Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

H κόρη της Βόσσου χώρισε ξαφνικά από τον έγκλειστο Β. Δημάκη

Το γεμάτο δάκρυα τέλος του συμφώνου συμβίωσης ανήμερα των γενεθλίων της

Χάρισε στη σύζυγό του Ερασμία Μάνου την… ελευθερία της ο έγκλειστος των Φυλακών Κορυδαλλού Βασίλης Δημάκης, και μάλιστα ως δώρο ανήμερα των γενεθλίων της, κάνοντας την αναγγελία του διαζυγίου στον λογαριασμό που διατηρεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

  • Από τη Νάντια Αλεξίου

Ανήμερα των γενεθλίων της, η στιχουργός Ελευθερία Μάνου, κόρη της τραγουδίστριας Σοφίας Βόσσου και του Θεοφάνη Μάνου, έλαβε τις ευχές από τον έγκλειστο των Φυλακών Κορυδαλλού και την αναγγελία του χωρισμού τους εννέα μήνες μετά τη σύναψη συμφώνου συμβίωσης μεταξύ τους. Την απόφαση, που είναι κοινή, δημοσιοποίησε και η στιχουργός Ερασμία Μάνου.

vossou190242
Η Ερασμία Μάνου και η μητέρα της, Σοφία Βόσσου

Στη σχετική ανάρτηση, ο Βασίλης Δημάκης έδωσε… λυρικό ύφος στον χωρισμό μέσα από ένα ποίημα. «Tελείωσε… κι η αγάπη έπαψε, έσταξε δάκρυα η καρδιά κι έκλαψε, μα δεν τελειώνει η αγάπη κι είν’ αλήθεια, τελειώνει μόνο στα κακά τα παραμύθια. Κάποιες φορές πρέπει να κάνεις το σωστό, να “υπακούς” στα θέλω άλλων, γιατί αυτό… σε έχει κάνει να ‘χεις ήδη αποφασίσει, σαν να μη νοιάζεσαι η καρδιά αν θα ραγίσει. Σ’ ευχαριστώ για όσο υπήρξες στη ζωή μου, για όσα υπέροχα διδάχτηκε η ψυχή μου, δεν σ’ αδικώ κι ούτε ποτέ μου θα σε κρίνω, γιατί η αγάπη μια είν’ αγκάθι, μια κρίνο. Κι αν σου τελείωσε η αγάπη δεν πειράζει, εγώ θ’ αράζω στης καρδιάς σου το πρεβάζι, γιατί αυτό που απ’ όλα πιότερο με νοιάζει είναι να πάψω ν’ αγαπώ ό,τι σου μοιάζει» έγραψε ο Δημάκης και εξήγησε ότι κάλεσε τον συμβολαιογράφο για να λυθεί το σύμφωνο συμβίωσης, επικαλούμενος αυστηρά προσωπικούς λόγους των δύο.

«Επίσης εύχομαι, σήμερα που είναι η γενέθλια ημέρα της, να τα εκατοστήσει, να παλεύει για ό,τι αγαπάει, να είναι πάντα γερή, δημιουργική και με ελεύθερη βούληση!» ευχήθηκε στην πρώην σύζυγό του. Η Ερασμία Μάνου σε δική της ανάρτηση αναφέρθηκε στον χωρισμό της: «Αναφορικά με τον χωρισμό μας με τον Βασίλη, που γνωστοποιήθηκε χθες από τον ίδιο, θα μου επιτρέψετε να μην πω τίποτα. Βλέπετε, πάντα μου ήταν εύκολο να μοιράζομαι τη χαρά μου, αλλά τον πόνο μου μού αρέσει να τον περνάω μόνη μου, στη σιωπή. Σας αγαπώ πολύ όλους!».

vossou190241
Ο Βασίλης Δημάκης

Ο αρραβώνας τους, τον Μάιο του 2023, έγινε στις Φυλακές Κορυδαλλού με ειδική άδεια, παρουσία της μητέρας της, Σοφίας Βόσσου, με την Ερασμία Μάνου και τον Βασίλη Δημάκη να υπογράφουν σύμφωνο συμβίωσης, ενώ είχαν εκφράσει την επιθυμία να αποκτήσουν παιδιά. Ο Βασίλης Δημάκης έχει καταδικαστεί σε συνολική κάθειρξη 44 ετών για ληστείες, παράνομη οπλοφορία και πλαστογραφία. Ο ίδιος έκανε απεργία πείνας για να του επιτραπεί να παίρνει άδειες σπουδών, ενώ βρήκε και πολιτική στήριξη από μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. Οταν άρχισε να λαμβάνει άδειες, στις 17 Μαρτίου 2022 παραβίασε το «βραχιολάκι» και κρίθηκε δραπέτης. Υστερα από σχεδόν μία εβδομάδα (22/3/2022) συνελήφθη στον Πειραιά, σε σπίτι φίλης του, και επέστρεψε στις Φυλακές Κορυδαλλού.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...