Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Σταμάτης Γαρδέλης: Επανεμφάνιση του ηθοποιού μετά το Δαφνί και το Άγιον Όρος

Oσα είπε στην «Espresso» μετά τη συνάντηση και την πρόταση που δέχτηκε από τον Ομηρο Ευστρατιάδη

Η «Espresso» δημοσιεύει σήμερα την πρώτη φωτογραφία του Σταμάτη Γαρδέλη μετά το Δαφνί και το Αγιον Ορος! Μια φωτογραφία που τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησης του ηθοποιού με τον Ομηρο Ευστρατιάδη!

Ο λόγος του ραντεβού του με τον σκηνοθέτη και μάλιστα στο γραφείο του είχε να κάνει με την πρόταση που δέχτηκε να παίξει τον ρόλο του Πλάτωνα στην ταινία «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα Νο 5», μια πρόταση που βρήκε δελεαστική και είπε το «ναι»! Εκτός όμως από αυτό, οι δυο τους συζήτησαν και το ενδεχόμενο να υλοποιηθούν -με τη μορφή αυτοτελών επεισοδίων κωμικής σειράς– τα κείμενα του σεναρίου που έχει γράψει εδώ και πολλά χρόνια και τα είχε παρατημένα στο συρτάρι του!

stamatis gardelis240142

Οσον αφορά την ταινία «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα Νο 5», ο Γαρδέλης, που θα ενσαρκώνει όπως είπαμε τον Πλάτωνα, φυσικά στην Ελλάδα της αρχαιότητας, βρίσκεται ανάμεσα σε μαθητές αλλά και σε κούκλες μαθήτριες. Τα γυρίσματα θα γίνουν σε σημείο που θυμίζει αρχαίο μνημείο.

Καλή διάθεση

Η «Espresso» περίμενε υπομονετικά να τελειώσει το ραντεβού τους και στη συνέχεια είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Σταμάτη Γαρδέλη! Με πάρα πολύ καλή διάθεση, χαμογελαστός και αφήνοντας πίσω του την εκούσια νοσηλεία του στο Δαφνί, ο αγαπημένος ηθοποιός κοιτά το μέλλον με αισιοδοξία!

Μάλιστα, αναφορικά με όσα γράφτηκαν για την εποχή της βιντεοκασέτας, μας είπε πως σε καμία περίπτωση κάτι τέτοιο δεν απαξιώνει την αξία των ηθοποιών, ενώ στο ερώτημά μας σχετικά με το ποιες πρωταγωνίστριες του έλειψαν, μας απάντησε με αμηχανία πως είναι πολλές. Ωστόσο η ατάκα του, ότι αυτό που αναπολεί περισσότερο είναι τα χρόνια της νιότης, «γιατί άλλο τα χρόνια της νιότης κι άλλο τα σημερινά», ήταν από τις πιο συγκινητικές στη συνέντευξη που μας παραχώρησε.

stamatis gardelis240141
Ο Σταμάτης Γαρδέλης στο γραφείο του Ομηρου Ευστρατιάδη

Ο Σταμάτης Γαρδέλης μάς ξεκαθάρισε ότι δεν επανέρχεται στα πράγματα, διότι ποτέ δεν υπήρξε απών, αλλά απλώς συνεχίζει με νέες προτάσεις και φρέσκες ιδέες, αφού ανήκει σε εταιρία παραγωγής η οποία υλοποιεί οποιοδήποτε προσοδοφόρο project έχει σχέση με την παρουσία του στον χώρο της τηλεόρασης, του κινηματογράφου αλλά και του θεάτρου.

Απαντώντας στο ερώτημα γιατί δεν υπήρξε συνεπής σε ραντεβού που είχε για τη συμμετοχή του σε θεατρική παράσταση και αναχώρησε για το Αγιον Ορος χωρίς να ενημερώσει, απάντησε ότι τα τηλέφωνά του ήταν ανοιχτά και θα μπορούσε καθένας να επικοινωνήσει μαζί του. Οσο για την παρουσία του στο Περιβόλι της Παναγίας, μας ανέφερε πως είναι ένα ταξίδι που το πραγματοποιεί εδώ και σαράντα χρόνια και αγαλλιάζει η ψυχή του.

Ο Σταμάτης Γαρδέλης τοποθετήθηκε και για το επίκαιρο νομοσχέδιο που αφορά τον γάμο και την τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών, ξεκαθαρίζοντας ότι επικροτεί οτιδήποτε έχει σχέση με την αγάπη, ενώ τοποθετήθηκε απέναντι στις δηλώσεις του αγαπημένου Ελληνα ερμηνευτή Γιώργου Νταλάρα αναφορικά με τραγουδιστές που πρωταγωνιστούν σε διαφημίσεις, με τις οποίες συμφώνησε εν μέρει!

stamatis gardelis24014

Ο Σταμάτης είναι ένας γοητευτικός άντρας που θα παραμείνει πάντα το σύμβολο της γενιάς της δεκαετίας του ’80. Για εμένα, που είναι φίλος μου και τον γνωρίζω περισσότερο -πέρα από τα περιχαρακωμένα όρια μιας τυπικής δημοσιογραφικής συνέντευξης-, μπορώ ξεκάθαρα να πω ότι είναι πιο κατασταλαγμένος από ποτέ. Ωριμος, συνειδητοποιημένος, απερίσπαστος, δημιουργικός, το ίδιο ταλαντούχος και ωραίος.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...