Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Μαριάννα Τουμασάτου: «Στο σχολείο έκανα bullying. Πρέπει να έρθουν να μου χώσουν μια σφαλιάρα»

«Ναι, είμαι κοντή, αλλά δεν δικαιούσαι να με λες κοντοστούπα»

Η Μαριάννα Τουμασάτου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε πως έκανε bullying σε συμμαθητές της στο σχολείο, αναφέρθηκε στην κόρη της αλλά και στη σημερινή κοινωνία.

MARIANNA TOUMASATOU77072

«Παρότι ήμουν φασαρίας, να σημειώσω ότι στο σχολείο είχα περάσει εκπληκτικά. Ήμουν όλη την ώρα μισή ώρα στην εφημερίδα, μισή ώρα στο θεατρικό, μισή ώρα και έφευγα. Οι καθηγητές μου με αγαπούσαν πολύ. Παρά το γεγονός ότι δεν ήμουν το πιο εύκολο παιδί, δεν είχα αγένεια, δεν είχα την πρόθεση να ενοχλήσω. Το όριο και η αγάπη ήταν αυτά που έμαθα από την οικογένειά μου.

Διαβάστε επίσης: Η Μαριάννα Τουμασάτου αποκάλυψε με ποιον παρουσιαστή υπήρξε ζευγάρι

Γυρνούσα πάντα πιο αργά από τα κορίτσια της γειτονιάς. Γυρνούσαν στις 22:00, εγώ γύρναγα 01:00. Ήμουν πιο άξια εμπιστοσύνης συμπεριφοράς εγώ από τα περισσότερα κορίτσια. Παρότι γύρναγα στη 01:00, πήγαινα και χόρευα. Δεν έκανα κάτι που την επόμενη ημέρα ντρεπόμουν να σου πω ότι έκανα. Θεωρούταν λίγο αλήτικη συμπεριφορά, όμως επειδή είχα μάθει το όριο από το σπίτι μου. Η μάνα μου μπορούσε να με μαλώσει για κάτι, εάν διανοείτο όμως κάποιος από απέναντι να πει κάτι, μπορεί και να μην είχε τα ματάκια του ο άνθρωπος.

Διαβάστε επίσης: Μαριάννα Τουμασάτου: «Έγινα δωρήτρια σώματος και οργάνων»

MARIANNA TOUMASATOU77109
Μια μέρα λέει μία της μάνας μου: “Χθες την Μαριάννα την έφερε ένας νεαρός στο σπίτι το βράδυ”. “Ναι”, λέει η μαμά μου, “την περίμενε να μπει στην πολυκατοικία;”. Της λέει “ναι”. Αν δεν την περίμενε να μπει στο σπίτι θα είχαμε πολύ σοβαρό πρόβλημα. Δεν γύρισαν να της ξαναπούν τίποτα. Η μάνα μου ήξερε τι κόρη έχει μεγαλώσει».
toumasatou

Αναφέρθηκε επίσης στην κόρη της και στα όρια που της έχουν βάλει ως γονείς. «Το παιδί ήξερε πάντα ότι κι εμείς λογοδοτούμε απέναντί της. Αυτή είναι η σχέση που μπορείς να ισορροπήσεις, να ξέρεις και να ξέρουμε. Καμιά φορά μου έλεγε ”γιατί βγάζεις φωτογραφία με τους ξένους ανθρώπους;”. Αυτό δεν μπορούσε να καταλάβει. Της εξηγήσαμε κάποια στιγμή, δεν της κάνει καμία εντύπωση τώρα».

Διαβάστε επίσης: Μαριάννα Τουμασάτου: «Γέννησα την κόρη μου στα 43, δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι ήμουν μεγάλη»
 

MARIANNA TOUMASATOU77146

Όπως αποκάλυψε η ίδια έκανε bullying στο σχολείο κάτι που σήμερα μετανιώνει. «Πρέπει να έρθουν παιδιά από το σχολείο μου και να μου χώσουν από μία σφαλιάρα το καθένα. Έχω κάνει bullying, όχι από πρόθεση, αλλά η δική μου γενιά θεωρούσε ότι μπορεί αν πει ”άντε ρε κούτσαυλε” εάν είχε ο άλλος πρόβλημα με το πόδι του. Τώρα δεν διανοείσαι να το πεις, γιατί είσαι ηλίθιος αν το πεις. Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να ασχολείσαι με τη ζωή του άλλου. Εμένα μου έλεγαν “άντε μωρή κοντοστούπα”, που θεωρούσα ότι είναι κανονικό. Ναι, είμαι κοντή, αλλά δεν δικαιούσαι να με λες κοντοστούπα. Μπορεί αν γινόμουν μεγαλύτερος τσαμπουκάς επειδή μου έλειπαν και 10 πόντοι».

toumasatou2802 1200x685 1

Και έκλεισε σχολιάζοντας για τη σημερινή εικόνα της κοινωνίας. «Ασχοληθήκαμε πολύ με το εγώ μας, όχι με τις ανάγκες των γύρω μας. Το ότι δεν βαφτίζονται παιδιά μου φαίνεται, ανόητο. Μου φαίνεται πάρα πολύ αστείο και διπρόσωπο το ότι ξαφνικά μας πονάει τόσο πολύ για τα παιδιά των ομόφυλων ζευγαριών, η ψυχολογία τους και δεν έχουμε ασχοληθεί με τα παιδιά που πνίγονται ακόμη στο Αιγαίο. Δεν έχω δει κανέναν να κοπανιέται για τα παιδάκια που έχουν βιαστεί και έχουν κακοποιηθεί. Μόνο τα παιδιά των ομοφυλόφιλων θα καταστραφούν; Ότι τι;

toumasatou

Πιο καλά περάσαν τα παιδάκια που βιάστηκαν; Είμαστε της πλάκας άνθρωποι. Πρέπει να βγούμε στους δρόμους και να σταματήσουμε τον φασισμό που ζούμε. Είναι φασισμός να μου πεις εάν θα πάω σε δημόσιο ή ιδιωτικό. Δεν μπορείς να μου πάρεις το δικαίωμα στη μόρφωση. Γιατί με αυτό τον τρόπο οδηγείς τα παιδιά των πλουσίων να έχουν τη δυνατότητα να σπουδάσουν σε βάθος χρόνου και το παιδί του μεροκαματιάρη να παραμείνει μεροκαματιάρης για να μπορείς να τον ορίζεις. Δεν μπορεί ξαφνικά να έχουμε πάθει τέτοια τύφλωση».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Ο έρωτας της Mel B με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια

Στον μεγάλο έρωτά της με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια αναφέρθηκε...