Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

H Bάνα Μπάρμπα κοντά στους τροφίμους του Γηροκομείου Αθηνών

Ήταν μια χριστουγεννιάτικη αγκαλιά από εκείνες που δεν ξεχνιούνται....

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

«Άγιος έρωτας»: Η Χλόη πληροφορείται τον θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω...

Η Χλόη πληροφορείται το θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω στον πατέρα Νικόλαο στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας»

Θεοφανία Παπαθωμά – Πασχάλης Τσαρούχας: Έξοδος με τον 19χρονο γιο τους

Ο Πασχάλης Τσαρούχας και η Θεοφανία Παπαθωμά υπήρξαν παντρεμένοι και έχουν αποκτήσει έναν γιο τον Αχιλλέα.

Συντετριμμένες οι κόρες του Βαγγέλη Ρωχάμη στην κηδεία του

Δύσκολες στιγμές για την οικογένειά του

Το τελευταίο αντίο είπαν το πρωί της Πέμπτης στον Βαγγέλη Ρωχάμη συγγενείς και φίλοι στη Χαλκίδα.

Ο Έλληνας «πεταλούδας» έφυγε στα 73 του μετά από ανακοπή καρδιάς ενώ έκανε αιμοκάθαρση στο νοσοκομείο.

Οι κόρες και η αδελφή του συντετριμμένες έφτασαν στην εκκλησία για να συνοδεύσουν τη σορό του στην τελευταία του κατοικία. Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» ήταν εκεί και τα κατέγραψε όλα.

Ο Ελληνας ποινικός, που έγραψε ιστορία στα αστυνομικά χρονικά και γέμιζε σελίδες εφημερίδων με ληστείες και κινηματογραφικές αποδράσεις, χωρίς όμως να έχει προκαλέσει στις εγκληματικές πράξεις όπου συμμετείχε απώλεια ανθρώπινης ζωής, είχε βρει μια ιδιότυπη αποδοχή από την ελληνική κοινωνία.

Εχοντας ένα ογκωδέστατο ποινικό μητρώο, με καταδίκες για ληστείες, κλοπές, φθορές ξένης ιδιοκτησίας, οπλοφορία και παράνομη οπλοχρησία, είχε ανακηρυχθεί ο μετρ των αποδράσεων τις δεκαετίες του ’80 και του ’90.

Διαβάστε επίσης: Η κόρη του Βαγγέλη Ρωχάμη εξομολογείται πώς ήταν η ζωή της με έναν πατέρα δραπέτη

Ο «Πεταλούδας» πέρασε 22 ολόκληρα χρόνια στις φυλακές χωρίς να έχει οποιαδήποτε κατηγορία για αιματοκύλισμα και έζησε 31 χρόνια κυνηγητού με τις Αρχές στην παρανομία. «Από όλες τις φυλακές έχω αποδράσει, εκτός από τις Φυλακές Πατρών. Εκεί πέρασα δυόμισι χρόνια στην απομόνωση και ήταν αδύνατο να το σκάσω» είχε πει ο «Πεταλούδας» για τα χρόνια της δράσης του.

Διαβάστε επίσης: «Λύγισε» η αδελφή του Βαγγέλη Ρωχάμη on camera για την απώλειά του

Ήταν κυρίως ληστής τραπεζών, με την ιδιαιτερότητα ότι μοίραζε χρήματα από τη λεία του σε παιδιά οικογενειών με προβλήματα βιοπορισμού, ενώ μπαινόβγαινε στα σωφρονιστικά καταστήματα με τους πιο ευφάνταστους τρόπους, πότε μεταμφιεσμένος σε δικηγόρο και πότε σαν επισκεπτήριο κρατουμένου.

Ο ίδιος, χρόνια μετά, θυμάται την πιο «επικερδή» ληστεία του, με λεία 60.000.000 δραχμές (περίπου 177.000 ευρώ), από τα οποία δεν του έμεινε δεκάρα. «Τα έτρωγα, τα έδινα… είχα βοηθήσει παιδάκια που είχαν καψίματα και ήθελαν πλαστικές και άλλα που χρειάζονταν εγχειρήσεις» είχε πει.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...






Μποζουκια Αθηνα