Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Γιατί η «χρυσή» κληρονόμος των Λαμποργκίνι κινδυνεύει να χάσει μέρος της περιουσίας!

Ελε(κ)τροσοκ

Κινδυνεύει να χάσει μέρος της περιουσίας της η «δική μας» Ελέτρα Λαμποργκίνι, καθώς ξαφνικά εμφανίστηκε μια νέα «αδελφή» της που, κραδαίνοντας το «καλαμάκι των 1.000 μυστικών», της προκάλεσε «ηλεκτροσόκ» διεκδικώντας μερίδιο από την κληρονομιά του παππού της, ιδρυτή της Lamborghini.

  • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Η 35χρονη αισθητικός Φλάβια Μπορτζόνε είναι στα δικαστήρια με τον πατέρα της Ελέτρα, Τονίνο Λαμποργκίνι, ο οποίος τη μήνυσε για συκοφαντική δυσφήμηση όταν υποστήριξε δημόσια ότι είναι η «κρυφή» κόρη του και κατά συνέπεια εγγονή του ιδρυτή της Lamborghini Φερούτσιο Λαμποργκίνι.

lamporgini02024
Η 35χρονη αισθητικός Φλάβια Μπορτζόνε

Προ ημερών στην ακροαματική διαδικασία σε ιταλικό δικαστήριο η Μπορτζόνε κατέθεσε τα αποτελέσματα του πανεπιστημίου της Φεράρα που σύγκρινε το DNA της με το DNA της Ελέτρα Λαμποργκίνι και, σύμφωνα με τους δικηγόρους της, δείχνουν ότι «οι δύο γυναίκες είναι 100% αδελφές».

H Μπορτζόνε ισχυρίστηκε και στο δικαστήριο ότι στα τέλη της δεκαετίας του ’80 ο Τονίνο Λαμποργκίνι γνώρισε σε στάση λεωφορείου στο Μιλάνο τη μητέρα της, την τραγουδίστρια της όπερας Ροζάλμπα Κολόζιμο, και από τη σχέση τους γεννήθηκε η ίδια το 1988. Πριν από καιρό τα μέλη της οικογένειας Λαμποργκίνι αρνήθηκαν να δώσουν δείγμα DNA για να συγκριθεί με το DNA της αισθητικού που ήθελε να αποδείξει ότι είναι συγγενής τους και αυτόματα να αναγνωριστεί ως κληρονόμος του Φερούτσιο Λαμποργκίνι. Η Μπορτζόνε αντέδρασε προσλαμβάνοντας ιδιωτικούς ντετέκτιβ, οι οποίοι, ψάχνοντας στα σκουπίδια της κόρης του Τονίνο, Ελέτρα, βρήκαν ένα καλαμάκι με το οποίο η 29χρονη κληρονόμος είχε πιει frappuccino.

lamporgini020241
Η Ελέτρα Λαμποργκίνι

Από το σάλιο της στο καλαμάκι, το οποίο ο ιταλικός Τύπος αποκαλεί «το καλαμάκι των 1.000 μυστικών», απομονώθηκε DNA, το οποίο εστάλη στο πανεπιστήμιο της Φεράρα μαζί με δείγμα DNA της Μπορτζόνε. Οι επιστήμονες αποφάνθηκαν ότι τα δύο DNA «ταιριάζουν γενετικά». Οι δικηγόροι του Τονίνο Λαμποργκίνι ισχυρίστηκαν στο δικαστήριο ότι η ανάλυση των DNA δεν πρέπει να γίνει αποδεκτή ως αποδεικτικό στοιχείο, διότι το DNA της Ελέτρα ελήφθη παράνομα. Το ίδιο υποστηρίζουν για την «κασέτα» που παρουσίασε η Μπορτζόνε, στην οποία είχε ηχογραφήσει στα κρυφά τον Τονίνο να παραδέχεται ότι είχε ερωτική σχέση με τη μητέρα της.

Τα καλοκαίρια στη Μύκονο που ήταν η χαρά των παπαράτσι

Μόνιμος θαμώνας της Μυκόνου γίνεται κάθε καλοκαίρι η βαθύπλουτη κληρονόμος της Lamborghini Ελέτρα Λαμποργκίνι, η οποία δεν χάνει ευκαιρία να ξεσαλώσει στα beach bars του νησιού των ανέμων και να προκαλέσει «εγκεφαλικά» στους λουομένους τουρλώνοντας τα οπίσθιά της στην παραλία ή κάνοντας ηλιοθεραπεία topless. Η 29χρονη Ελέτρα, που από το 2019 κάνει καριέρα ως ποπ σταρ στην Ιταλία και υπήρξε μέλος της κριτικής επιτροπής στο «The Voice of Italy», συνοδεύεται στις διακοπές στη χώρα μας από τον σύζυγό της.

lamporgini020242

Ο 36χρονος Ολλανδός dj Afrojack, κατά κόσμον Νικ Λεονάρντους φαν ντε Βαλ, έγινε επισήμως ο άνδρας της ζωής της το 2020 σε μια φαντασμαγορική τελετή στη λίμνη Κόμο. Πέρυσι τον Αύγουστο τα βλέμματα των λουομένων «καρφώθηκαν» πάνω στα τουρλωμένα οπίσθια της Ελέτρα, ενώ έκανε ηλιοθεραπεία, και όσοι πιάστηκαν στα πράσα υποστήριξαν για ξεκάρφωμα ότι κοιτούσαν το τεράστιο τατουάζ που τα κοσμεί. Το καλοκαίρι του 2022 στην ξαπλώστρα πρωταγωνίστησε το γυμνό στήθος της, καθώς η «χρυσή» κληρονόμος προτίμησε να κάνει ηλιοθεραπεία topless.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....