Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

«Καρφιά» κατά Κουτσελίνη: «Δεν μπορείς ξαφνικά να λες ότι η Σπυροπούλου είναι καταπληκτική»

«Δεν μπορώ να καταλάβω»

Μετά την προβολή του ρεπορτάζ για την πρώτη δημόσια συνάντηση της Ζήνας Κουτσελίνη και της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», η Φλορίντα Πετρουτσέλι θέλησε να τοποθετηθεί.

Η γνωστή παρουσιάστρια εξέφρασε την άποψή της για την συμφιλιώσει των δύο πρώην συνεργατών, ενώ έκανε λόγο για ρόλο από την μεριά της Ζήνας Κουτσελίνη.

«Είναι φοβερό ότι ανέβηκαν οι σφυγμοί της Ζήνας Κουτσελίνη και αγχώθηκε και χάρηκε ταυτόχρονα όταν είδε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά από δέκα χρόνια που δεν μιλούσαν. Δεν μπορώ να καταλάβω. Πες ότι είχες μία κακή στιγμή στην καριέρα σου γιατί δεν τα βρήκατε με έναν άνθρωπο και δεν ήταν καλές οι συνθήκες.

Πώς γίνεται μετά από δέκα χρόνια, όχι απλά να τον συγχωρείς, αλλά να λες ότι χάρις σε εκείνον η καριέρα μου ανοίχτηκε μπροστά στις κάμερες. Δεν έχει συμβεί στην καριέρα σου να πεις για έναν άνθρωπο για ποιο λόγο μου μίλησε έτσι και με στενοχώρησε;» είπε η Φλορίντα Πετρουτσέλι απευθυνόμενη στην Ελεονώρα Μελέτη.

«Δεν έχω σχέσεις με ανθρώπους του χώρου μας… Ο κάθε άνθρωπος διαχειρίζεται τις σχέσεις του με τους ανθρώπους διαφορετικά. Ένιωσα μία αμηχανία. Με ανθρώπους που με έχουν πληγώσει, δεν έχω σχέσεις και πολλά πολλά. Θα είμαι ευγενής. Αν θέλει κάποιος να μου ζητήσει συγγνώμη, δεν θα βγω σε καμία περίπτωση να πω ότι τον αγαπώ ή ότι του οφείλω κάτι. Θα αποφύγω να τον χαιρετήσω σε κάποια δημόσια εμφάνιση» απάντησε η Ελεονώρα Μελέτη.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...






Μποζουκια Αθηνα