Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος...

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...

Παπασπηλιόπουλος – Σαμαρά: Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει… έρωτας!

«Ο έρωτας κι ο βήχας δεν κρύβονται» λέει ένα...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Τι κάνουν οι ηθοποιοί της σειράς «The Sopranos» μετά το φινάλε της μεγάλης επιτυχίας το 2007

Η εξέλιξη των πιο διάσημων... μαφιόζων!

Ακριβώς 25 χρόνια μετά την προβολή τον Ιανουάριο του 1999 του πρώτου επεισοδίου της σειράς «The Sopranos», που καθήλωσε παγκοσμίως τους τηλεθεατές στους δέκτες τους για έξι σεζόν μέχρι το 2007, γεννάται αυθόρμητα το ερώτημα τι τύχη είχαν οι σταρ που υποδύθηκαν μερικούς από τους πιο λατρεμένους χαρακτήρες της σειράς του ΗΒΟ που σάρωσε τα βραβεία.

  • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Απάντηση δίνει δημοσίευμα της «New York Post», αναδεικνύοντας τις φωτεινές στιγμές στις καριέρες τους, ενώ ρίχνει φως σε «σκοτεινές» αλλά και «ροζ» στιγμές της προσωπικής τους ζωής.

the sopranos22014 kenriki

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής της σειράς Τζέιμς Γκαντολφίνι, που υποδύθηκε τον «νονό» της φαμίλιας Σοπράνο, Τόνι Σοπράνο, κέρδισε μια σειρά από βραβεία για την ερμηνεία του, μεταξύ των οποίων ένα Golden Globe και τρία Emmy. Το 2012 ξεχώρισε παίζοντας δίπλα στον Μπραντ Πιτ στην ταινία «Σκότωσέ τους γλυκά», όμως την επόμενη χρονιά έφυγε ξαφνικά από τη ζωή από έμφραγμα σε ηλικία 51 ετών. Οι ταινίες του, «The Drop» με τον Τομ Χάρντι και «Enough Said» με την Τζούλια Λούις-Ντρέιφους, κυκλοφόρησαν μετά τον θάνατό του.

the sopranos220144
Τζέιμς Γκαντολφίνι

Η σύντροφος στη ζωή και στο έγκλημα του Τόνι Σοπράνο, Καρμέλα Σοπράνο, χάρισε στην Εντι Φάλκο που την υποδύθηκε δύο βραβεία Golden Globes και τρία Emmy. Μετά το τέλος της σειράς, η καριέρα της πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και το 2022 ανέλαβε πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «Avatar: The Way of Water» που ξεπέρασε τα 2 δισ. ευρώ σε εισπράξεις και αναμένεται να πρωταγωνιστήσει και στη νέα ταινία «Avatar» που θα προβληθεί το 2025. Τα προηγούμενα χρόνια είχε κλέψει τις εντυπώσεις σαν Χίλαρι Κλίντον στο «Impeachment: American Crime Story», αλλά και ως Λέσλι Αμπραμσον στο «Law & Order True Crime».

Δείτε περισσότερα flashback θέματα πατώντας εδώ

the sopranos220141
Εντι Φάλκο

Η Ντρέα ντε Ματέο κέρδισε βραβείο Emmy για την ερμηνεία της ως Αντριάνα Λα Τζέρβα στο «The Sopranos» και οι θαυμαστές της μπόρεσαν να την απολαύσουν ξανά σαν αδελφή του Τζόι Τριμπιάνι, κατά κόσμον Ματ Λε Μπλανκ, στη σειρά spinoff από «Τα Φιλαράκια», «Joey». Ακολούθησαν ρόλοι στις επιτυχημένες σειρές «Sons of Anarchy», «Desperate Housewives», «Shades of Blue», «A Million Little Things» και «Paradise City». Στην πανδημία άνοιξε λογαριασμό στην πορνογραφικού περιεχομένου συνδρομητική ιστοσελίδα OnlyFans, λέγοντας ότι δεν δεχόταν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στο Χόλιγουντ.

