Πέγκυ Ζήνα: «Με τον Γιώργο είμαστε 28 χρόνια μαζί και κατά καιρούς περνάμε κρίσεις»

«Πριν έρθει η Ηλέκτρα στη ζωή μας, αυτό ήταν η δική μου καριέρα και το δικό μου όνειρο, που ο Γιώργος το πονούσε πιο πολύ από εμένα»

Η Πέγκυ Ζήνα καλεσμένη της εκπομπής «Καλύτερα αργά» αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Γιώργο Λύρα και στις περιόδους που πέρασαν κρίση.

«Και να τσακωθούμε, μιλάμε πολύ. Είμαστε ο στίχος ή κι οι δυο μας ή κανείς. Κατά καιρούς περνάμε κρίσεις, απλώς εκτός του ότι αγαπιόμαστε πολύ και βαθιά, για αυτό είμαστε 28 χρόνια μαζί, έχουμε κάτι να μας ενώνει και που αγαπάμε κι οι δύο πάρα πολύ.

Πριν έρθει η Ηλέκτρα στη ζωή μας, αυτό ήταν η δική μου καριέρα και το δικό μου όνειρο, που ο Γιώργος το πονούσε πιο πολύ από εμένα.

Είναι αγαπημένος τρόπος έκφρασης το τραγούδι, αλλά αυτή τη δουλειά και τους ανθρώπους που την περιβάλλουν κατά το μεγαλύτερό τους ποσοστό -για να μην αδικήσω κάποιους που τους έχω εκτιμήσει πολύ- δεν τους εκτιμώ πάρα πολύ», ανέφερε η τραγουδίστρια.

Και συμπλήρωσε: «Όταν ήρθε η Ηλέκτρα στη ζωή μας και ήμασταν ήδη 15 χρόνια μαζί, ήρθε ένα πλάσμα που δίναμε και οι δύο τη ζωή μας για αυτό. Οπότε σε οποιαδήποτε καθημερινή, επαγγελματική διαφωνία, είχαμε πάντα κάτι να μας ενώνει πάρα πολύ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο