Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025

Χριστίνα Παππά: Η «ψαρωτική» ανάρτησή της με το σκηνικό γάμου

«Ωραίο είναι να παντρεύεσαι… αλλά μακριά από μένα!» δήλωσε...

Επίτιμη διδάκτορας η Μαρία Φαραντούρη

Η τραγουδίστρια Μαρία Φαραντούρη αναγορεύτηκε σε επίτιμη διδάκτορα του Τμήματος Φιλολογίας και του Τμήματος Μουσικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής, προχθές, σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση στο Πανεπιστήμιο, στην οποία παρέστησαν αρκετοί πολιτικοί.

Μιχάλης Μητρούσης: «Τον Ιανουάριο γίνεται το ποινικό δικαστήριο για το τροχαίο και...

Για το τροχαίο που είχε σημειωθεί στη λεωφόρο Συγγρού, όταν ένα αυτοκίνητο παρέσυρε τη μηχανή του, τραυματίζοντάς τον σοβαρά, μίλησε ο Μιχάλης Μητρούσης.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Ασημίνα Ιγγλέζου: Η sexy πρωταθλήτρια ορεινού τρεξίματος έγραψε το πρώτο της παιδικό παραμύθι

Τι λέει στην «Espresso» η πρώην Survivor για το βιβλίο «Η Ασημένια στα μονοπάτια των θεών»

Παραμυθού Ασημίνα Ιγγλέζου! Ο πειρασμός του «Survivor 4» και πρωταθλήτρια μεγάλων αποστάσεων ορεινού τρεξίματος, η οποία κάνει συχνά άνω κάτω το Instagram με τις σέξι πόζες της, αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα της,

όχι όμως στον κόσμο του μόντελινγκ ή της τηλεόρασης, αλλά σε αυτών των παραμυθιών, γράφοντας μάλιστα το πρώτο της παιδικό παραμύθι με τίτλο «Η Ασημένια στα μονοπάτια των θεών», που κυκλοφορεί ήδη από τις εκδόσεις Διάνοια.

  • Από τον Βαγγέλη Καράλη

Μάλιστα, η παρουσίαση του βιβλίου της έγινε την περασμένη Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη και όσοι βρέθηκαν εκεί έμαθαν από πρώτο χέρι τις περιπέτειες μιας νεράιδας που τα βάζει με γίγαντες σε έναν αγώνα, στο βουνό των θεών, τον Ολυμπο. Η «Espresso», με αφορμή το νέο της εγχείρημα, μίλησε με την Ασημίνα Ιγγλέζου, με την ίδια να εξομολογείται τους λόγους που την οδήγησαν στη συγγραφή, ενώ αποκάλυψε εάν θα ξαναπήγαινε στο ριάλιτι επιβίωσης.

Πώς αποφάσισες να γράψεις παιδικό βιβλίο;

Πάντα μου άρεσε να γράφω. Τα τελευταία χρόνια είχα προτάσεις από εκδοτικούς οίκους ώστε να γράψω για τα αθλητικά μου δρώμενα, αλλά δεν με εξέφραζε αυτό. Μου άρεσε πιο πολύ η φαντασία και να απευθύνομαι σε παιδιά. asimina-igglezou-hot-photos-summer-2017-kanoni-8

Το βιβλίο αναφέρεται σε δική μου προσωπική ιστορία αναφορικά με το ξεκίνημά μου στο ορεινό τρέξιμο, το οποίο είναι πιο ανδροκρατούμενο και ειδικά πριν από δέκα χρόνια όταν ξεκίνησα. Υπήρχαν δυσκολίες ώστε να ενταχθώ στον χώρο, πόσο μάλλον για μια γυναίκα που έκανε φωτογραφίσεις και modelling. Στην Ελλάδα ήμασταν τέσσερις μόλις γυναίκες που κάναμε ορεινό τρέξιμο μεγάλων αποστάσεων. Υπήρχε μια αμφισβήτηση προς το πρόσωπό μου για το τι μπορώ να κάνω σε αυτόν τον χώρο.

Τι μηνύματα θέλεις να περάσεις στα παιδάκια που θα διαβάσουν το παραμύθι σου;

Να συνεχίζουν να κυνηγούν τα όνειρά τους και να μην κάνουν πίσω επειδή αμφισβητούνται.

Σκέφτεσαι να ακολουθήσεις το επάγγελμα της συγγραφέως;

Δεν το βλέπω ως επάγγελμα, αλλά είναι κάτι που με εκφράζει πολύ. Ηδη θα κυκλοφορήσει το δεύτερο βιβλίο μου, που είναι συνέχεια του πρώτου. Μεγαλώνοντας και έχοντας ηρεμήσει ως άνθρωπος, μου αρέσει πολύ να γράφω και σκέφτομαι να το συνεχίσω.

Είσαι πρωταθλήτρια ορεινού τρεξίματος, έχεις κάνει εντυπωσιακές φωτογραφίσεις ως μοντέλο και τώρα γράφεις και βιβλία. Μπορούν να συνδυαστούν όλα αυτά μαζί;

Μπορεί αυτά να φαίνονται αντίθετα στα μάτια κάποιων, αλλά θεωρώ πως όλα συνδυάζονται εάν τα κάνεις με αγάπη και πάθος.

Μέσα στο βιβλίο σου έχεις αποτυπώσει και εμπειρίες που έζησες στο «Survivor»;

Ναι, διότι και εκεί υπήρξαν στιγμές που ένιωσα απομόνωση και αμφισβήτηση.

Θα ήθελα να αλλάξουμε το κλίμα της κουβέντας μας και να πάμε στο «Survivor». Φέτος σου έγινε πρόταση για να πάρεις μέρος στον νέο κύκλο;

Οχι, δεν μου έγινε πρόταση, αλλά μου είχε γίνει πέρυσι και δεν προχώρησε για λόγους δικούς τους! Παρόλο που μου είχαν προτείνει να ξαναπάω, τελικά επέλεξαν κάποια άλλα άτομα.

Τον Αλέξη Παππά, που είναι φέτος στο reality και ήσασταν και μαζί στον ίδιο κύκλο το 2021, πώς τον σχολιάζεις που ξαναπήγε;

Ο Αλέξης έχει ένα ταλέντο ως ηθοποιός, επομένως ξέρει πώς να δώσει ένα ωραίο περιεχόμενο στους τηλεθεατές και να δημιουργεί καταστάσεις. Αυτό το προϊόν δεν είναι μόνο τα αγωνίσματα, είναι και οι προσωπικές σχέσεις που υπάρχουν μέσα στο παιχνίδι και αυτό θέλει να βλέπει ο κόσμος.

12_f4_igglezou_xionia

Θα συμμετείχες ξανά;

Δεν θα ήμουν αρνητική εάν οι υποχρεώσεις μου το επέτρεπαν και θα το έκανα για οικονομικούς λόγους.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...

Η εξομολόγηση της Νάντιας Κοντογεώργη για την υγεία της: «Πέρυσι ξεκίνησε η περιπέτειά μου»

Η Νάντια Κοντογεώργη αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας της και πόσταρε φωτογραφία της έξω από το νοσοκομείο.




Μποζουκια Αθηνα