the sopranos220145
Ντρέα ντε Ματέο

Ο Ρόμπερτ Ιλερ ήταν μόλις 12 ετών όταν ανέλαβε να παίξει τον μοναχογιό του Τόνι Σοπράνο, Αντονι Εϊ Τζέι, Σοπράνο Τζούνιορ, που διαρκώς απογοήτευε τον απαιτητικό πατέρα του. Οταν ολοκληρώθηκε η σειρά ο Ιλερ βυθίστηκε στον σκοτεινό κόσμο της εξάρτησης από τα ναρκωτικά. Αποφάσισε να παρατήσει την υποκριτική για να αρχίσει νέα καριέρα ως επαγγελματίας παίκτης πόκερ. Κατάφερε να κόψει τα ναρκωτικά το 2013 και, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του, παραμένει «καθαρός» από τότε.

the sopranos22015

Η ελληνοεβραϊκής καταγωγής Τζέιμι-Λιν Σίγκλερ στα 16 της υποδύθηκε τη μεγαλύτερη κόρη του Τόνι Σοπράνο, Μίντοου. Τέσσερα χρόνια αργότερα, ενώ η σειρά γνώριζε τεράστια επιτυχία, κυκλοφόρησε το πρώτο της τραγούδι με τίτλο «Here to Heaven», το οποίο όμως δεν είχε ιδιαίτερη επιτυχία, οπότε η Σίγκλερ άφησε στην άκρη το όνειρό της να γίνει επιτυχημένη τραγουδίστρια. Ωστόσο, οι ρόλοι στην τηλεόραση συνέχισαν να έρχονται και πιο πρόσφατα έπαιξε την Τόνια Γουόλς στη σειρά «Big Sky».

the sopranos220143
Τζέιμι-Λιν Σίγκλερ

Ο ρόλος του Κρίστοφερ Μολτισάντι εκτόξευσε την καριέρα του Μάικλ Ιμπεριόλι, καθώς μετά το τέλος του «The Sopranos» οι παραγωγοί επιτυχημένων τηλεοπτικών σειρών έκαναν ουρά για να αποσπάσουν την υπογραφή του. Ο Ιμπεριόλι εμφανίστηκε σε σειρές όπως «Lucifer», «Blue Bloods», «Californication», «Life on Mars», «Detroit 1-8-7» και «Hawaii Five-0», ενώ αυτόν τον καιρό παίζει στη σειρά του ΗΒΟ «The White Lotus».

Οι ταινίες του Χόλιγουντ για το οργανωμένο έγκλημα έγιναν ο «παράδεισος» της Κάθριν Ναρντούτσι μετά τον ρόλο της Τσαρμέιν Μπούκο στη σειρά. Επαιξε με επιτυχία σε κορυφαίες ταινίες με μαφιόζους ή γκάνγκστερ, μεταξύ των οποίων «The Irishman» με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο, «Godfather of Harlem» με τον Φόρεστ Γουίτακερ και «Capone» με τον Τομ Χάρντι. Αυτόν τον καιρό γυρίζει δίπλα στον Ρόμπερτ Ντε Νίρο την γκανγκστερική ταινία «Alto Knights», η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Νοεμβρίου.

the sopranos220142
Κάθριν Ναρντούτσι

Ο Τόνι Σοπράνο συνεχίσει να «ζει» στη μεγάλη οθόνη, καθώς τον ρόλο ανέλαβε ο γιος του Τζέιμς Γκαντολφίνι, Μάικλ, στην ταινία του 2021 «Οι άγιοι της μαφίας». Σε αυτή ο Μάικλ Γκαντολφίνιέπαιξε τον νεαρό Τόνι Σοπράνο με την πλοκή να εξελίσσεται τη δεκαετία του ’60 στο Νιούαρκ του Νιου Τζέρσεϊ και να επικεντρώνεται στο πώς ο Σοπράνο έφτασε να γίνει ο αδιαφιλονίκητος «νονός» της σειράς. Μάλιστα, μετά την πρεμιέρα της ταινίας στους κινηματογράφους οι θεάσεις του «The Sopranos» στο HBO αυξήθηκαν κατά 65%.

the sopranos22014
Μάικλ Γκαντολφίνι

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Νίκος Ορφανός: Πατέρας για δεύτερη φορά – Γέννησε η σύζυγός του

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν ο Νίκος Ορφανός και...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...