Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση: «Όσα (δε) λέμε» κάθε Δευτέρα στο...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση και μας προσκαλεί...

Η έκπληξη που ετοιμάζουν παιδιά του συλλόγου «Μουσικό Οραμα» στη «Γιορτή Μητέρας...

Πλησιάζει η ημέρα για τη δεύτερη «Γιορτή Μητέρας Παιδιού...

Δημήτρης Καλλιβωκάς: «Ανάσταση» στην Τήνο!

Μπορεί να πέρασε από σαράντα κύματα με την υγεία...

Οι στιγμές που σημάδεψαν την τελετή απονομής των φετινών βραβείων Emmy στο Λος Αντζελες

Θρίαμβοι, δάκρυα και άβολα φιλιά!

Τα φετινά βραβεία Emmy, που διοργανώθηκαν με καθυστέρηση τεσσάρων μηνών στο Peacock Theater του Λος Aντζελες το βράδυ της Δευτέρας, σημαδεύτηκαν από δάκρυα, θριάμβους και άβολα φιλιά. Τα βραβεία σάρωσαν οι σειρές «Succession», «The Bear» και «Beef», που αδιαμφισβήτητα αποτελούν τους θριαμβευτές της βραδιάς, με έξι βραβεία οι δύο πρώτες και πέντε η τρίτη.

emmy170144

Συγκινητική ήταν η στιγμή όταν, με όρθιο το κοινό να τη χειροκροτεί, η Κριστίνα Απλγκεϊτ, που δίνει μάχη με τη σκλήρυνση κατά πλάκας, ανέβηκε στη σκηνή με τη βοήθεια του οικοδεσπότη της βραδιάς, Αντονι Αντερσον. «Σας ευχαριστώ πολύ! Θεέ μου, με κάνετε να ντρέπομαι που με υποδέχεστε όρθιοι» είπε η διάσημη ηθοποιός δακρύζοντας, ενώ αστειεύτηκε λέγοντας ότι «το σώμα μου δεν είναι έτσι από το Ozempic».

emmy170141

Εξίσου συγκινητικός ήταν ο φόρος τιμής των διοργανωτών στον Μάθιου Πέρι. Από την άλλη, άβολη θεωρήθηκε η στιγμή που κατά τους πανηγυρισμούς για βραβείο του «The Bear» ο ηθοποιός Μάτι Μάθεσον φίλησε παρατεταμένα στο στόμα τον συμπρωταγωνιστή του Ιμπον Μος Μπάκρακ. Τα άβολα φιλιά είχαν ξεκινήσει αρκετά νωρίτερα, όταν η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν αντάλλαξε παθιασμένο φιλί στο στόμα με τον Τράβις Μπάρκερ στο κόκκινο χαλί.

emmy17014
Το καυτό φιλί της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν στον Τράβις Μπάρκερ

Πληθωρική ήταν η εμφάνιση της Τζένιφερ Κούλιτζ στην ομιλία της για το βραβείο για την ερμηνεία της στο «The White Lotus», σε σημείο μάλιστα που χρειάστηκε να τη διακόψουν διότι τελείωσε ο χρόνος της. Τέλος, ο Ελτον Τζον με το πρώτο βραβείο Emmy που κέρδισε μπήκε στο κλειστό κλαμπ των EGOT, καθώς έγινε ένας από τους μόλις 19 καλλιτέχνες που έχουν κερδίσει βραβεία Emmy, Grammy, Oscar και Tony.

emmy170142
Οι πρωταγωνιστές του «The Βear» φιλιούνται στο στόμα

Αβυσσαλέα ντεκολτέ, stars «φωτιά στα κόκκινα» και το «αρχαιοελληνικό άγαλμα» που μπέρδεψε τους κριτικούς

Σούκι Γουοτερχάουζ

Η έγκυος Σούκι Γουοτερχάουζ, που κυοφορεί το παιδί του κινηματογραφικού «Batman» Ρόμπερτ Πάτινσον, έκλεψε τις εντυπώσεις με το κόκκινο φόρεμα Valentino που επέλεξε και με την τόλμη της να μη φορέσει σουτιέν.

emmy170143

Τζέσικα Τσάστεϊν

Μια από τις πιο καλοντυμένες σταρ της βραδιάς θεωρήθηκε η Τζέσικα Τσάστεϊν όταν περπάτησε στο κόκκινο χαλί με φόρεμα Gucci, που αναδείκνυε το σώμα της, φωτίζοντας παράλληλα το πρόσωπό της.

emmy1701411

Κάθριν Χάιγκλ

Φωτιά στα κόκκινα ήταν η Κάθριν Χάιγκλ με το στράπλες φόρεμά της, που σχημάτιζε στο μπούστο της πέταλα λουλουδιού, ενώ στη μέση είχε μια αστραφτερή καρφίτσα από διαμάντια και πολύτιμους λίθους.

emmy1701410

Πάντμα Λάκσμι

Το τολμηρό, κατακίτρινο φόρεμα της Πάντμα Λάκσμι τράβηξε πάνω του τα φλας των φωτογράφων, αποδεικνύοντας πόσο καλό γούστο έχει η ηθοποιός, που εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί μαζί με τη 13χρονη κόρη της Κρίσνα.

emmy170149

Σελίνα Γκόμεζ

Υποψηφιότητα για το πιο τολμηρό ντύσιμο της βραδιάς έβαλε η Σελίνα Γκόμεζ, επιλέγοντας στράπλες φόρεμα με αβυσσαλέο ντεκολτέ και διαφάνειες που έπαιζαν το παιχνίδι της ημιδιαφάνειας.

emmy170148

Εμα Μπρουκς

Ντυμένη σαν γυμνό άγαλμα της αρχαίας Ελλάδας εμφανίστηκε η Εμα Μπρουκς, μπερδεύοντας τους κριτικούς μόδας, που δυσκολεύτηκαν να αποφανθούν αν ανήκει στις καλοντυμένες ή στις κακοντυμένες της βραδιάς.

emmy170147

Αλεξ Μπρονστέιν

Εύκολα έκανε τα πράγματα στους κριτικούς η Αλεξ Μπρονστέιν με το «έγκλημα» κατά της μόδας που διέπραξε, επιλέγοντας φόρεμα που ήταν κάτι ανάμεσα σε στολή χορεύτριας φλαμένγκο και κομπάρσου του «Moulin Rouge».

emmy170146

Ισα Ρέι

Η Ισα Ρέι έμοιαζε με πουλί με το γεμάτο πούπουλα και κρόσσια κίτρινο φόρεμα που επέλεξε για το κόκκινο χαλί, με κίνδυνο να πάρει τον τίτλο της πιο κακοντυμένης της βραδιάς από την Αλεξ Μπρονστέιν.

emmy170145

{{-PCOUNT-}}25{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...