Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Πένθος για τη Νικολέττα Ράλλη – Έφυγε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες βιώνει η Νικολέττα Ράλλη καθώς έχασε τον πατέρα της. Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες του και τον αποχαιρέτησε γράφοντας δυο λόγια.

Οριστικός χωρισμός για Λαγούτη – Φεντόρουφ: Το επιβεβαίωσε ο ηθοποιός

Ο Πέτρος Λαγούτης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τα δημοσιεύματα περί χωρισμού του με την Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ.

Σπόντα Λιάγκα για διάρκεια εκπομπής: «Ούτε εμάς θα καθόμουν να μας δω...

Ο Γιώργος Λιάγκας είναι ενοχλημένος με τη διάρκεια φέτος της εκπομπής του και με αφορμή τις δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά σύμφωνα με τις οποίες δεν βλέπει τηλεόραση βρήκε ευκαιρία να πετάξει τις σπόντες του.

Φίλιππος Ντε Γκρες – Νίνα Φλορ: Πολυτελείς διακοπές στο Μεξικό

Τις πολυτελέστατες διακοπές τους στο Μεξικό απολαμβάνουν η Νίνα Φλορ και ο Φίλιππος Ντε Γκρες, που συνεχίζουν να μοιράζονται στιγμές από την κοινή τους ζωή και τις εξορμήσεις τους στη φύση.

Κούστας και Μέρμηγκα στο παριζιάνικο show της Κριθαριώτη!

Η τσάντα της συζύγου που έβγαλε μάτια

Σε προάστιο της Αθήνας μετέτρεψαν την πόλη του φωτός οι Ελληνες εφοπλιστές, κοσμικοί και επιχειρηματίες που επισκέφθηκαν τις τελευταίες μέρες και νύχτες το Παρίσι για την Εβδομάδα Μόδας Υψηλής Ραπτικής.

Στο ντεφιλέ της Σήλιας Κριθαριώτη, που έγινε στο Pavillon Cambon Capucines, με τις haute couture δημιουργίες της διεθνούς φήμης σχεδιάστριας για την περίοδο Ανοιξη – Καλοκαίρι 2024 να είναι εμπνευσμένες από τη θάλασσα και με τη θρυλική Naomi Campbell να ανοίγει το σόου, μαζί με τα διάσημα μοντέλα Sofia Resing και Faretta, έδωσαν το «παρών» πολλές κομψές Ελληνίδες, ενώ στο πάρτι που ακολούθησε, όπως έχει γραφτεί, τραγούδησαν ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Καλομοίρα.

Αυτό όμως που συζητήθηκε στα κοσμικά πηγαδάκια των Αθηνών ήταν η παρουσία στην πρώτη σειρά, μαζί με την jet-setter Helen in Paris, της συζύγου του εφοπλιστή δρος Γιάννη Κούστα, Δήμητρας Μέρμηγκα – Κούστα, η οποία εντυπωσίασε με το dress code της και τις αναλογίες της, κρατώντας τη σπάνια μαύρη κροκό birkin τσάντα του οίκου Hermes, για την οποία υπάρχει λίστα αναμονής περισσότερο από πέντε χρόνια! Ορθιος πίσω της ο Γιάννης Κούστας παρακολούθησε το ντεφιλέ μαζί με τον σύζυγο της σχεδιάστριας Νίκο Τσάκο.

Το ζεύγος Κούστα όμως έδωσε το «παρών» και σε γκαλά που δόθηκε στο Παλάτι των Βερσαλιών με σκοπό την ανακαίνισή του, γιορτάζοντας τα 400 χρόνια της ένδοξης ιστορίας του, καθώς αποτελεί μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς. Στην πινακοθήκη που δημιούργησε ο Λουδοβίκος Φίλιππος στις Βερσαλίες έδωσαν επίσης το «παρών» από τον Τούρκο billionaire jet-setter και φιλέλληνα Σιρίλ Καραογλάν μέχρι τον εκκεντρικό αρχιτέκτονα Πίτερ Μαρίνο, ο οποίος έχει επιμεληθεί το σπίτι-έργο τέχνης των Κούστα στα νότια προάστια.

Ο Γιάννης Κούστας (στον κύκλο) και η σύζυγός του Δήμητρα Μέρμηγκα-Κούστα στην πρώτη σειρά παρακολουθούν το show της Σήλιας Κριθαριώτη

Παρά λοιπόν τις δικαστικές διαμάχες μεγατόνων με την πρώην σύζυγό του Σοφία Γιαννικοπούλου, ο Γιάννης Κούστας, ύστερα και από την απόρριψη της αγωγής που είχε καταθέσει η Γιαννικοπούλου, αξιώνοντας την «επιστροφή» σε εκείνη, μέσω της υπεράκτιας εταιρίας Odeon, ποσού ύψους 16.000.000, είχε τη διάθεση και τον χρόνο και για μοδάτες απολαύσεις στην πόλη του φωτός! Και γιατί να μην έχει άλλωστε τη διάθεση, αφού το δικαστήριο έκρινε πως τα χρήματα που, σύμφωνα με την ίδια, της είχε δωρίσει ο πρώην σύζυγός της, όταν οι πρώτες ρωγμές είχαν αρχίσει να εμφανίζονται στον γάμο τους, δεν της ανήκουν! Πάντως, η σκληρή δικαστική διαμάχη ανάμεσα στους δύο πρώην συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, μια και προσεχώς θα έχουμε νέα επεισόδια του πολύκροτου δικαστικού, επιχειρηματικού και κοσμικού σίριαλ!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».