Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Πρώτη κοινή εμφάνιση Αλεξάνδρου – Ελληνίδου

Πρώτη κοινή κοσμική εμφάνιση για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και...

Βασίλης Σίμος: «Μαύρα» Χριστούγεννα για τον πρώην παίκτη του «Survivor»

Την ώρα που οι περισσότερες οικογένειες ετοιμάζονται να γιορτάσουν...

H Bάνα Μπάρμπα κοντά στους τροφίμους του Γηροκομείου Αθηνών

Ήταν μια χριστουγεννιάτικη αγκαλιά από εκείνες που δεν ξεχνιούνται....

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Σάλος στη Βρετανία με τους «αναίσθητους» Χάρι και Μέγκαν

Έξαλλοι είναι οι Βρετανοί

Έξαλλοι είναι οι Βρετανοί με τους «αναίσθητους» Χάρι και Μέγκαν, οι οποίοι άρπαξαν από τα μαλλιά την ευκαιρία να περπατήσουν σε ένα οποιοδήποτε κόκκινο χαλί και πόζαραν χαμογελαστοί δίπλα στον πρωθυπουργό της Τζαμάικα, που αποτελεί «κόκκινο πανί» για τη βασιλική οικογένεια, καθώς ετοιμάζεται να καταργήσει τη μοναρχία στη χώρα του.

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ βρέθηκαν στην πρεμιέρα της ταινίας «Bob Marley: One Love» στο Κίνγκστον της Τζαμάικας και περπάτησαν στο κόκκινο χαλί του Carib Theatre, με τη Μέγκαν να φοράει μαύρο σύνολο, το οποίο συνδύασε με χρυσά σκουλαρίκια. Αμέσως μετά πόζαραν δίπλα στον πρωθυπουργό Αντριου Χόλνες, ο οποίος ετοιμάζει δημοψήφισμα εντός του έτους για να καταργήσει τη μοναρχία στην Τζαμάικα, της οποίας βασιλιάς είναι ο Κάρολος.

Βρετανικές εφημερίδες, με πρώτες τις «Daily Mail» και «The Sun», καυτηρίασαν τα χαμόγελα των Χάρι και Μέγκαν, υπενθυμίζοντας την ένταση που επικράτησε το 2022 ανάμεσα στον Χόλνες και στους Ουίλιαμ και Κέιτ, όταν ο Χόλνες τους είπε ότι δεν θα γίνουν ποτέ βασιλείς της Τζαμάικας, καθώς μετά τον θάνατο της Ελισάβετ αποφάσισε ότι θα καταργήσει τη μοναρχία στη χώρα.

Τους κατηγόρησαν, δε, ότι είναι «αναίσθητοι», καθώς στήριξαν τον Χόλνες την ώρα που δεν έβγαλαν επίσημη ανακοίνωση στήριξης για την πριγκίπισσα Κέιτ, που είναι στο νοσοκομείο, και τον βασιλιά Κάρολο, που ετοιμάζεται για επέμβαση στον προστάτη.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...






Μποζουκια Αθηνα