Δευτέρα, 9 Φεβρουαρίου, 2026

Στο Βέλγιο ο Τσιμιτσέλης, στην Ολλανδία ο Λιανός

Τι γίνεται με τον Γιώργο Λιανό και τον Γιάννη...

Χαμηλές πτήσεις για Καραβάτου το weekend στον ΑΝΤ1

Ζόρικα τα έχει βρει και η Κατερίνα Καραβάτου στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, και ίσως η Ελένη Τσολάκη τζάμπα θυσιάστηκε ως άλλη Ιφιγένεια.

«Grand Hotel»: Ο Πέτρος είναι έξαλλος και ξεσπάει στον Άρη

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Grand Hotel» ο Άρης ετοιμάζεται να φύγει κρυφά, αφού γράφει πρώτα ένα αποχαιρετιστήριο γράμμα στην Αλίκη.

Το σπίτι «φάντασμα» του Μάρκου Μπότσαρη

Στην καρδιά των Τζουμέρκων, στο ιστορικό χωριό Βουργαρέλι, υπάρχει...

Ψύχραιμη η αντίδραση του Τύπου για την περιπέτεια υγείας του

Συγκλονισμένες ήταν οι εφημερίδες της Βρετανίας, η «Mirror» κυκλοφόρησε  με πρωτοσέλιδο τίτλο «Το σοκ»

Στα πρωτοσέλιδα των μεγαλύτερων εφημερίδων του πλανήτη φιγούραρε  η είδηση ότι ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο.

«Παγκόσμια συγκίνηση: ο βασιλιάς Κάρολος ΙΙΙ έχει καρκίνο» έγραψε στο πρωτοσέλιδό της η ισπανική «El Dia», ενώ η ιταλική «Corriere della Sera» είχε για πρωτοσέλιδο τίτλο «Ο βασιλιάς Κάρολος έχει καρκίνο – Σοκ στη Βρετανία».

Παρόμοιο τίτλο είχε και η γερμανική «Bild», ενώ η επίσης γερμανική «Morgen Post» χρησιμοποίησε στο πρωτοσέλιδό της τον πηχυαίο τίτλο «Μεγάλη ανησυχία για τον Βρετανό βασιλιά».

Μέγκαν Μάρκλ και πρίγκιπας Χαρι

Η είδηση φιγούραρε, επίσης, στο πρωτοσέλιδο της αραβικής εφημερίδας «Asharq Al-Awsat», ενώ η βραζιλιάνικη «O Globo» είχε τίτλο «Ο βασιλιάς δίνει μάχη με τον καρκίνο». «Διάγνωση καρκίνου αναγκάζει τον βασιλιά να αφήσει στην άκρη τα καθήκοντά του» έγραψε η καναδική «National Post».

prigipas karolos koronoios

Συγκλονισμένες ήταν οι εφημερίδες της Βρετανίας, η «Mirror» κυκλοφόρησε  με πρωτοσέλιδο τίτλο «Το σοκ», ενώ πιο ψύχραιμες η «Times» και η «Daily Telegraph» είχαν τίτλο «Ο βασιλιάς έχει καρκίνο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαζύγιο για την Ειρήνη Μερκούρη; «Πόσο λίγος είσαι; Θα πάρεις σύντομα αυτό που αξίζεις δειλέ»

Η Ειρήνη Μερκούρη είναι παντρεμένη με τον γιατρό Γιάννη Κουτσόπουλο εδώ και δέκα χρόνια ενώ το 2024 απέκτησαν την κόρη τους.

Πένθος για τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος περνάει δύσκολες στιγμές καθώς έφυγε από τη ζωή

Νέο ζευγάρι στην ελληνική showbiz: Είναι ηθοποιοί, κρύβουν τον έρωτά τους, αλλά συγκατοικούν

Ο Δημήτρης Καπετανάκος, παρότι έχει διαγράψει σταθερή πορεία στην...

Ο ευγενής Αθηναίος που δάμασε τα κύματα αλλά όχι τον καρκίνο

Επιφανής Αθηναίος, γόνος old money οικογένειας, με εντιμότητα, ευγένεια...

Σπαρακτικό αντίο στον Γιώργο Μάρκου: Έφυγε στα 58 ο διευθυντής του MAD TV

Ο στιχουργός Ηλίας Φιλίππου γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο...

Αφοπλιστικός ο Γιώργος Παπαστεφάνου: «Ο Μάνος Χατζιδάκις υπήρξε από τους έρωτες της ζωής μου»

Με λόγια γεμάτα μνήμες, ο Γιώργος Παπαστεφάνου μίλησε στην...