Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Κατερίνα Ζαρίφη: «Νιώθω ότι δεν έχω ενηλικιωθεί ακόμα»

«Σταμάτησα το πρωινό, γιατί η υγεία μου από κάποιο σημείο και μετά παρέπαιε»

Η Κατερίνα Ζαρίφη, παραβρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «The 2Night Show» και παραχώρησε μια συνέντευξη.

Η γνωστή παρουσιάστρια – ραδιοφωνική παραγωγός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην εκπομπή της «Οδός Ζαρίφη 2», αλλά και στην προσωπικότητά της.

Στην αρχή της συνέντευξης, η Κατερίνα Ζαρίφη αναφέρθηκε στην επαγγελματική της πορεία, αλλά και στην προσωπικότητά της: «Δεν είναι ότι θέλω να αποδείξω ότι μπορώ να τα κάνω όλα καλά, απλώς νιώθω ότι δεν έχω ενηλικιωθεί ακόμα και αυτό το πράγμα μου συντηρεί τη νεότητα. Ούτε είμαι καλή διαχειρίστρια στα οικονομικά, δεν έχω βγάλει τρελά λεφτά, τα έχω διαλύσει όλα. Χύμα στο κύμα με τα οικονομικά. Το ραδιόφωνο είναι η δουλειά που ξέρω να κάνω καλά σε αυτή τη ζωή, είναι ο μόνιμος σύζυγος. Σταμάτησα το πρωινό, γιατί η υγεία μου από κάποιο σημείο και μετά παρέπαιε. Είναι από το μηδέν στο εκατό σε δευτερόλεπτα, μόλις λες την καλημέρα».

Στην συνέχεια, η γνωστή παρουσιάστρια – ραδιοφωνική παραγωγός αναφέρθηκε στην εκπομπή της «Οδός Ζαρίφη 2»: «Την έχουμε ιδρώσει τη φανέλα, το έχω αγαπήσει πολύ αυτό το project. Θέλαμε λίγο πρωτογενές υλικό στην ελληνική τηλεόραση. Δεν μας πηγαίνουν όλα καλά αλλά δεν έχουμε και κάποιο manual. Έχω ευχαριστηθεί δημιουργικότητα φέτος στην τηλεόραση.
Την είχα ξεχάσει. Πολλές φορές το καινούργιο μας σοκάρει, ευχάριστα ή δυσάρεστα. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να δώσει ο κόσμος μία ευκαιρία στην πλάκα το μεσημέρι. Δεν έχουν μπει ακόμα σωστά τα κομμάτια στο παζλ
αλλά έχουμε πολύ καλό υλικό».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα