Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025

Χριστίνα Παππά: Η «ψαρωτική» ανάρτησή της με το σκηνικό γάμου

«Ωραίο είναι να παντρεύεσαι… αλλά μακριά από μένα!» δήλωσε...

Επίτιμη διδάκτορας η Μαρία Φαραντούρη

Η τραγουδίστρια Μαρία Φαραντούρη αναγορεύτηκε σε επίτιμη διδάκτορα του Τμήματος Φιλολογίας και του Τμήματος Μουσικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής, προχθές, σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση στο Πανεπιστήμιο, στην οποία παρέστησαν αρκετοί πολιτικοί.

Μιχάλης Μητρούσης: «Τον Ιανουάριο γίνεται το ποινικό δικαστήριο για το τροχαίο και...

Για το τροχαίο που είχε σημειωθεί στη λεωφόρο Συγγρού, όταν ένα αυτοκίνητο παρέσυρε τη μηχανή του, τραυματίζοντάς τον σοβαρά, μίλησε ο Μιχάλης Μητρούσης.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Η Στικούδη βγήκε από το μαιευτήριο

Αγάπη μου, ουά...

Εξιτήριο από το μαιευτήριο πήρε η Κατερίνα Στικούδη το πρωί του Σαββάτου. Φορώντας λευκό σύνολο και χρυσές μπότες, η παρουσιάστρια και performer έλαμπε από ευτυχία και δεν αρνήθηκε να μιλήσει στους δημοσιογράφους, που την περίμεναν έξω από το κτίριο, ενώ θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια όλο το προσωπικό του «Ιασώ» αλλά και τη μαία της.

«Hταν η διαδικασία πιο εύκολη, το ομολογώ, πιο γρήγορα έγιναν όλα» σχολίασε εμφανώς συγκινημένη, ευχαριστώντας στη συνέχεια ξεχωριστά τον γιατρό της. Στο πλευρό της ήταν φυσικά ο άντρας της ζωής της, Βαγγέλης Σερίφης, ο οποίος κρατούσε το πορτμπεμπέ με τον δεύτερο γιο τους, που γεννήθηκε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. Ο μικρός θα πάρει το όνομα Νίκος (από τον μπαμπά της όμορφης μανούλας), ενώ το πρώτο παιδί του ζευγαριού ονομάζεται Βύρωνας.

Λίγες μονάχα ώρες μετά το εξιτήριό της η Κατερίνα Στικούδη βγήκε σε live σύνδεση στο «J2US», στο οποίο θα παρουσιάσει και αυτήν τη φορά τα backstage. Οπως ανακοίνωσε μάλιστα ο Νίκος Κοκλώνης, στο show δεν θα υπάρχει backstage έως ότου επιστρέψει η ίδια στην ομάδα τους. «Σήμερα είναι μια υπέροχη μέρα, ένα νέο μέλος προστέθηκε στο σπιτικό μας. Ομολογώ ότι η πρώτη επαφή με τον Βύρωνα ήταν πολύ καλή» αποκάλυψε η παρουσιάστρια στον αέρα του «J2US», με τον Νίκο Κοκλώνη να της λέει ενθουσιασμένος: «Μου έλειψες και εσύ και οι κριτές και ο κόσμος. Γι’ αυτό, μόλις μπορέσεις, σε περιμένουμε εδώ πέρα, γιατί προτεραιότητα έχει το μωρό. Μέχρι τότε backstage δεν ανοίγουμε. Περιμένει την Κατερίνα Στικούδη».

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...

Η εξομολόγηση της Νάντιας Κοντογεώργη για την υγεία της: «Πέρυσι ξεκίνησε η περιπέτειά μου»

Η Νάντια Κοντογεώργη αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας της και πόσταρε φωτογραφία της έξω από το νοσοκομείο.




Μποζουκια Αθηνα