Αδελφός της Κάτιας Νικολαΐδου: «Είναι 2,5 μήνες που έχει φύγει, αλλά θα είναι μέσα μου για πάντα»

«Δεν ήθελε να την επισκέπτονται στο νοσοκομείο το τελευταίο διάστημα»

Ο Τάκης Νικολαΐδης, αδερφός της αείμνηστης ηθοποιού Κάτιας Νικολαΐδου, παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Λίγες μέρες πριν συμπληρωθούν τρεις μήνες από τον θάνατό της, ο αδερφός της αείμνηστης ηθοποιού αναφέρθηκε στις τελευταίες στιγμές που πέρασαν, αλλά και στο δύσκολο διάστημα που ακολούθησε μετά τον χαμό της.

«Τρομερή η έλλειψή της, απλά αφήνω τον χρόνο να κυλάει. Είναι 2,5 μήνες που έχει φύγει, αλλά θα είναι μέσα μου για πάντα. Αυτό που μου λείπει πιο πολύ, είναι ότι δεν χτυπάει το τηλέφωνο με το όνομά της.

Για την μητέρα μου τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, δεν αντέχεται ο χαμός παιδιού» ανέφερε αρχικά ο Τάκης Νικολαΐδης.

Στην συνέχεια, ο αδερφός της ηθοποιού αποκάλυψε: «Όταν εγώ έκανα πρόταση στην Κάτια να βαφτίσει την κόρη μου ήταν στον πρώτο καρκίνο. Τότε κινδύνευσε να φύγει γιατί είχε πάθει μια πνευμονία. Τότε της είπα “δεν θέλω να φύγεις γιατί θέλω να βαπτίσεις το παιδί”. Δεν ξέρω αν πήρε δύναμη από αυτό αλλά έγινε καλά».

Στο τέλος, ο Τάκης Νικολαΐδης ανέφερε: «Έχω στιγμές που ξεσπάω αλλά όχι μπροστά στην οικογένειά μου. Ταξιδεύω πάρα πολύ για την δουλειά μου και εκεί είναι και οι ώρες που λυγίζω. Η Κάτια σαν άνθρωπος είχε τρομερή δύναμη και αισιοδοξία. Έδινε αγάπη σε όλους. Όσο η αδελφή μου νοσηλευόταν τους τελευταίους έξι μήνες στο νοσοκομείο, συμβούλευε καρκινοπαθείς μέσω μηνυμάτων χωρίς εκείνοι να γνωρίζουν ότι εκείνη περνάει τον δικό της Γολγοθά.

Δεν υπήρχε οικονομικό πρόβλημα, ζούσε στο Βέλγιο. Είχε μια σχέση εκεί πολλά χρόνια και της είχαν γίνει και κάποιες προτάσεις από εταιρείες και δούλευε εκεί. Το τελευταίο δίμηνο η Κάτια δεν ήθελε να την επισκέπτονται στο νοσοκομείο. Φυσικά υπήρχαν άνθρωποι που της είχαν σταθεί υπερβολικά».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.