αυτό θα πρέπει να είστε προσεχτικοί σε ότι λέτε και κάνετε.

Ευγενία Ξυγκόρου: «Η Πολυξένη θα κάνει ένα “ξεκαθάρισμα λογαριασμών” με τη μητέρα...

Η Ευγενία Ξυγκόρου, που υποδύεται την Πολυξένη, μία από...

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Ο «Άγιος Παΐσιος» σαρώνει και στο σινεμά

Τέλος εποχής στην κορυφή του ελληνικού box office έφερε το 4ήμερο 29 Ιανουαρίου - 1 Φεβρουαρίου 2026.

Σάλος με τον «αστροναύτη» πρίγκιπα Χάρι

Σάλος με τα «Oσκαρ της αεροπλοΐας», που φέτος θα ανακηρύξουν «ζωντανό θρύλο της» τον πρίγκιπα Χάρι, αλλά όχι κορυφαίο αστροναύτη που έγραψε ιστορία όταν πάτησε το πόδι του στο φεγγάρι. «Πλάκα μάς κάνετε!» σχολίασαν οργισμένοι χρήστες των social media όταν ανακοινώθηκε ότι ο Χάρι θα παραλάβει το βραβείο «Living Legends of Aviation» μαζί με τον θρυλικό αστροναύτη Μπαζ Ολντριν στην τελετή που θα γίνει στο Μπέβερλι Χιλς του Λος Αντζελες με παρουσιαστή τον Τζον Τραβόλτα.

Για να αναγνωριστεί ως ζωντανός θρύλος της αεροπλοΐας, όπως λέγεται το βραβείο στα ελληνικά, ο Ολντριν χρειάστηκε να γίνει ο δεύτερος άνθρωπος στην Ιστορία που πάτησε το πόδι του στη Σελήνη, στην ιστορική πρώτη επανδρωμένη αποστολή «Apollo 11» στο φεγγάρι το 1969. Ο Χάρι, από την άλλη, υπήρξε πιλότος πολεμικών ελικοπτέρων στο Ιράκ και το Αφγανιστάν.

Βέβαια, ο Ολντριν πρέπει να είναι και ευχαριστημένος, καθώς ο Χάρι έφαγε τη θέση του αστροναύτη Τσαρλς Ντιουκ, ο οποίος επίσης ήταν υποψήφιος για το φετινό βραβείο. Ο Ντιουκ είναι ο νεότερος άνθρωπος στην Ιστορία που περπάτησε στο φεγγάρι, το 1972, σε ηλικία 36 ετών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».