Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Κατερίνα Καινούργιου: «Τον Λάμπρο Κωνσταντάρα δεν τον εκτιμώ, μιλάει χυδαία για ανθρώπους»

«Μιλάει ο άνθρωπος που καθημερινά ανοίγει έριδες και διχόνοιες. Σε καμία υπόληψη δεν τον έχω»

Με αφορμή την απάντηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα για τη συνέχιση της εκπομπής «Fay’s time» χωρίς τη Φαίη Σκορδά η Κατερίνα Καινούργιου τον «στόλισε» για τα καλά.

«Γεια σας, καλημέρα. “Fay’s time” χωρίς τη Φαίη μέρος τρίτο. Έχουμε πάρα πολλά θέματα και σήμερα όλων των ειδών. Μια παράκληση. Μην ανοίγουμε έριδες και διχόνοιες και ας είμαστε όλοι αγαπημένοι», είχε πει το μεσημέρι της Τετάρτης στην εκπομπή ο δημοσιογράφος.

Ακούγοντας τις δηλώσεις του η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε on air: «Μιλάει ο άνθρωπος που καθημερινά ανοίγει έριδες και διχόνοιες και τοποθετείται. Δεν τον έχω σε καμία εκτίμηση. Δεν τον έχω σε καμία εκτίμηση ενώ τους άλλους συνεργάτες τους εκτιμώ πάρα πολύ.

Ίσως όλο αυτό που είχε γίνει με τη Φαίη και είχα ενοχληθεί φέρει μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που μιλάει χυδαία για άλλους ανθρώπους.

Για μένα έχει μιλήσει με τα χειρότερα ενώ μέχρι πέρσι μου έστελνε αποθεωτικά μηνύματα. Δεν τον έχω σε καμία υπόληψη, καμία. Δε θέλω να μιλάω για τον Κωνσταντάρα».

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Το ένοχο παρελθόν της πριγκίπισσας Σοφίας της Σουηδίας με τον Επστάιν

Δεν είναι τυχαίο που η πριγκίπισσα Σοφία της Σουηδίας δεν πήγε την Τετάρτη στην τελετή απονομής των βραβείων Νόμπελ στη Στοκχόλμη,




Μποζουκια Αθηνα