Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου, 2026

Ζώδια Σαββάτου 7 Φεβρουαρίου 2026: Νέες ευκαιρίες στη δουλειά, φλερτ και αλλαγές

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2026ΚΡΙΟΣ: Αξιοποιείστε τη φαντασία σας και...

Βρήκαμε τον Γιάννη Λάτσιο να βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας

Ο Γιάννης Λάτσιος κομψά ντυμένος έκανε βόλτα στο κέντρο...

Η σόουμπιζ στη θεατρική αυλή της «Κυράς της Ρω»

Αποθέωση γνώρισε η «Κυρά της Ρω» στην πρεμιέρα της...

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

«Ένα ψυχικό τραύμα μου έμεινε από τον κεφτέ στο κεφάλι»

Ποια γνωστή παρουσιάστρια είναι η μικρούλα;

Το όμορφο κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος και παρουσιάστρια.

«Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένα κοριτσάκι ξανθό και γελαστό, περηφάνια και καμάρι των γονιών του στο Αίγιο. Ο μπαμπάς έδειχνε τη χαρά του κάνοντάς της όλα τα χατίρια και δουλεύοντας κάθε μέρα πολύ για να μην της λείψει τίποτα. Η μαμά ήταν η αυστηρή της ιστορίας, αποφασισμένη, πάση θυσία, να κρατάει τα γκέμια στην χαϊδεμένη», έγραψε η Νατάσα Ράγιου στο instagram κάτω από φωτογραφία που δημοσίευσε.

Και πρόσθεσε: «Στην πραγματικότητα την τσάντιζε η αδυναμία του μπαμπά, από φόβο μη γίνει κακομαθημένη και τον έψελνε συνέχεια. (Άλλωστε εκείνη είχε την δική της αδυναμία, τον μικρότερο, ξανθό, γαλανομάτη αδελφό)

Ένας από τους τρόπους επιβολής της μητρικής αυστηρότητας ήταν η αποκλειστική επιμέλεια της κόμης του κοριτσιού, καθιερώνοντας, σχεδόν μόνιμα, έναν κότσο στο κεφάλι, τον επονομαζόμενο “κεφτέ”.

Δείτε περισσότερα flashback θέματα πατώντας εδώ

“Κάνε κότσο τα μαλλιά σου να φανεί η αρχοντιά σου” ήταν -και καλά- το επιμύθιον. Με την αρχοντιά δεν ξέρω τι έγινε, ένα ψυχικό τραύμα όμως του έμεινε του κοριτσιού από τον κεφτέ στο κεφάλι».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Λιονάκη: «Μου είπε να πουλήσω το εξοχικό για να δώσει τα λεφτά στον παπά»

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη που δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι η κόρη της είναι μοναχή.