Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Λαμπερή πρεμιέρα για ένατη χρονιά για τα «Χριστούγεννα του Σκρουτζ»

Με κατάμεστο θέατρο και αδιάκοπο χειροκρότημα έγινε για 9η...

Γιορτινό «δώρο» στην Κάιλι Μινόγκ

Για πρώτη φορά στην καριέρα της, που άρχισε τη...

Κουκουράκης και Χάσκα τα… τσούγκρισαν στο Ιnstagram

Τηλεοπτικοί εραστές ναι... αλλά στην πραγματικότητα unfollow! Δύσκολα θα...

Πέννυ Ρόγκα στο PS Blog: «Υπήρξαν φίλοι μου που εξαφανίστηκαν όταν νόσησα...

Ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που η...

Έξαλλος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με τον Πάνο Βλάχο: «Πρέπει να προσέχουμε τι λέμε δημόσια»

«Αφού είναι τόσο επαναστάτης ο Πάνος Βλάχος, να βγει να μας πει τι εννοούσε»

Ξέσπασε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος κατά την διάρκεια της εκπομπής «Ελένη». Αφορμή στάθηκε η αλλαγή στον στίχο που έκανε ο Πάνος Βλάχος «μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε», κατά την διάρκεια της παράστασής του στο κέντρο όπου εμφανίζεται.

«Στο πλαίσιο της τέχνης ή της σάτιρας, μπορείς να λες ότι θες; Εγώ κατάλαβα προτροπή, όχι για φόνο. Όταν ακούω “βάλτε σε ένα σάκο έναν άνθρωπο” εγώ καταλαβαίνω πτώμα. Ακούω και αυτό που λέτε εσείς, ότι και οι δύο στο ίδιο σακί…» ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Στην συνέχεια, ο γνωστός παρουσιαστής – ραδιοφωνικός παραγωγός πρόσθεσε: «Ο ίδιος ο κύριος Βλάχος λέει “δεν είναι το χιούμορ και η σάτιρα που γεννούν τη βία”, άρα δεν το αρνείται, δεν λέει ότι δεν είπα αυτό. Λέει ότι στο πλαίσιο του χιούμορ και της σάτιρας, είπα αυτό που ήθελα να πω. Και εφόσον αυτό γίνεται στο πλαίσιο χιούμορ και σάτιρας, δεν υποκινεί βία. Πρέπει να προσέχουμε τι λέμε δημόσια. Δεν μπορείς να λες διφορούμενα πράγματα, πες το…  Και αφού είναι τόσο επαναστάτης ο Πάνος Βλάχος, να βγει να μας πει τι εννοούσε».

Διαβάστε επίσης: Ο Χάρης Τζωρτζάκης ξέσπασε στο «Πρωινό»: «Πρέπει να είστε ικανοποιημένοι που πέρασε η λογοκρισία»

Στο τέλος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος συμπλήρωσε: «Το σύστημα που λέει ότι χτυπάει ο Πάνος Βλάχος, το σύστημα αυτό υπηρετεί μέχρι τώρα. Τώρα, τα τελευταία τρία χρόνια είναι που κάνει την παράσταση “Ο θάνατος ενός αναρχικού”. Ποιο σύστημα πολεμάει; Αφού το σύστημα αυτό ήταν, στη Μουρμούρα έπαιζε, μια τηλεόραση συγκεκριμένη, αυτό το σύστημα. Δεν μπορώ εγώ αυτό το πράγμα που ξαφνικά υπηρετούμε μια κατάσταση, η οποία μπορεί και να βολεύει».

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...






Μποζουκια Αθηνα