Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Κούστας και Μέρμηγκα στο παριζιάνικο show της Κριθαριώτη!

Η τσάντα της συζύγου που έβγαλε μάτια

Σε προάστιο της Αθήνας μετέτρεψαν την πόλη του φωτός οι Ελληνες εφοπλιστές, κοσμικοί και επιχειρηματίες που επισκέφθηκαν τις τελευταίες μέρες και νύχτες το Παρίσι για την Εβδομάδα Μόδας Υψηλής Ραπτικής.

Στο ντεφιλέ της Σήλιας Κριθαριώτη, που έγινε στο Pavillon Cambon Capucines, με τις haute couture δημιουργίες της διεθνούς φήμης σχεδιάστριας για την περίοδο Ανοιξη – Καλοκαίρι 2024 να είναι εμπνευσμένες από τη θάλασσα και με τη θρυλική Naomi Campbell να ανοίγει το σόου, μαζί με τα διάσημα μοντέλα Sofia Resing και Faretta, έδωσαν το «παρών» πολλές κομψές Ελληνίδες, ενώ στο πάρτι που ακολούθησε, όπως έχει γραφτεί, τραγούδησαν ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Καλομοίρα.

koustas29014

Αυτό όμως που συζητήθηκε στα κοσμικά πηγαδάκια των Αθηνών ήταν η παρουσία στην πρώτη σειρά, μαζί με την jet-setter Helen in Paris, της συζύγου του εφοπλιστή δρος Γιάννη Κούστα, Δήμητρας Μέρμηγκα – Κούστα, η οποία εντυπωσίασε με το dress code της και τις αναλογίες της, κρατώντας τη σπάνια μαύρη κροκό birkin τσάντα του οίκου Hermes, για την οποία υπάρχει λίστα αναμονής περισσότερο από πέντε χρόνια! Ορθιος πίσω της ο Γιάννης Κούστας παρακολούθησε το ντεφιλέ μαζί με τον σύζυγο της σχεδιάστριας Νίκο Τσάκο.

koustas290141

Το ζεύγος Κούστα όμως έδωσε το «παρών» και σε γκαλά που δόθηκε στο Παλάτι των Βερσαλιών με σκοπό την ανακαίνισή του, γιορτάζοντας τα 400 χρόνια της ένδοξης ιστορίας του, καθώς αποτελεί μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς. Στην πινακοθήκη που δημιούργησε ο Λουδοβίκος Φίλιππος στις Βερσαλίες έδωσαν επίσης το «παρών» από τον Τούρκο billionaire jet-setter και φιλέλληνα Σιρίλ Καραογλάν μέχρι τον εκκεντρικό αρχιτέκτονα Πίτερ Μαρίνο, ο οποίος έχει επιμεληθεί το σπίτι-έργο τέχνης των Κούστα στα νότια προάστια.

koustas290142
Ο Γιάννης Κούστας (στον κύκλο) και η σύζυγός του Δήμητρα Μέρμηγκα-Κούστα στην πρώτη σειρά παρακολουθούν το show της Σήλιας Κριθαριώτη

Παρά λοιπόν τις δικαστικές διαμάχες μεγατόνων με την πρώην σύζυγό του Σοφία Γιαννικοπούλου, ο Γιάννης Κούστας, ύστερα και από την απόρριψη της αγωγής που είχε καταθέσει η Γιαννικοπούλου, αξιώνοντας την «επιστροφή» σε εκείνη, μέσω της υπεράκτιας εταιρίας Odeon, ποσού ύψους 16.000.000, είχε τη διάθεση και τον χρόνο και για μοδάτες απολαύσεις στην πόλη του φωτός! Και γιατί να μην έχει άλλωστε τη διάθεση, αφού το δικαστήριο έκρινε πως τα χρήματα που, σύμφωνα με την ίδια, της είχε δωρίσει ο πρώην σύζυγός της, όταν οι πρώτες ρωγμές είχαν αρχίσει να εμφανίζονται στον γάμο τους, δεν της ανήκουν! Πάντως, η σκληρή δικαστική διαμάχη ανάμεσα στους δύο πρώην συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, μια και προσεχώς θα έχουμε νέα επεισόδια του πολύκροτου δικαστικού, επιχειρηματικού και κοσμικού σίριαλ!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...