Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: «Όταν χώρισα ήμουν σε κατάθλιψη τρία χρόνια»

«Χώρισα και με αυτόν τον τρόπο θα έχανα τη μισή ζωή του παιδιού μου»

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στο διαζύγιό της και στο πώς το αντιμετώπισε.

«Δεν ήμασταν ποτέ παντρεμένοι, δεν ήταν διαζύγιο. Όταν, όμως, χώρισα, ήμουν σε κατάθλιψη τρία χρόνια γιατί δεν χώρισα μόνο από τον πατέρα της Μελίνας. Χώρισα και με αυτόν τον τρόπο θα έχανα τη μισή ζωή του παιδιού μου. Στην Σουηδία τα μοιραζόμαστε τα παιδιά. Μία εβδομάδα είναι στον μπαμπά και μία στη μαμά.

Αναγκαστικά έπρεπε να είμαι πολύ στρατηγική και να φροντίσω αυτός ο άνθρωπος, ο οποίος ήταν καλός και χρυσός. Έπρεπε να γίνει ο καλύτερός μου φίλος. Δεν είχα άλλη επιλογή. Στην Σουηδία γίνεται αυτόματα η συνεπιμέλεια. Είμαστε μία πάρα πολύ πολιτισμένη και προοδευτική κοινωνία στην οποία όλοι αυτομάτως μοιράζονται την επιμέλεια των παιδιών».

Και πρόσθεσε μιλώντας στην εκπομπή «Breakfast@star»: «Η παρουσίαση πρωινής εκπομπής ήταν κάτι τελείως μοναδικό και διαφορετικό. Ένα μικρό σοκ γιατί δεν είχα κάνει κάτι παρόμοιο. Μου έμαθε πάρα πολλά πράγματα, που δεν τα ήξερα καν.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η πανέμορφη κόρη της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου

Δεν νομίζω ότι ήμουν πάρα πολύ καλή στη δουλειά μου. Θυμάμαι ότι κάποιος μου είπε: κάνε λίγο τη χαζή. Του λέω πως γίνεται; Όχι (σ.σ. δεν θα το έκανα ξανά). Δεν μου ταιριάζει, θέλω να κάνω άλλου είδους τηλεόραση».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό