Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Αθηνά Οικονομάκου: Αμετανόητη η ηθοποιός παρά το κράξιμο για νεοπλουτισμό

Tα εγκαίνια ξενοδοχείου και η συναυλία της Jennifer Lopez

Τι και αν έχει ακούσει τα εξ αμάξης αυτές τις ημέρες! Η αμετανόητη Αθηνά Οικονομάκου συνεχίζει να ζει τον μύθο της στο Ντουμπάι, βομβαρδίζοντας το Instagram με βίντεο και φωτογραφίες από την παραμονή της στο χλιδάτο ξενοδοχείο «One & Only One Za’abeel» που έκανε χολιγουντιανά εγκαίνια με καλεσμένη την Jennifer Lopez και διάσημους djs!

oikonomakou120243
Η Jennifer Lopez στη σκηνή για τη συναυλία των εγκαινίων του ξενοδοχείου
«One & Only One Za’abeel»

Τα εγκαίνια, άλλωστε, ήταν και ο λόγος για τον οποίο η ηθοποιός – infuencer ήταν καλεσμένη μετά του συζύγου της Φίλιππου Μιχαλόπουλου, χωρίς να είναι όμως οι μοναδικοί Ελληνες καλεσμένοι, μια και στο χλιδάτο event το «παρών» έδωσαν η Βίκυ Καγιά, ο ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης και ο P.R. manager Χάρης Ντάβλας!

Οι αναρτήσεις

Η Αθηνά Οικονομάκου, λοιπόν, που δείχνει να αγνοεί ή να μην επηρεάζεται από τα αρνητικά σχόλια που έχουν συγκεντρώσει οι τελευταίες αναρτήσεις της στο Instagram, συνεχίζει τους βομβαρδισμούς χλιδάτων αναρτήσεων από το υπερπολυτελές ξενοδοχείο όπου διαμένει παρά τον ντόρο!

oikonomakou120244
Με εντυπωσιακό μάξι φόρεμα στο happening του PR manager Χάρη Ντάβλα για την ονομαστική του εορτή

Μάλιστα, εκτός από τις φωτογραφίες και τα βίντεο στην πισίνα, η Οικονομάκου μάς πληροφόρησε πόσο καλά πέρασε στη συναυλία τής Lopez, που έγινε στο πλαίσιο των εγκαινίων του ξενοδοχείου και η οποία συνοδεύτηκε και από ένα ξέφρενο πάρτι, με τους διάσημους djs Mark Ronson και Idris Elba στα decks, ενώ φορώντας ένα εντυπωσιακό maxi φόρεμα έδωσε το «παρών», όπως και η υπόλοιπη made in Greece παρέα, στο happening που έκανε ο Χάρης Ντάβλας για τη γιορτή του! Οσον αφορά την πρωταγωνίστρια της σειράς «Ο πρώτος από εμάς», όμως, αυτή δεν δείχνει να ιδρώνει το αυτί της από το κράξιμο που τρώει! Ενα κράξιμο που δεν εστιάζεται στο ταξίδι της (δεν πέφτει λόγος, άλλωστε, σε κανέναν το πού και πώς θα πάει), αλλά στην επίδειξη νεοπλουτισμού που κάνει μέσω του λογαριασμού της στο Instagram!

oikonomakou12024
Χάρης Ντάβλας, Βίκυ Καγιά, Αθηνά Οικονομάκου και Αλκίνοος Αλμπάνης με μία φίλη τους στο ξενοδοχείο «One & Only One Za’abeel»

Οπως γράψαμε και στο φύλλο του Σαββατοκύριακου, η Οικονομάκου προκαλεί μέσα σε διάστημα επτά μηνών τη μήνιν των ακολούθων της! Μετά το «φάουλ» του Αυγούστου, όταν η δημοφιλής ηθοποιός εν μέσω των πυρκαγιών που έκαναν στάχτη τη μισή Ελλάδα είχε τη φαεινή ιδέα να πεταχτεί μέχρι τη Μύκονο για να διαφημίσει πολυτελές ξενοδοχείο του νησιού, ανεβάζοντας και τα σχετικά βίντεο χλιδής στο Instagram, ξαναχτύπησε, αυτή τη φορά από το εξωτικό και απλησίαστο για την πλειονότητα των Ελλήνων Ντουμπάι, που είναι όμως ο αγαπημένος προορισμός influencers, wannabe μοντέλων μετά των φραγκάτων συνοδών τους… και πάει λέγοντας!

oikonomakou120242
Με ροζ ολόσωμο μαγιό στη σουίτα του ξενοδοχείου όπου διαμένει

Αυτό, λοιπόν, που δεν άρεσε στους ακολούθους της ήταν ότι καμαρώνει επιδεικνύοντας στα social media τη χλιδή και τον νεοπλουτισμό, σε μια εποχή κατά την οποία, έτσι όπως πάει, οι Ελληνες θα γίνουν… δολοφόνοι για λίγα κιλά λάδι! «Απαράδεκτο και προκλητικό, φτάνει», «Πόσο σου αρέσει να επιδεικνύεις τα πλούτη σου;», «Οι πραγματικά πλούσιοι ποτέ δεν κάνουν επίδειξη του πλούτου τους! Επίδειξη πλούσιας ζωής κάνουν κάποιοι νεόπλουτοι που βρέθηκαν ξαφνικά με χρήματα εξαιτίας, π.χ., ενός καλού γάμου», «Κλάψτε, φτωχοί! Αυτό έπρεπε να βάλεις για τίτλο», «Να μη σε… χωράει το σπίτι σου και να είσαι μονίμως… εκτός! Τι κρίμα..!» είναι ορισμένα από τα πιο ενδεικτικά που αλιεύσαμε από τον λογαριασμό της πρωταγωνίστριας.

oikonomakou120241
Ανέμελο made in Greece παρεάκι στο χλιδάτο Ντουμπάι

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...